Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHOFER Njoftime pune - Kompania Luxury Bedding Shpk Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e mire dhe kushte te mira pune |

Te kene patente te klasit B ose C. Mosha 30 - 45 vjeç. Transport i garantuar nga firma, Adresa: Autostrada Tirane Durres, perballe me Vodafonin

Botuar më 01/02/2023
Ofrohet page e mire dhe kushte te mira pune

PUNETOR MAGAZINE Njoftime pune - Kompania Luxury Bedding Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e mire dhe kushte te mira pune |

Punetor - Sistemues Magazine. Transport i siguruar nga firma, Adresa: Autostrada Tirane Durres.

Botuar më 01/02/2023
Ofrohet page e mire dhe kushte te mira pune

MENAXHER/E Njoftime pune - Kompani Private Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te mira |

* Te njohe programin Alfa. * Te kete patente te klasit B, Adresa: Rr. "Siri Kodra".

Botuar më 31/01/2023
Ofrohen paga te mira

SHITESE Njoftime pune - FURRE-BUKE NOEL Kërkon të punësojë

Paga: 45000 leke + sigurime, 2 dite ne muaj pushim |

Puna turni I-re, orari 06.00-14.00, me ose pa eksperience pune, kushte te mira pune, te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga e Kavajes, Tiranë

Botuar më 30/01/2023
45000 leke + sigurime, 2 dite ne muaj pushim

FINANCIERE Hoqata Gjysme Hena e Kuqe e EBA- Zyra e RSH Kërkon të punësojë

Paga: me marreveshje |

Me kusht te njohjes se mire te gjuhes arabe., lutemi te dergohet cv-ja ne emailin deri ne daten 31 janar 2023. cv te permbaj numri e kontaktit dhe emailin

Botuar më 30/01/2023
me marreveshje

INXHINIER MEKANIK Vende pune - E.M.E ASHENSOR GROUP Është distributori ekskluziv i kompanisë Schindler në territorin e Shqiperise për Shitje , instalime, Mirembajtje te ashensorë, shkallët lëvizëse dhe Tapetet Lëvizëse. Kërkon të punësojë

Paga: • Duke filluar nga 60.000 ALL, me mundesi rritje ne varesi te ecurise profesionale te punonjesit |

Te kontrolloje te gjitha makinerite ne terren para , gjate dhe pas instalimit. Te kete njohuri dhe te jete pergjegjes per sigurimin teknik, të dinë të lexojnë skemat elektrike.të dinë të lexojnë vizatimet mekanike.të kenë eksperiencë pune mbi 3 vite në fushën e mekanikës dhe elektrikës.të kenë licence shoferi (patentë).të jenë të disponueshëm për të punuar në të gjithë territorin e shqiperisë & kosovës.të jenë të motivuar dhe të përgjegjshëm gjatë orarit të punës.të kenë aftësi komunikimi në grup dhe të mbrojnë interesat e eme.të jenë në moshën 23 deri në 45 vjectë mbrojnë të drejtën intelektuale të kompanisë.të mbrojnë të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania ., •e hënë - e shtunë•7:00 ne mengjes fillon puna. •12:00 deri në 13:00 pushimi i drekës •13:00-17:30 përfundimi i ditës së punës., për me shume info mundeni te telefononi ne numrat tane ose mund të dërgoni cv tuaj në adresën e e-mailit:, Durrës

Botuar më 29/01/2023
• Duke filluar nga 60.000 ALL, me mundesi rritje ne varesi te ecurise profesionale te punonjesit

INSTALUES Vende pune - E.M.E ASHENSOR GROUP Është distributori ekskluziv i kompanisë Schindler në territorin e Shqiperise për Shitje , instalime, Mirembajtje te ashensorë, shkallët lëvizëse dhe Tapetet Lëvizëse. Kërkon të punësojë

Paga: • Duke filluar nga 60.000 ALL, me mundesi rritje ne varesi te ecurise profesionale te punonjesit |

- Instalues mekanik / elektrik per ashensore & shkalle Elektrike Schindler, të dinë të lexojnë skemat elektrike.të dinë të lexojnë vizatimet mekanike.të kenë eksperiencë pune mbi 3 vite në fushën e mekanikës dhe elektrikës.të kenë licence shoferi (patentë).të jenë të disponueshëm për të punuar në të gjithë territorin e shqiperisë & kosovës.të jenë të motivuar dhe të përgjegjshëm gjatë orarit të punës.të kenë aftësi komunikimi në grup dhe të mbrojnë interesat e eme.të jenë në moshën 23 deri në 45 vjectë mbrojnë të drejtën intelektuale të kompanisë.të mbrojnë të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania ., •e hënë - e shtunë•7:00 ne mengjes fillon puna. •12:00 deri në 13:00 pushimi i drekës •13:00-17:30 përfundimi i ditës së punës., për me shume info mundeni te telefononi ne numrat tane ose mund të dërgoni cv tuaj në adresën e e-mailit:, Durrës

Botuar më 29/01/2023
• Duke filluar nga 60.000 ALL, me mundesi rritje ne varesi te ecurise profesionale te punonjesit

MIREMBAJTES Vende pune - E.M.E ASHENSOR GROUP Është distributori ekskluziv i kompanisë Schindler në territorin e Shqiperise për Shitje , instalime, Mirembajtje te ashensorë, shkallët lëvizëse dhe Tapetet Lëvizëse. Kërkon të punësojë

Paga: • Duke filluar nga 60.000 ALL, me mundesi rritje ne varesi te ecurise profesionale te punonjesit |

-Mirembajtes per ashensore dhe Shkalle elektrike Schindler, të dinë të lexojnë skemat elektrike.të dinë të lexojnë vizatimet mekanike.të kenë eksperiencë pune mbi 3 vite në fushën e mekanikës dhe elektrikës.të kenë licence shoferi (patentë).të jenë të disponueshëm për të punuar në të gjithë territorin e shqiperisë & kosovës.të jenë të motivuar dhe të përgjegjshëm gjatë orarit të punës.të kenë aftësi komunikimi në grup dhe të mbrojnë interesat e eme.të jenë në moshën 23 deri në 45 vjectë mbrojnë të drejtën intelektuale të kompanisë.të mbrojnë të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania ., •e hënë - e shtunë•7:00 ne mengjes fillon puna. •12:00 deri në 13:00 pushimi i drekës •13:00-17:30 përfundimi i ditës së punës., për me shume info mundeni te telefononi ne numrat tane ose mund të dërgoni cv tuaj në adresën e e-mailit:, Durrës

Botuar më 29/01/2023
• Duke filluar nga 60.000 ALL, me mundesi rritje ne varesi te ecurise profesionale te punonjesit
)