Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOORDINATORE Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon KOORDINATORE NË SEKRETARI

Paga: shume e mire |

TURNI DYTË / ORARI; 11.30-20.00)Të ketë njohuri në paketën Microsoft office ( Excel,Word,Access), të ketë experiencë pune të ngjashme, Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë

Botuar më 27/09/2023
shume e mire

FOTOGRAF/VIDEOGRAF Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon FOTOGRAF /VIDEOGRAF

Paga: shume e mire |

Të njohë programet (Adobe Premier, Adobe After Effect, Adobe Photoshop,Photoshop,Corel, Ilustrator) ,, të ketë eksperiencë pune mbi dy vite;, Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë

Botuar më 27/09/2023
shume e mire

SPECIALIST MARKETINGU Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon SPECIALIST MARKETINGU

Paga: shume e mire |

Të ketë eksperiencë në fushen e komunikimit dhe media (TV, radio, media sociale, rrjete sociale etj ), të ketë eksperiencë në fushen e marketingut, Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë

Botuar më 27/09/2023
shume e mire

SANITARE Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon Sanitare

Paga: shume e mire |

-TURNI DYTË / ORARI; 11.30-20.00). - Të jetë me banim në Tiranë.- Mosha e përshtatshme deri në 30-45 vjeçe, të ketë eksperiencë punë të mëparshme si sanitare, Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë

Botuar më 27/09/2023
shume e mire

INSTRUKTOR MENAXHER BIZNESI Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon NSTRUKTOR MENAXHER BIZNESI

Paga: shume e mire |

Mundësi angazhimi në fundjavë., Adresa: Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë .

Botuar më 27/09/2023
shume e mire

PUNETOR MAGAZINE Njoftime pune - WEISS PROFIL ALBANIA Sh.p.k. me Seli ne Tirane Me aktivitet ne fushen e profileve plastike dhe te aluminit Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e Kenaqshme |

Arsimi: i mesem, kushte te mira pune, (ne profile alumini dhe pvc), lutemi kandidatet te dergojne cv -te ne adresen e email-ose te telefonojne ne nr. e telefonit, Adresa: Rr.Kavajes,Tek Ish Misto Mame,perballe Spitalit Amerikan 3, Tiranë

Botuar më 27/09/2023
e Kenaqshme

DREJTOR MARKETINGU INQ PROJECT SHPK, con sede a Tirana, ha aperto le posizioni: -Direttore "Marketing Industriale, B2B"

Paga: Tratabile |

Laurea in Economia, Master in Marketing. Min 5 anni di esperienza di lavoro di Marketing B2B, comunicazione d'impresa e relazioni pubbliche

Botuar më 27/09/2023
Tratabile

INXHINIER NDERTIMI KOMPANIA E NDERTIMIT FZ - CONSTRUCTION Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Eksperience pune mbi 3 vjet dhe te kete Diplome ne fushen e ndertimit , per me shume info kontaktoni ne numrin e poshte shenuar dhe dergoni dhe CV tuaja, Tiranë

Botuar më 26/09/2023
shume e kenaqshme

MAGAZINIER KOMPANIA E NDERTIMIT FZ - CONSTRUCTION Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Me eksperience pune jo me pak se 1 vit , per me shume info kontaktoni ne numrin e poshte shenuar dhe dergoni CV tuaj, Tiranë

Botuar më 26/09/2023
shume e kenaqshme
)