Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

NDIHMES BANAKIER/E Bar Artisti Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. “Elbasanit”, ish kendi lojrave, pallati I postes...

Botuar më 23/01/2020
e kenaqshme

BANAKIER/E Bar Artisti Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Preferohet me eksperience pune, Adresa: Rr. “Elbasanit”, ish kendi lojrave, palla...

Botuar më 23/01/2020
e kenaqshme

BANAKIER PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu...

Botuar më 20/01/2020
e kenaqshme

KASIERE PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu...

Botuar më 20/01/2020
e kenaqshme

PJATALARESE PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu i tribunes

Botuar më 20/01/2020
e kenaqshme

SALLATIERE PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu i tribunes

Botuar më 20/01/2020
e kenaqshme

KAMARIER/E GREEN BAR Kërkon të punësojë 2

Paga: e kenaqshme |

Me dhe pa eksperience pune, Adresa: Kopshti Botanik, Tiranë

Botuar më 29/01/2020
e kenaqshme

BANAKIERE GREEN BAR Kërkon të punësojë 1

Paga: e kenaqshme |

Me dhe pa eksperience pune, Adresa: Kopshti Botanik, Tiranë

Botuar më 29/01/2020
e kenaqshme

BANAKIERE Serenata Korcare

Paga: paga e kenaqshme |

Me eksperience pune

Botuar më 28/01/2020
paga e kenaqshme

KAMARIER Glow Bar & Lounge tek Vasil Shanto Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 28/01/2020
e kenaqshme

NDIHMES BANAKIER Glow Bar & Lounge tek Vasil Shanto

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 28/01/2020
e kenaqshme

PUNONJESE DIFI CLUB Kërkon të punësojë

Paga: 50000-100000 leke |

-Vajza per shitjen e luleve. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 28/01/2020
50000-100000 leke

KAMARIERE DIFI CLUB Kërkon të punësojë

Paga: 50000-100000 leke |

Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 28/01/2020
50000-100000 leke

NDIHMES BANAKIERE DIFI CLUB Kërkon të punësojë

Paga: 50000-100000 leke |

Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 28/01/2020
50000-100000 leke

MIKPRITESE DIFI CLUB Kërkon të punësojë

Paga: 50000-100000 leke |

/Hostess. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 28/01/2020
50000-100000 leke

NDIHMES BANAKIERE 4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë

Paga: 50000-100000 leke |

Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 28/01/2020
50000-100000 leke
)