Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KAMARIER RESTORANTI Njoftime pune - Hotel Restorant Prestigjioz ne Golem Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGAT ME KONKURUESE NE TREG |

Me njohuri ne produktet e peshkut. Akomodim dhe ushqim i siguruar. Kushte shume te mira pune. Ambjent familjar, Adresa: Golem

Botuar më 21/03/2023
OFROHEN PAGAT ME KONKURUESE NE TREG

NDIHMES KAMARIER Njoftime pune - Hotel Restorant Prestigjioz ne Golem Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGAT ME KONKURUESE NE TREG |

Akomodim dhe ushqim i siguruar. Kushte shume te mira pune. Ambjent familjar, Adresa: Golem

Botuar më 21/03/2023
OFROHEN PAGAT ME KONKURUESE NE TREG

NDIHMES PICIER Njoftime pune - Hotel Restorant Prestigjioz ne Golem Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGAT ME KONKURUESE NE TREG |

Akomodim dhe ushqim i siguruar. Kushte shume te mira pune. Ambjent familjar, Adresa: Golem

Botuar më 21/03/2023
OFROHEN PAGAT ME KONKURUESE NE TREG

SANITARE PRIVILEGE HOTEL SPA - Kerkon te Punesoje

Paga: E kenaqshme |

Te kete eksperience pune, mosha: 25-55 vjece, puna eshte me 8 ore ne dite dhe nje dite pushimi ne jave, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
E kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER NJOFTIME PUNE - PRIVILEGE HOTEL SPA Kerkon te Punesoje

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

Ndihmes kuzhinier per mengjeset, te kete eksperience pune ne kuzhine, mosha: 25-55 vjece, puna eshte me 8 orar dhe 1 dite ne jave pushim, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
E kenaqshme

KAMARIER/E MAK ALBANIA HOTEL PJESE E GRUPIT KASTRATI(ISH HOTEL SHERATON TIRANE) Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Te kete te pakten 2 vjet eksperjence pune ne te njejtin pozicion• Te jete i/e afte te punoje ne grup• Te kete njohuri te gjuhes Angleze• Te kete aftesi te mire komunikimi dhe me etike ne pune• Te jete i/e gatshme per te punuar ne turne te ndryshme, sherben sipas standarteve te kompanise. ka deshire per te mesuar, entuziazem dhe pasion per sherbimin ndaj klienteve., te interesuarit, te nisin sakte cv-in e tyre ne adresen:, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
Pagese konkuruese ne treg

NDIHMES KUZHINIER/E MAK ALBANIA HOTEL PJESE E GRUPIT KASTRATI(ISH HOTEL SHERATON TIRANE) Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Te keni eksperjence prej me shume se 3 vjetesh ne pregatitjen dhe gatimin e menuve ne kuzhine te madhe restoranti apo hoteli.• Te njohe dhe zbatoje parimet e higjenes se ushqimeve dhe te kuzhines gjate punes.• Te jete i vemendeshem ndaj detajeve.• Te jete i dipsonueshem te punoje sipas orareve te kerkuara, punon ne kuzhine ne pergatitjen dhe gatimin e artikujve te ndryshem ne bashkepunim me koleget e tjere duke zbatuar standartet e kompanise. ka deshire per te mesuar, entuzjazem dhe pasjon per kuzhinen., te interesuarit, te nisin sakte cv-in e tyre ne adresen:, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
Pagese konkuruese ne treg

PUNONJES SIGURIE MAK ALBANIA HOTEL PJESE E GRUPIT KASTRATI(ISH HOTEL SHERATON TIRANE) Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

I/E gatshme per pune ne turne/orare te ndryshme.I/E afte te punoje ne grup.Aftesi te mire komunikimi dhe korrekt., sigurohet qe klientet e hotelit dhe te gjithe punonjesit te ndihen te sigurt brenda mjedisit te hotelit ne çdo kohe. monitoron dhe kontrollon hyrjen dhe parkimin ne ambjentet e hotelit te te gjitha mjeteve motorike. raporton tek pergjegjesi i departamentit te sigurise per mangesi dhe parregullsi te verejtura ne operim., te interesuarit, te nisin sakte cv-in e tyre ne adresen:, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
Pagese konkuruese ne treg

PORTIER MAK ALBANIA HOTEL PJESE E GRUPIT KASTRATI(ISH HOTEL SHERATON TIRANE) Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Preferohen kandidate me njohuri shume te mira te gjuhes shqipe dhe angleze, • Me eksperience ne sherbim • Te afte per te punuar ne turne te ndryshme, mirepret klientet ne hotel. asiston me valixhet, me informacion dhe permbush kerkesat e klienteve duke siguruar nivel te larte te kenaqesise., te interesuarit, te nisin sakte cv-in e tyre ne adresen:, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
Pagese konkuruese ne treg

PUNONJESE PASTRIMI MAK ALBANIA HOTEL PJESE E GRUPIT KASTRATI(ISH HOTEL SHERATON TIRANE) Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• I/E gatshme per pune ne turne/orare te ndryshme.• I/E afte te punoje ne grup.• Aftesi te mire komunikimi dhe korrekt., ben pastrimin e cdo ambjenti qe i caktohet si detyre, sipas standartit te pastertise dhe te higjenes se kerkuar nga hoteli., te interesuarit, te nisin sakte cv-in e tyre ne adresen:, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
Pagese konkuruese ne treg
)