Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

FINANCIER Njoftime pune - Qendra e biznesit GKAM Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, te kete te pakten 4 vite eksperience pune financa 5, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 02/02/2023
e kenaqshme

ASISTENTE EKONOMISTE Njoftime pune - Pastiçeri "PASHA TURKE" Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

* Te jete pergjegjese per arketimin ditor te klienteve dhe e furnitoreve ne zyre. * Hedhjen ditore ne sistemin financiar te veprimeve te arkes dhe te bankes. * Pergjegjese per perpilimin e dokumentave te ndryshme, Adresa: Paskuqan 2. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 01/02/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

FINANCIER/E Njoftime pune - Kompani tekstilesh Kërkon të punësojë

Paga: mbi mesataren |

Me eksperience pune ,me orar te plote .Te jete njohese e mire e programeve kompjuterike financiare, Financa 5.Te jete njohese e mire e procesit te fiskalizimit, Bankat, Sigurimet -Tatimet, Pagat

Botuar më 01/02/2023
mbi mesataren

SHEFE FINANCE Njoftime pune - Kompani tekstilesh kerkon Shef/e Finace.Te kontrolloje dhe te manaxhoje sistemin kontabel te shoqerise.

Paga: mbi mesataren |

· Kontroll i te gjithe sistemit te kontabilitetit te kompanise.· Rakordim furnitoresh , kryerja e pagesave brenda afateve te pacaktuara ne kontratat e furnizimeve.· Kontroll ditore i derdhjeve dhe pagesave ne banke .· Kontroll i llogaritjes se TVSH dhe takses doganore per cdo furnizim nga jashte.· Mbyllja e bilancit per dorezim tek organet tatimore dhe dorezimi i tij perpara afatit perfundimtar me suportin e Ekspertit Kontabel· Duhet te njohe Standartet Nderkombetare te Kontabilitetit., janë të ftuar të aplikojnë të gjithë kandidatët të dërgojnë cv me fotone adresen e e-mail-it: [email protected]*cv pa foto nuk do te merren ne konsideratewhats up

Botuar më 01/02/2023
mbi mesataren

NDIHMES EKONOMIST/E Njoftime pune - KOMPANI PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e kenaqshme + sigurime |

Me ose pa eksperience pune. Mosha 25 - 50 vjeç, kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra". Te interesuarit te dergojne CV ne whap dhe te kontaktojne ne:

Botuar më 31/01/2023
Pagesa e kenaqshme + sigurime

FATURIST Njoftime pune - Nis Kompani Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te kenaqshme |

* Te kete njohuri kompjuterike. * Preferohet te komunikoje Anglisht. * Kushte shume te mira pune. * Transport i garantuar nga firma, Adresa: VORE, Tirane

Botuar më 31/01/2023
Ofrohen paga te kenaqshme

EKONOMISTE Njoftime pune - Shoqeria ALSTEZO sha, kerkon te punesoje: Ekonomiste per degen Finance

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA DHE KUSHTE PUNE TE STANDARTEVE EUROPIANE |

* Te kete perfunduar studimet UT, dega Finance. * Me ose pa eksperience pune. * Te kete njohuri kompjuteri: Financen 5. Gjuhet e huaja: Anglisht, Italisht. * Te interesuarat te dergojne CV e tyre ne adresen: [email protected], Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.7, prane mbikalimit te Kasharit.

Botuar më 30/01/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA DHE KUSHTE PUNE TE STANDARTEVE EUROPIANE

SHEFE FINANCE Njoftime pune - Kompani tekstilesh kerkon Shef/e Finace.Te kontrolloje dhe te manaxhoje sistemin kontabel te shoqerise.

Paga: mbi mesataren |

· Kontroll i te gjithe sistemit te kontabilitetit te kompanise.· Rakordim furnitoresh , kryerja e pagesave brenda afateve te pacaktuara ne kontratat e furnizimeve.· Kontroll ditore i derdhjeve dhe pagesave ne banke .· Kontroll i llogaritjes se TVSH dhe takses doganore per cdo furnizim nga jashte.· Mbyllja e bilancit per dorezim tek organet tatimore dhe dorezimi i tij perpara afatit perfundimtar me suportin e Ekspertit Kontabel· Duhet te njohe Standartet Nderkombetare te Kontabilitetit., janë të ftuar të aplikojnë të gjithë kandidatët të dërgojnë cv me fotone adresen e e-mail-it: [email protected]*cv pa foto nuk do te merren ne konsideratewhats up

Botuar më 30/01/2023
mbi mesataren

EKONOMISTE Njoftime pune - Shoqeria ALSTEZO sha, kerkon te punesoje: Ekonomiste per degen Finance

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA DHE KUSHTE PUNE TE STANDARTEVE EUROPIANE |

* Te kete perfunduar studimet UT, dega Finance. * Me ose pa eksperience pune. * Te kete njohuri kompjuteri: Financen 5. Gjuhet e huaja: Anglisht, Italisht. * Te interesuarat te dergojne CV e tyre ne adresen: [email protected], Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.7, prane mbikalimit te Kasharit.

Botuar më 30/01/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA DHE KUSHTE PUNE TE STANDARTEVE EUROPIANE

FINANCIER/E Njoftime pune - Qendra e biznesit GKAM Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, te kete te pakten 4 vite eksperience pune financa 5, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 29/01/2023
e kenaqshme
)