Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KUZHINIER GREEN ON REPEAT kerkon kuzhinier me kohe te plote

Paga: Page e konkurueshme ne treg |

Me eksperience, e djela pushim, te interesuarit te kontaktojne, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
Page e konkurueshme ne treg

PUNETOR Njoftime pune - Kerkohet Punetor Bilardoje

Paga: e kenaqshme |

Te interesuarit te jene korrekte ne pune, Adresa: Fresku

Botuar më 30/05/2023
e kenaqshme

SANITARE Oferta pune - Activ Personal Training Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page motivuese |

-Nga e hena ne te premte , orari i punes 16:30 - 20:00, me kohe te pjesshme , Mosha deri 50 vjeç. Detyrat dhe pergjegjesite: * Te realizoje me perpikmeri detyrat qe i ngarkohen. * Te kete perkushtim maximal gjate orarit te punes. * Afesi shume te mira komunikimi dhe organizimi, Adresa: _Rr. _Ukraina e lire”, perballe piramides

Botuar më 29/05/2023
Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page motivuese

MOTORRIST GREAN ON REPEAT Kërkon të punësojë

Paga: Paga 80 000 leke neto |

Me Motorrin e tij. Orari: 11:00 -20:00, 1 ore pushim, 1 vakt i perfshire, te interesuarit te kontaktojne

Botuar më 29/05/2023
Paga 80 000 leke neto

BOJAXHI Oferta pune - Mobileri "Taci" Kërkon të punësojë

Paga: E negociushme + siguriime |

Me eksperience pune te gjate , orari 8:00 me 16:00 , 10 min pushim ne oren 10:30 , 30 min eshte pushim , e djela pushim, Adresa: Rruga "3 Deshmoret", mbrapa Birra Tiranes, Tiranë

Botuar më 24/05/2023
E negociushme + siguriime

ASISTENT SHITJEJE Njoftime Pune - Optika & More SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Me Marreveshje |

Nese jeni sfidues, energjik, komunikativ, atehere bashkojuni stafit te Optika&More ne rolin e Asisten/e Shitje, ofrohen kushte te mira pune, na dergoni cv-ne ose kontaktin tuaj ne e-mail-in e meposhtem, Tiranë

Botuar më 24/05/2023
Me Marreveshje

PUNETOR Njoftime pune - Kerkohet Punetor Bilardoje

Paga: e kenaqshme |

Te interesuarit te jene korrekte ne pune, Adresa: Fresku

Botuar më 24/05/2023
e kenaqshme
)