Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

EAD AGENTUR Ofrojme punesm ne Gjermani per staf

Mjeksor. Punesimi behet ne Spitalet e Gjermanine Perendimore me paga te standartit Gjerman. E gjithe Procedura falas

Botuar me 12/10/2018

Homeplus Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e plote |

Detyrat1. Gjetja dhe identifikimi i pronave dhe krijimi i rrjetit të bashkëpunëtorëve.2. Komunikimi dhe vendosja e kontakteve të vazhdueshme me pronarë apo administratorë. 3. Ndjekja e te gjithe procesit qe lidhet me menaxhimin e ndermjetesimit te nje prone. Organizimi i vizitave në pronë, përshkrimi dhe fotografimi i ambienteve që merren në menaxhim.4. Ofrohet shperblim konkurrues ne trreg.Kualifikimet dhe kërkesat1. Të ketë përvojë punë në fushën e shitjeve në terren.2. Të punojnë në mënyrë të pavarur ne terren.3. Të jetë i vetëorganizuar, me aftësi negociuese dhe komunikimi.4. Të jetë i përkushtuar dhe i motivuar.5. Të ketë njohuri të gjuhës angleze dhe njohuri të programeve bazë kompjuterike.6. Të jetë mbi 25 vjec. Dergoni Cv-ne tuaj ne : info@homeplus.al, Tiranë, Adresa: Bllok, Rr. Pjeter Bogdani

Botuar me 11/10/2018

Kerkohet Lavazhier

Paga me %, Adresa: Shkoze, prane ures

Botuar me 11/10/2018

Kerkohet Teknolog

Sallamerie. Me eksperience pune. Paga dhe kushte pune te knaqshme

Botuar me 11/10/2018

WEISS PROFIL ALBANIA Sh.p.k. me Seli ne Tirane. Me aktivitet ne fushen e profileve plastike dhe te aluminit Kërkon të punësojë Punetor magazine

Me kohe te plote dhe me experiencePaga eshte e kenaqeshme dhe kushte shume te mira pune. Ju lutem dergoni CV tuaja me foto ne adresen e imali-ose te na kontaktoni nga ora 09:00-17:00, Tiranë, Adresa: Tirane

Botuar me 10/10/2018

Kerkohet Lavazhier

Pagesa shume e mire+siguracion, Adresa: Prane Shkolles Bashkuar Tirane

Botuar me 09/10/2018

Kerkohen Tornitor

- Axhustator. Me eksperience pune., Adresa: Tirane

Botuar me 09/10/2018

Pepa Group Kërkon të punësojë Drejtues

Teknik. Dega inxhinieri hidroteknike. Kriteret: Me eksperience pune mbi 5 vjet. Diploma per master shkencor para 5 vitesh ose I viteve te meparshme. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne: info@pepagroup.al dhe reference nga vendet ku kane punuar me perpara, Adresa: km 0, prane Agna Group, Kashar Tirane

Botuar me 09/10/2018

Pepa Group Kërkon të punësojë Drejtues

Teknik. Dega inxhinieri mekanike. Kriteret: Me eksperience pune mbi 5 vjet. Diploma per master shkencor para 5 vitesh ose I viteve te meparshme. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne: info@pepagroup.al dhe reference nga vendet ku kane punuar me perpara, Adresa: km 0, prane Agna Group, Kashar Tirane

Botuar me 09/10/2018