Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

BANAKIERE BAR KAFE LODRA PER FEMIJE BLINI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme plus siguracion |

(f). Puna 4 ore paradite dhe 4 ore mbasdite., Adresa: Laprake

Botuar më 26/10/2020
e kenaqshme plus siguracion

SALDATOR FM Reklama Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Të ketë eksperiencë të konsiderueshme në montime të ndryshme në terren.Të njo...

Botuar më 23/10/2020
e kenaqshme

SPECIALIST NDRICIMI FM Reklama Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(Teknik Elektrik).Të realizojë instalimin e ndiçimit LED në reklama të ndryshme;...

Botuar më 23/10/2020
e kenaqshme

SPECIALIST PUNIMESH ARTIZANALE FM Reklama Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Të ketë pasjon për punë artistike artizanaleTe ketë aftësi në ndonjë nga fush...

Botuar më 23/10/2020
e kenaqshme

MONTUES FM Reklama Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Të ketë eksperiencë të konsiderueshme në montime të ndryshme në terrenTë njoh...

Botuar më 23/10/2020
e kenaqshme

MESUESE Shkolla Franko-Shqiptare ne kuader te zgjerimit te aktivitetit Kërkon të punësojë

Paga: Shume e mire |

Te CU., te interesuarit te dergojne cv ne adresen, Tiranë

Botuar më 19/10/2020
Shume e mire

EDUKATORE KOPESHTI XHORXHINA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per kopesht dhe cerdhe, me eksperience pune, te kete arsimin perkates, kushte te mira pune, te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Tek Fresku, rruga Teleferikut, Tiranë

Botuar më 27/10/2020
e kenaqshme

SPECIALIST BRUMI FURRE BUKE PASTIÇERI KRINALDI Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese shume e mire |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa 1: Rr. “Kongresi Manastirit", siper shkolles Çajupi. Adresa 2: Rr. "Stefanaq Pollo", tek Varri Bamit.

Botuar më 27/10/2020
Ofrohet pagese shume e mire

SHITESE FURRE BUKE PASTIÇERI KRINALDI Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese shume e mire |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa 1: Rr. “Kongresi Manastirit", siper shkolles Çajupi. Adresa 2: Rr. "Stefanaq Pollo", tek Varri Bamit.

Botuar më 27/10/2020
Ofrohet pagese shume e mire

XHENERIK Autoservis Ladi Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Te kete eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Aratan Lenja", afer ing. Ndertimit, tek ish nyja betonit, pallatet Kontakt

Botuar më 27/10/2020
Ofrohet pagese e mire

SHOFER Clean Taxi Kërkon të punësojë

Paga: Paga 43.000 leke + sigurimet + bonuset 20% te xhiros ditore mbi 5000 leke |

Me patente te klasit D, dhe deshmi, eksperience pune. Te kete njohuri te mira mbi qytetin e Tiranes. Mosha mbi 35-55 vjec.

Botuar më 27/10/2020
Paga 43.000 leke + sigurimet + bonuset 20% te xhiros ditore mbi 5000 leke

NDIHMES Shtypshkronja Albdesign Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Makinist Offseti me kohe te plote.Te kete experience pune me makinerite e Offsetit.Transporti i garantuar nga kompania., personat e interesuar mund te dergojne me e-mail nje cv ne adresen: ose tekontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga Cerciz Topulli nr17, kashar, Tiranë

Botuar më 27/10/2020
e kenaqshme

TEKNIK Superior Group sh.p.k. shpall njoftimon per vende te lira pune per :

Paga: e kenaqshme |

/ Ndihmes Teknik per sistemet e kondicionimit dhe ventilimit• Të ketë eksperiencë pune në montimet e sistemeve te kondicionimit;• Te kete eksperience pune ne sistemet e kanaleve te llamarinave ose paneleve te paratermoizoluara, Tiranë

Botuar më 26/10/2020
e kenaqshme

TEKNIK Superior Group sh.p.k. shpall njoftimon per vende te lira pune per :

Paga: e kenaqshme |

Per prodhimin e kanaleve te ajrit me material llamarine• Të ketë eksperiencë per prodhimin e kanaleve te ajrit me material llamarine, Tiranë

Botuar më 26/10/2020
e kenaqshme

INXHINIER Superior Group sh.p.k. shpall njoftimon per vende te lira pune per :

Paga: e kenaqshme |

Projektues per sistemet HVAC• Të ketë eksperiencë ne projektimin e sistemeve te kondicionimit, Tiranë

Botuar më 26/10/2020
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER/E RESTORANTI BUXHELI FARM NE BALDUSHK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune. me eksperience pune,, Adresa: Baldushk, Tirane

Botuar më 26/10/2020
e kenaqshme
)