Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

LAVAZHIER Lavazh automjetesh Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Page me % ose baze |

Me eksperience pune, kushte te mira pune dhe siguracion i paguar, Adresa: Kombinat, Tiranë

Botuar më 23/02/2024
Page me % ose baze

SANITARE HOTELI PUNË TIRANA

Paga: 65 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Qellimi i punes:te pastroje numrin e caktuar te dhomave sipas standartit te pastertise dhe te higjenes se kerkuar nga hoteli.pergjegjesite kryesore:te sigurohet qe te gjitha zonat qe jane nen pergjegjesine e tij/sajjane te mirembajtura ne nivelet me te larta te pastertise dhe rregullsisete mirembaje uniformen, pajisjet, carcafet etj sipas standarteve te percaktuarate sigurohet qe dhomat jane pastruar , furnizuar dhe kontrolluar sipas percaktimeve perkatesete mirembaje krevatet, dysheket dhe jastiqet sipas standartevete ndryshoje dhe rregulloje carcafet, furnizimet e dhomes, perdet, dushet.te informoje recepsionin per statusin e dhomeste regjistroje sendet e humbura dhe te saktesoje detajet.te monitoroje dhomat vip dhe te ndihmoje me kerkesa te vecantate trajnoje pjestaret e rinj te stafitkriteret te domosdoshme:preferohet te kete minimumi 2 vite eksperience ne hoteleri.?marredheniet kyce- te sigurohet qe krijon nje bashkepunim te plote me te gjithe ekipin e departamentit te housekeeping (pastrimit).- komunikim shume i mire me departamentet e tjera- krijon marredhenie shume te mira me te gjithe klientet, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
65 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

PASTRUES PUNË TIRANA

Paga: 600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kerkohen punonjes pastrimi - te jene banore te tiranes.- te jene te komunikueshem- te kene deshire per te punuar., Tiranë

Botuar më 21/02/2024
600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

PUNONJES PASTRIMI SILKY WET CLEANING Lavanderia më e re në Tiranë e pastrimit të veshjeve dhe aksesorëve të ndryshëm përmes përdorimit të teknologjisë ekologjike “Silky Wet Cleaning” kërkon të punësojë një specialiste me kohë të plotë në fushën e pastrimi

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga për këtë pozicion është mjaft kompetitive për tregun dhe do të bazohet mbi kualifikimin dhe angazhimin e punonjësit në punë. |

- Të ketë njohuri të përgjithshme mbi veshjet, mirëmbajtjen dhe përkujdesin e tyre;- Të ketë minimumi diplomë të shkollës së mesme ose ekuivalente;- Të ketë përvojë pune të mëparshme në fushën e pastrimit kimik;- Aftësi për të patur vemendje të lartë për detajet;- Aftësi të mira komunikimi, ruajtja e etikes profesionale dhe përgjegjësi në punë;- Të jetë e aftë për të punuar në grup;- Të ketë njohuri bazike të kompjuterit;, - përdorimi i makinerive dhe pajisjet e pastrimit kimik (ekologjik) për të pastruar dhe përfunduar veshjet.- inspektimi për çdo defekt ose dëmtim para dhe pas pastrimit;- trajtimi i njollave dhe hekurosja e veshjeve;- mirëmbajtja dhe përkujdesja për mjedisin e punës;- organizimi dhe paketimi i veshjeve për dorëzim;- ndjekja e udhëzimeve dhe protokolleve të sigurisë për trajtimin dhe përdorimin e solucioneve dhe pajisjeve;- marrja e porosive dhe trajtimi i kërkesave të klientëve në një mënyrë miqësore dhe profesionale;- kryerja e detyra të tjera siç caktohen nga menaxheri i dyqanit., specialistja do të trajnohet dhe udhëzohet për detyrat dhe përgjegjësitë e saj nga ekipi ynë i specializuar., për të aplikuar për këtë pozicionin pune apo nëse keni pyetje të tjera na kontaktoni në numrin tonë të telefonit:, Adresa: Dyqani “Silky Wet Cleaning”, rruga “Kajo Karafili”, pas godinës së Vetingut në rrugën e Kavajes, kthesa e karburantit., Tiranë

Botuar më 20/02/2024
Paga për këtë pozicion është mjaft kompetitive për tregun dhe do të bazohet mbi kualifikimin dhe angazhimin e punonjësit në punë.

PASTRUES PUNË TIRANA

Paga: 600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kerkohen punonjes pastrimi - te jene banore te tiranes.- te jene te komunikueshem- te kene deshire per te punuar., Tiranë

Botuar më 20/02/2024
600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

SANITARE Njoftime pune - KERKOHET: PUNONJESE PASTRIMI PER SHTEPIA AIR/BNB

Paga: * OFROHET PAGESE E KENAQSHME |

* PUNA ME KOHE TE PLOTE. * TE INTERESUARAT TE JENE KORREKTE NE PUNE!, Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 18/02/2024
* OFROHET PAGESE E KENAQSHME

PUNETORE SHTEPIE TIRANA TEKNOLOGJI

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga: 50000 leke plus sigurime |

Kerkojme punetore shtepie te delijorgji, mosha deri ne 55 vjeçe, kerkohet punetore shtepie, zona delijorgji. e hene - e shtune 10:00-18:00. . deri ne 55 vjeçe. do kujdeset per punet e shtepise dhe vajzen 5 vjeçe kur nuk eshte ne shkolle. perparesi kandidatet qe dine te gatuajne. kemi mace ne shtepi. vetem kandidatet qe u pershtatet orari dhe kerkojne punesim afatgjate te kontaktojne., Adresa: Kompleksi Delijorgjit, Rruga e Kavajes, Tiranë

Botuar më 16/02/2024
Paga: 50000 leke plus sigurime
)