Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KUZHINIER ME SPECIALITET TIGANI Njoftime pune - Hotel me 5 Yje në Dhërmi - Vlorë kërkon për Sezonin Veror: KUZHINIER ME SPECIALITET TIGANI

Paga: konkuruese |

Kushte shume te mira pune, akomodim dhe ushqim përfshirë. personat e interesuar mund të dergojne cv-te e tyre dhe të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Botuar më 18/03/2023
konkuruese

NDIHMES KUZHINIER Njoftime pune - Hotel me 5 Yje në Dhërmi - Vlorë kërkon për Sezonin Veror: NDIHMES KUZHINIER

Paga: konkuruese |

Kushte shume te mira pune, akomodim dhe ushqim përfshirë. personat e interesuar mund të dergojne cv-te e tyre dhe të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Botuar më 18/03/2023
konkuruese

BANAKIERE Njoftime pune - Bar Embo Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, femra dhe meshkuj, Adresa: Komuna e Parisit. Qendra Kristal center

Botuar më 17/03/2023
e kenaqshme

BANAKIER/E Central Perk Albania Bar/Kafe Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Fillon nga 35,000 leke Neto |

Arsimi: 9 vjeçar, eksperienca perben perparesi, 18-35 vjec, korrektesia eshte kriteri baze, ambjent komod dhe atmosfere pozitive, na kontaktoni brenda dates 31.03.2023, Adresa: Rruga Kongresi i Manastirit , Kompleksi ASL, Tiranë

Botuar më 17/03/2023
Fillon nga 35,000 leke Neto

KAMARIER/E Central Perk Albania Bar/Kafe Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Fillon nga 35,000 leke Neto |

Arsimi: 9 vjeçar, eksperienca perben perparesi, 18-35 vjec, korrektesia eshte kriteri baze, ambjent komod dhe atmosfere pozitive, na kontaktoni brenda dates 31.03.2023, Adresa: Rruga Kongresi i Manastirit , Kompleksi ASL, Tiranë

Botuar më 17/03/2023
Fillon nga 35,000 leke Neto

KAMARIER/BANAKIER Central Perk Albania Bar/Kafe Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Fillon nga 35,000 leke Neto |

Arsimi: 9 vjeçar, eksperienca perben perparesi, 18-35 vjec, korrektesia eshte kriteri baze, ambjent komod dhe atmosfere pozitive, na kontaktoni brenda dates 31.03.2023, Adresa: Rruga Kongresi i Manastirit , Kompleksi ASL, Tiranë

Botuar më 17/03/2023
Fillon nga 35,000 leke Neto

NDIHMES KUZHINIER/E Njoftime pune - BOCCONCINO LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune ., kushte shume te mira ., Adresa: Rruga Myslym Shyri, Tiranë

Botuar më 17/03/2023
e kenaqshme

PICIER/E Njoftime pune - BOCCONCINO LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira ., Adresa: Rruga Myslym Shyri, Tiranë

Botuar më 17/03/2023
e kenaqshme

KUZHINIER/E Njoftime pune - BOCCONCINO LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira ., Adresa: Rruga Myslym Shyri, Tiranë

Botuar më 17/03/2023
e kenaqshme

MOTORRIST Njoftime pune - BOCCONCINO LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: Shume e mire |

Me ose pa motorr, kushte shume te mira, Adresa: Rruga Myslym Shyri, Tiranë

Botuar më 17/03/2023
Shume e mire
)