Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH NE TERREN Kerkoj pune - KERKOHEN AGJENT/E SHITJESH NE TERREN

Paga: Paga 60.000 leke + % Perqindje |

Te zoteroje patente. Makina mundesohet nga kompania, staf shume suportues, me ose pa ...

Botuar më 26/09/2023
Paga 60.000 leke + % Perqindje

SEO - Profesionisti - Per nje nga klientet tane kerkojme te punesojme:

Paga: Shume e kënaqshme |

•Të jetë i/e profilizuar në ndërtim Website.•Të ketë Aftësi Analitike & Njohuri mbi termat SEO të vlerësimit të një Website.•Të ketë njohuri të avancuara në: Google Analitics, Search Console dhe TAG Manager.•Preferohet të ketë Diplomë të nivelit Bachelor. Diplomimi në “Informatikë/Shkenca Kompjuterike” ose në fusha të ngjashme është avantazh., • të këtë eksperiencë pune të mëparshme në fushën seo shoqëruar me performancë konkrete në këto eksperienca., •on-page seo•off-page seo•technical seo•ndërtimin e raporteve javore / mujore /vjetore për të monitoruar ecurinë.•dhënien e sugjerimeve të programimit në bazë të analizave mbi përmirësimet në website dhe seo tool të brendshëm., për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi, dërgoni cv-në tuaj në adresën e emailit: [email protected], përpara datës 1 tetor 2023., Adresa: Rruga e Kavajes, Tiranë

Botuar më 01/10/2023
Shume e kënaqshme

AGJENT SHITJESH NE TERREN Kerkoj pune - KERKOHEN AGJENT/E SHITJESH NE TERREN

Paga: Paga 60.000 leke + % Perqindje |

Te zoteroje patente. Makina mundesohet nga kompania, staf shume suportues, me ose pa eksperience pune, mbi 19 vjec, jemi ne kerkim te njerezve ambicioz dhe te gatshem per tu rritur nga ana ekonomikedhe profesionale., Adresa: Rr Kavajes, tek Raiffeisen, Tiranë

Botuar më 01/10/2023
Paga 60.000 leke + % Perqindje

AGJENT SHITJESH NE TERREN Oferta pune- kerkohen agjente shijesh ne terren

Paga: 60000 leke+ perqindje |

Full time / part time. Te zoteroje patente, ciftet perbejne perparesi, 20-35 vjec, te interesuarit te kontaktojne ne:, Adresa: Rr."Kavajes", Qender, Tiranë

Botuar më 01/10/2023
60000 leke+ perqindje

WEB DESIGN SOBUD GROUP - Conosci la lingua italiana e hai competenze di grafica e web? (anche prima esperienza). Se lavorare occupandoti di graphic design e web è quello che fa per te, ti piace migliorarti e imparare, apprezzi la formazione e vorresti tro

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga contrattuale + bonus + aumento annuale |

Gjuhet e huaja: italisht, Programet kompjuterike: adobe illustrator - adobe photoshop - analytics - design - graphic design - microsoft office - microsoft word - web page design, non obbligatoria, 20-30, piano di formazione e crescita personale, inviare una mail a [email protected] per ricevere l'annuncio completo., Adresa: Rr. Kavajes - 21 Dhjetori, Tiranë

Botuar më 28/09/2023
Paga contrattuale + bonus + aumento annuale

WEB MARKETING - SOCIAL NETWORK By Best Shop Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 65000 leke bruto |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht, Programet kompjuterike: graphic design, • Njohuri rreth rrjeteve sociale si Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn.• I aftë në Adobe Creative Suite.• Aftësi të forta komunikimi, mendimi konceptual, aftësitë e tipografisë dhe dizajnit.• Familiaritet me principet e dizajnit për media të ndryshme dixhitale.• Aftësi për të punuar me efikasitet dhe për të përmbushur afatet në një mjedis me ritëm të shpejtë.• Vëmendje e fortë ndaj detajit dhe aftësi për të marrë kritikë konstruktive dhe rishikime.• Njohuri rreth platformave analitike Hotjar dhe Google Analitycs.• Njohuri rreth website te tipit E-commerce., minimalisht 2 vite përvojë në dizajn grafik., mosha 25 vjec/e – 35 vjec/e, • bashkëpunim me ekipin për të siguruar konsistencën e dizajneve në media të ndryshme.• krijimi i dizajneve, imazhe, template, baner, slider të ofertave/promocioneve sipas planit marketing të konfirmuar.• në dijeni të standardeve të teknologjisë dhe industrisë aktuale, mediave sociale dhe tendencave të tregut.• analize e website nepermjet platformave hotjar dhe google analitycs.• mbikqyrje nga ana vizuale dhe funksionale e website te tipit e-commerce., personat e interesuar të dërgojnë cv. në adresën e e-mail: ass.fin[email protected], Adresa: Rruga Sami Frasheri Metropol, Tiranë

Botuar më 28/09/2023
65000 leke bruto

AGJENT SHITJESH NE TERREN Oferta pune- kerkohen agjente shijesh ne terren

Paga: 60000 leke+ perqindje |

Full time / part time. Te zoteroje patente, ciftet perbejne perparesi, 20-35 vjec, te interesuarit te kontaktojne ne:, Adresa: Rr."Kavajes", Qender, Tiranë

Botuar më 26/09/2023
60000 leke+ perqindje

AGJENT SHITJESH NE TERREN Kerkoj pune - KERKOHEN AGJENT/E SHITJESH NE TERREN

Paga: Paga 60.000 leke + % Perqindje |

Te zoteroje patente. Makina mundesohet nga kompania, staf shume suportues, me ose pa eksperience pune, mbi 19 vjec, jemi ne kerkim te njerezve ambicioz dhe te gatshem per tu rritur nga ana ekonomikedhe profesionale., Adresa: Rr Kavajes, tek Raiffeisen, Tiranë

Botuar më 26/09/2023
Paga 60.000 leke + % Perqindje

SHITESE Oferta pune - NE TE DUAM TY NE SKUADREN TONE ! KOMPANIA EM FASHION GROUP distributor i Alviero Martini 1A Classe ne Shqiperi Kërkon të punësojë

Paga: paga 40.000 leke |

Te kene perfunduar arsimin e mesem. Te kene aftesi te mira komunikimi, te kete eksperience pune ne kete sektor jo me pak se 1 vit, te interesuarit te dergojne cv e tyre ne email ose te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Tiranë

Botuar më 23/09/2023
paga 40.000 leke
)