Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

STAF Njoftime pune - Qendra e biznesit GKAM Kerkon te punesoje: Kamarier.Banakier.Sanitare.Elektricist. Recepsionist.Instruktor.Elektricist. Jurist me licencë.Guzhinier. Ndihmes Guzhinier. Inxhinier elektromekanik per mirmbajtje objekti.Financi

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune. Te jene bashkepunues ne grup, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 04/12/2023
e kenaqshme

STAF Njoftime pune - Qendra e biznesit GKAM Kerkon te punesoje: Shofer/Manovrator Vinci. Shofer per Makineri Ndertimi me 4 akse

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 04/12/2023
e kenaqshme

PUNETOR Njoftime pune - Kompani prodhimi dhe montimi fasada dyer dritare duralumin plastik Kërkon të punësojë

Paga: pagesa te larta |

Punetor per prodhim dhe montim dritaresh dhe fasadash , kushte te mira pune , per me shume info kontaktoni ne numrin e poshte shenuar

Botuar më 04/12/2023
pagesa te larta

MENAXHER KLIENTESH PUNË TIRANA https://punetirana.com/

Paga: 400 Euro |

Vende vakante për kategorinë agjent shitjeshme eksperienc paga 350-500 euro1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë: [email protected]

Botuar më 04/12/2023
400 Euro

MENAXHER KLIENTESH PUNË TIRANA https://punetirana.com/

Paga: 400 Euro |

Vende vakante për kategorinë agjent shitjeshme eksperienc paga 350-500 euro1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë: [email protected]

Botuar më 04/12/2023
400 Euro

LAVAZHIER Njoftime pune - LAVAZH kerkon te punesoje: Lavazhier

Paga: 90.000 leke rroge baze ne muaj |

Adresa: Rr. "Don Bosko".

Botuar më 03/12/2023
90.000 leke rroge baze ne muaj

MENAXHER KLIENTESH PUNË TIRANA https://punetirana.com/

Paga: 400 Euro |

Vende vakante për kategorinë agjent shitjeshme eksperienc paga 350-500 euro1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë: [email protected]

Botuar më 02/12/2023
400 Euro

MOTORRIST Katering FitFood Kërkon të punësojë

Paga: 40.000 leke |

Motorist part - time , ora 11:00-13:00 paga 400 mije leke , djela pushim, Adresa: komuna parisit, Tiranë

Botuar më 02/12/2023
40.000 leke

FATORINO Njoftime pune - TIRANA TRAVEL Kerkon te punesoje: Fatorino per transport urban

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Bulevardi Zogu pare, Godina nr.2, ngjitur me Hotel Republiken

Botuar më 02/12/2023
e kenaqshme
)