Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MARANGOZ Njoftime pune - Planover sh.p.k. kërkon të punësojë Usta mobilerie (MARANGOZ) me eksperience

Paga: e kenaqshme |

I afte te lexoje skicat dhe vizatimet inxhinjerike .Të ketë patentë të klasit B.I afte per punet ne grup .I gatshem per udhetime jashte Shqiperie ., të interesuarit të dërgojnë mesazh vetëm në whatsapp me të dhënat:- emër mbiemër- mosha- vendbanimi

Botuar më 23/09/2023
e kenaqshme

MONTUES Njoftime pune - Planover sh.p.k. kërkon të punësojë MONTUES me eksperiencë

Paga: e kenaqshme |

Montues mobiljesh ,pajisje frigoriferike , pajisje kuzhine dhe bari ,dhoma frigoriferike , struktura metalike dekorative. Të ketë patentë të klasit B, të interesuarit të dërgojnë mesazh vetëm në whatsapp me të dhënat:- emër mbiemër- mosha- vendbanimi

Botuar më 23/09/2023
e kenaqshme

SANITARE AGI KONS SHPK S&D është pjesë e grupit të shoqërisë AGIKONS. Ne jemi në kërkim të punonjësve të kualifikuar për t’iu bashkuar ekipit tonë në pozicionin: Punonjës/e Pastrimi. Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme. |

Me/ose pa eksperiencë të mëparshme pune.Qëndrim pozitiv.E komunikueshme dhe bashkëpunuese., detyratmbajtjen e pastërtisë dhe higjenës së dhomave sipas standartit të vendosur.bashkëpunon me skuadrën dhe ndjek udhezimet e menaxheres së pastrimit.sigurohet që të gjitha pajisjet të cilat do të pastrohen të jenë në vendin e duhur.njohuri të plota në përdorimin e duhur të teknikave të larjes dhe detergjentëve., ofrohen kushte te mira pune.kontrate e rregullt pune., të interesuarit të kontaktojnë nëpërmjet numrit tonë të kontaktit: 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane., Tiranë

Botuar më 23/09/2023
E diskutueshme.

SHOFER Njoftime pune - Alu Glass Kërkon të punësojë

Paga: * Pagesa e kenaqshme |

* Shofer Kamionçine. * Te jete bashkepunues dhe i komunikueshem, Adresa: Prane kompleksit Delijorgji., Tiranë

Botuar më 22/09/2023
* Pagesa e kenaqshme

PUNONJES Njoftime pune - Alu Glass Kërkon të punësojë

Paga: * Pagesa e kenaqshme |

* Ndihmes Punonjes Alumini. * Te jete bashkepunues dhe i komunikueshem, Adresa: Prane kompleksit Delijorgji., Tiranë

Botuar më 22/09/2023
* Pagesa e kenaqshme

SPECIALIST Njoftime pune - Alu Glass Kërkon të punësojë

Paga: * Pagesa e kenaqshme |

* Specialist Duralumini. * Te jete bashkepunues dhe i komunikueshem, Adresa: Prane kompleksit Delijorgji., Tiranë

Botuar më 22/09/2023
* Pagesa e kenaqshme

MAGAZINIER Njoftime pune - Alu Glass Kërkon të punësojë

Paga: * Pagesa e kenaqshme |

* Te jete bashkepunues dhe i komunikueshem, Adresa: Prane kompleksit Delijorgji., Tiranë

Botuar më 22/09/2023
* Pagesa e kenaqshme

INXHINIER NDERTIMI Njoftime pune - Lura shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kuhshte te mira pune., Adresa: Tirane dhe Lalez Durres

Botuar më 14/12/2022
e kenaqshme
)