Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Kerkohet Picier

Me eksperience pune. Paga 40.000 leke+siguracione+ ushqim. Nje dite ne jave pushim, T...

Botuar më 20/08/2019

KOMPANIA FANER Kerkon te Punesoje Menaxher/ Agjent shitjesh

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, prioritet kane personat me...

Botuar më 19/08/2019
shume e kenaqshme

ORIGINAL MARINES Kërkon të punësojë Shitese

Te kene njohuri baze te kompjuterit, me eksperience pune ne kete fushe per filialet e...

Botuar më 16/08/2019

Assist Digital a Tirana cerca Consulenti telefonici

Per un Servizio clienti inbound Le attività del servizio fornire informazioni ai cli...

Botuar më 06/08/2019

Kerkohen Rrobaqepese

Per xhupa. Paga e kenaqshme. Me eksperience puneMosha 30-40 vjeç, Adresa: Rr. "Ali Demi", Shkoze

Botuar më 25/08/2019

KOPSHTI JOPUBLIK "MIQTE E BOREBARDHES” Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete arsimin perkates. Page e kaneqshme + siguracion. I licensuar nga MASR, Adresa: Unaza e re, prane Astirit

Botuar më 25/08/2019

Lavazh Tapetash, tapiceri makinash, divane, etj. Kërkon të punësojë Punetor

Te kete eksperience pune per: Larje tapetash, tapiceri makinash, divane, pastim neper shtepia, Adresa: Zona Don Bosko, rr. "Albanopoli".

Botuar më 25/08/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Ndihmes picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu i tribunes

Botuar më 25/08/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Pjatalarese

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu i tribunes

Botuar më 25/08/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Kamarier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu i tribunes

Botuar më 25/08/2019

Kompania Lindi-al shpk, me shtrirje ne te gjithe territorin e Shqiperise ne fushen e tregetimit shumice/pakice te gjithe games se produkteve ushqimiore. Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

Per menaxhim te strukturave te shitjes, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonat te cilen i mbulon. * Te kete eksperience ne menaxhim dhe ne shitjet e drejtperdrejta. * Kujdesi ndaj klienteve dhe rritje te klienteve te rinj. *Informimin e klienteve mbi produktet. * Aftesi te mira komunikimi dhe negocimi. * Raport periodit tek Eproret. * Lajmerimin e Eproreve rreth ndodhive dhe çeshtjeve problematike. * Menaxhimin e gurpit te agjenteve. * Ofrohet page kompetitive dhe bonuse mbi shitjet

Botuar më 25/08/2019

Kompania Lindi-al shpk, me shtrirje ne te gjithe territorin e Shqiperise ne fushen e tregetimit shumice/pakice te gjithe games se produkteve ushqimiore. Agjent shitjesh

Per sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj duke synuar dhe mirembajtjen e shitjeve ne zonen qe mbulon. *Te kete mbaruar arsimin e mesem. *Minimumi 1 vit eksperience pune ne shitje. *Te kete patente te klasit B. *Te jete i afte ne sherbim klienti. *Te kete aftesi te mira komunikimi dhe negocimi. *Te jete i afte per pune ne grup. *Ofrohet page kompetitive dhe bonuse mbi shitjet

Botuar më 25/08/2019

KOMPANIA SAM Kërkon të punësojë Asistente

Per menaxhim dokumentacionesh. Kandidati/tja kerkohet:te jete me arsim te larte(nuk ka rendesi dega).-Te zoteroje programet word e excel. -Te njohe ne nivel te pranueshem gjuhen Angleze. Te interesuarit mund te dergojne Cv ne adresen e emailit, ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, ose te paraqiten prane ambjenteve te kompanise ne Kashar, prane Top Chanel.Kompania ka ne dispozion furgon per transportin e punonjeseve, qe banojne larg ambjenteve te kompanise

Botuar më 25/08/2019

Bar Hotel Vila 1928 Kërkon të punësojë Recepsionist

Paga: Paga e kenaqshme |

Turni 3-te, 23.00-07.00, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes

Botuar më 24/08/2019
Paga e kenaqshme