Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Saer Medical shpk Kërkon të punësojë Inxhinier elektrik

Ose Elektronik, i cili ka perfunduar studimet e larta ne degen respektive. Kandidati i interesuar duhet te plotesoje kushtet e meposhtme. Te njohe shume mire gjuhen Angleze, njohja e nje gjuhe te dyte perben avantazh. Te kete aftesi te punes ne grup. Te jete i disponueshem te punoje me orare fleksibel. Te kete leje te drejtimit te automjetit.

Botuar më 19/02/2019

OFROJME MUNDËSI!!!JENI GATI TË TE BASHKOHENI ME NJË SKUADËR ENERGJIKE DHE PROFESIONALE NË MARKETING!?KU TRAJNIMET JANË FALAS SI NË SHQIPËRI DHE FLORIDA!?KU UDHËTIMET (VIP CLUBET) ÇDO 4 MUAJ ORGANIZOHEN NGA KOMPANIA QËNDRORE SI NJË FAMILJE E MADHE ANEMBANË

KU PAVARSIA FINANCIARE DHE KARRIERA JANE THJESHT NE DOREN TUAJ!?ATEHERE MJAFTON TE KESH KRYER ARSIMIN E MESEM, I LARTI PERBEN PRIORITETTE JESH AMBICIOZ, SERIOZ, I KOMUNIKUESHEM DHE BASHKEPUNUES NE GRUP!START 300 EURO-1500 EURO TE ARDHURA MUJORE (NE BAZE TE PERFOMANCES)ORAR FLEKSIBEL!KUSHTE KOMODE PUNE!? BASHKOHUNI ME NE DUKE REZERVUAR ORARIN E INTERVISTES:, Adresa: Rr. "Sami Frasheri", ish-Blloku , tek Green Life.

Botuar më 16/02/2019

Kompania ECO RICIKLIM, kompani e krijuar per trajtimin e mbetjeve spitalore Kërkon të punësojë Shofer

Transporti me eksperience pune ne pozicionin e shoferit. Te interesuarit te dergojne CV ne:

Botuar më 13/02/2019