Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamariere

/Kamarier. Me eksperience pune, Adresa: Adresa 1: Blv. “Zogu I”, prane stacioni t...

Botuar me 21/10/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane stacioni te trenit.

Botuar me 19/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Kamarier/e

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pjatalarese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pastruese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Shites/e

Peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Piceri Gusto Italiano Kërkon të punësojë Kamariere

(femer). Te dije Italisht, Anglisht. Te kete eksperience pune. Paga shume e mire., A...

Botuar me 18/10/2018

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Me marreveshje |

Ofrohet punë agjent imobiliar pranë zyrës Primis.Zyra Primis me adresë rruga “M...

Botuar me 15/10/2018
Me marreveshje

Serenata Korcare Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune, Adresa: Prane Institutit te Fiskultures

Botuar me 12/10/2018

FURRE BUKE PASTIÇERI “TITO” Kërkon të punësojë Ndihmes pasticier

(M/F). Me eksperience pune. Paga shume e mire + siguracion, Adresa: Tek Xhamlliku, Sheshi Shtraus

Botuar me 21/10/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamariere

/Kamarier. Me eksperience pune, Adresa: Adresa 1: Blv. “Zogu I”, prane stacioni te trenit. Adresa 2: Prane Kinostudios

Botuar me 21/10/2018

HOTEL MURATAJ Kërkon të punësojë Sanitare

Mosha deri 40 vjeç Puna turni I (08.00-16.00) me page 25.000 leke, Adresa: Prane Freskut

Botuar me 21/10/2018

FURRE BUKE PASTIÇERI “TITO” Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune. Paga shume e kenaqshme + siguracion, Adresa: Tek Xhamlliku, Sheshi Shtraus

Botuar me 21/10/2018

DION CLUB Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Me eksperience pune. Mosha deri ne 35 vjec, Adresa: Rr. "Elbasanit", perball Shkolles se Gjuheve te Huaja

Botuar me 21/10/2018
e kenaqshme dhe siguracione

CLUB SHQIPONJA 1 TIRANE Kërkon të punësojë Menaxhere

Paga e kenaqshme Pagesat duke filluar nga 500-800-1500 Euro,, Adresa: Sheshi Wilson, perball postes nr.8

Botuar me 21/10/2018

CLUB SHQIPONJA 1 TIRANE Kërkon të punësojë Hostes

Paga e kenaqshme Pagesat duke filluar nga 500-800-1500 Euro,, Adresa: Sheshi Wilson, perball postes nr.8

Botuar me 21/10/2018

CLUB SHQIPONJA 1 TIRANE Kërkon të punësojë Balerine

/Balerina. Pagesat duke filluar nga 500-800-1500 Euro,, Adresa: Sheshi Wilson, perball postes nr.8

Botuar me 21/10/2018

KERKOHET Recepsionist

Duhet te dije gjuhen angleze dhe te perdore kompjuterin. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar me 21/10/2018

Revive SPA Kërkon të punësojë Masazhatore

Paga: 400 euro/muaj |

Me ose pa eksperience pune, Adresa: Rr. "Nikolla Tupe", pallati 2/1 Bodrum - Njesi bashkiake nr.5

Botuar me 21/10/2018
400 euro/muaj