Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 25/02/2024
600 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 25/02/2024
600 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 24/02/2024
600 Euro

NEPUNES PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Nëpunës/e inventari detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:të kryej kontroll periodikë të gjendjes së artikujve të dyqaneve, brenda afateve kohore të caktuara.të kryej numërimin dhe verifikimin fizik të diferencave të inventarit.kualifikimet/ kriteret:arsimi i mesëm, diploma bachelor ka përparësi.mosha 20-28 vjeç.turni i parë, 08.30-16.30e diela pushim.

Botuar më 22/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

PUNETOR FAST-FOODI PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kushtet e mira te punes, 1 dite ne jave pushim, mundesi rritje rroge ne baze te progresit, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 22/02/2024
600 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 22/02/2024
600 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 22/02/2024
600 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 22/02/2024
600 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 22/02/2024
600 Euro
)