Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

AGJENTE UDHETIMI PUNË TIRANA

Paga: 60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kriteret e kandidates:- disponibilitet full time, nga ora 09:00 deri ne 17:00.- të ketë njohuri të mira në përdorimin e internetit dhe rrjeteve sociale.- të njohë shumë mirë gjuhen angleze me shkrim dhe me gojë.- të ketë njohuri të shkëlqyeshme në të shkruar dhe të folur.- eksperienca te meparshme perben prioritet.? detyrat e kandidates:- të interesohet vazhdimisht për oferta në destinacione të reja për tregun shqiptar dhe ti sjelli ato pranë klientit.- të krijoje, të reklamojë, të shesë paketa turistike/ bileta udhëtimi, sipas kërkesave të klientëve.- të informojë klientët për dokumentacionin e nevojshëm për të udhëtuar.- ti përgjigjet kërkesave në email, rrjete sociale, zyrë, etj.- të jetë e kujdesshme ndaj detajeve., Tiranë

Botuar më 22/02/2024
60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

SPECIALIST MARKETINGU PUNË TIRANA

Paga: 50 000 leke + bonuse Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kerkohet vajze per pozicionin specialiste marketingu.te kete pervoje te meparshme ne menaxhimin e rrjeteve sociale dhe ne marketing.arsim te larte.mosha deri ne 30 vjece.aftesi te mira kompjuterike.detyra eshte te marketohen dhe vendosen produkti i kompanise ne site te ndryshme dhe rrjetet sociale.

Botuar më 22/02/2024
50 000 leke + bonuse Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

SPECIALIST MARKETINGU PUNË TIRANA

Paga: 50 000 leke + bonuse Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kerkohet vajze per pozicionin specialiste marketingu.te kete pervoje te meparshme ne menaxhimin e rrjeteve sociale dhe ne marketing.arsim te larte.mosha deri ne 30 vjece.aftesi te mira kompjuterike.detyra eshte te marketohen dhe vendosen produkti i kompanise ne site te ndryshme dhe rrjetet sociale.

Botuar më 21/02/2024
50 000 leke + bonuse Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

AGJENTE UDHETIMI PUNË TIRANA

Paga: 60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kriteret e kandidates:- disponibilitet full time, nga ora 09:00 deri ne 17:00.- të ketë njohuri të mira në përdorimin e internetit dhe rrjeteve sociale.- të njohë shumë mirë gjuhen angleze me shkrim dhe me gojë.- të ketë njohuri të shkëlqyeshme në të shkruar dhe të folur.- eksperienca te meparshme perben prioritet.? detyrat e kandidates:- të interesohet vazhdimisht për oferta në destinacione të reja për tregun shqiptar dhe ti sjelli ato pranë klientit.- të krijoje, të reklamojë, të shesë paketa turistike/ bileta udhëtimi, sipas kërkesave të klientëve.- të informojë klientët për dokumentacionin e nevojshëm për të udhëtuar.- ti përgjigjet kërkesave në email, rrjete sociale, zyrë, etj.- të jetë e kujdesshme ndaj detajeve., Tiranë

Botuar më 20/02/2024
60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

SPECIALIST MARKETINGU PUNË TIRANA

Paga: 50 000 leke + bonuse Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kerkohet vajze per pozicionin specialiste marketingu.te kete pervoje te meparshme ne menaxhimin e rrjeteve sociale dhe ne marketing.arsim te larte.mosha deri ne 30 vjece.aftesi te mira kompjuterike.detyra eshte te marketohen dhe vendosen produkti i kompanise ne site te ndryshme dhe rrjetet sociale.

Botuar më 20/02/2024
50 000 leke + bonuse Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion
)