Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RECEPSIONIST/E Njoftime pune - HOTEL AREELA Kërkon të punësojë

Paga: OFROHET PAGESE SHUME E MIRE |

* Te jene te pergjegjshem dhe korrekte ne pune. * Puna afat gjate. * Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Barrikadave"

Botuar më 19/09/2023
OFROHET PAGESE SHUME E MIRE

SANITARE Njoftime pune - HOTEL AREELA Kërkon të punësojë

Paga: OFROHET PAGESE 50.000 LEKE |

Te jete e pergjegjshme dhe korrekte ne pune. Pune afat gjate. Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Barrikadave"

Botuar më 19/09/2023
OFROHET PAGESE 50.000 LEKE

BANAKIER/E Njoftime pune - Bar Boka Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 leke + sigurime |

Te kete eksperience pune, Adresa: Tek Pazari Ri

Botuar më 18/09/2023
50.000 leke + sigurime

KAMARIER/E Njoftime pune - Bar Boka Kërkon të punësojë

Paga: 35.000 leke + sigurime |

Te kete eksperience pune, Adresa: Tek Pazari Ri

Botuar më 18/09/2023
35.000 leke + sigurime

NDIHMES KUZHINIERE Njoftime pune - HOTEL EUROPA 2020 Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa te larta + siguracion |

* Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri".

Botuar më 18/09/2023
Pagesa te larta + siguracion

SANITARE Njoftime pune - HOTEL EUROPA 2020 Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa te larta + siguracion |

* Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri".

Botuar më 18/09/2023
Pagesa te larta + siguracion

PICIER Njoftime pune - HOTEL EUROPA 2020 Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa te larta + siguracion |

* Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri".

Botuar më 18/09/2023
Pagesa te larta + siguracion

RECEPSIONIST NJOFTIME PUNE - HOTEL SOLEO Kërkon të punësojë

Paga: E Kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Perballe Birra Tirana, rruga Konferenca e Pezes, Tiranë

Botuar më 18/09/2023
E Kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - Hotel Niku Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 leke |

* Turni I. * Preferohet me eksperience pune ne Hoteleri. * Te interesuarat te jene korrekte ne pune. * Ofrohen kushte shume te mira pune. * Ambjent familjar., Adresa: Tek Selvia, ne hyrje te rruges "Siri Kodra".

Botuar më 18/09/2023
50.000 leke
)