Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BABY SITTER PUNE TIRANA

Paga: 600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

BABYSITTERFemija eshte 2 vjecNga e hena ne te premte 08:00-17:00*Zonja duhet te kete eksperience ne mbajtje dhe rritjen e femijes*preferohet te kete qene edukatore*Kerkohet korrektesi, ndershmeri dhe pergjegjes

Botuar më 22/02/2024
600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

PUNONJESE BULMETI PUNË TIRANA

Paga: 55 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Me eksperience, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
55 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

PUNONJESE BULMETI PUNË TIRANA

Paga: 55 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Me eksperience, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
55 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

PUNETOR PUNË TIRANA

Paga: 60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Punëtorë në linjë prodhimi?1. objektiva dhe përgjegjësitë kryesore:- prodhim dhe montim të aksesorëve të aluminit2. kualifikime/kërkesa:kandidatët duhet të përbushin kriteret që vijojnë:a. edukimi:- te kene përfunduar te paktën ciklin e detyrueshem 9-vjecarb. eksperiencë pune:-nuk ka nevoje per eksperiencec. kualifikimetë tjera:-njeh dhe zbaton rregullat e sigurimit teknik3. kompania ofron:-transport vajtje -ardhje nga fabrika ne tiranë-zogu i zi-unaza e madhe e tiranes-astir- dhe anasjelltas si dhe fabrikë-institut-kamëz-laknas-bërxulle-vorë-fabrikë dhe anasjelltas-pese dite pune ne jave (e hene-e premte).-puna behet me turne (turni i i-re 06:00-14:00, turni i ii-te 14:00-22:00)-nese punohet ore jashte orarit, diten e shtune ose te djele paguhet ekstra sipas kodit te punes-paga e gjitha e deklarur ne tatime dhe e paguar ne banke plus sigurimet e plota te paguara nga kompania-page te trembedhjete plus shperblim vjetor per arritje rezultatesh-pushime vjetore 28 dite kalendarike-festa zyrtare pushim-mbulim privat shendetesor falas., Tiranë

Botuar më 22/02/2024
60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

FURRTAR / FURRXHI PUNË TIRANA

Paga: 1200 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Ofron vend pune si furrxhi. vendi i punes shume i mire. puna eshte me orar te plote dy dit ne muaj pushim., Tiranë

Botuar më 22/02/2024
1200 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

BABY SITTER DARDANI REAL ESTATE PUNE TIRANA

Paga: 600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

BABYSITTERFemija eshte 2 vjecNga e hena ne te premte 08:00-17:00*Zonja duhet te kete eksperience ne mbajtje dhe rritjen e femijes*preferohet te kete qene edukatore*Kerkohet korrektesi, ndershmeri dhe pergjegjes

Botuar më 22/02/2024
600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

BABY SITTER PUNE TIRANA

Paga: 600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

BABYSITTERFemija eshte 2 vjecNga e hena ne te premte 08:00-17:00*Zonja duhet te kete eksperience ne mbajtje dhe rritjen e femijes*preferohet te kete qene edukatore*Kerkohet korrektesi, ndershmeri dhe pergjegjes

Botuar më 22/02/2024
600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

SPECIALISTE E BURIMEVE NJEREZORE PUNË TIRANA

Paga: 85 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion |

Tirane, ofrohet vend pune - menxher i burimeve njerezorekriteret e kërkuara:të ketë përfunduar studimet e larta në njerin nga drejtimet: menaxhim biznesi, shkenca sociale, psikologjitë ketë eksperience në pozicione pune të ngjashme;te ketë aftësi organizative, komunikuese dhe bashkëpunimi;te jetë e saktë dhe korrekte në kryerjen e detyrave;të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze apo italiane;të ketë njohuri të mira kompjuterike në paketen microsoft office., Tiranë

Botuar më 22/02/2024
85 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion

RECEPSIONIST/E PUNË TIRANA

Paga: 85 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion |

Përgjegjësitë:mirëpritja dhe regjistrimi i klientëve;administrimi i recepsionit, duke përfshirë telefonatat hyrëse;mirëmbajtja e zonës së pritjes;kujdesi që pajisjet elektronike të jenë në gjendje të mirë pune dhe raportimi i çdo keqfunksionimi;zhvillimi i njohurive të plota për të gjitha funksionet e lojës;qarkullimin nëpër një zonë të caktuar të kazinosë së bashku me anëtarët e tjerë të ekipit për të monitoruar shërbimin e klientëve;profili juaj;aftësi të shkëlqyera për shërbimin ndaj klientit;njohuri të mira të aplikacioneve të microsoft;njohuri të mira të gjuhës angleze;një qasje fleksibël ndaj punës;, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
85 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion

INSTRUKTOR MENAXHER BIZNESI PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion |

Për shkak të rritjes së përgjithshme si institucion i formimit dhe aftësimit profesional, ofrojmë vend të lirë pune për: instruktor - menaxher biznesi ( fundjave)kualifikimet /kërkesat për pozicionin e punës:të ketë kryer studimet e larta në fakultetin ekonomik, dega administrim biznesi;të ketë përvojë pune (të vërtetuar me librezë);të ketë eksperiencë në mësimdhënie;të ketë njohuri mira të paktës microsoft office;të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze.

Botuar më 22/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion
)