Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

USTA DURALUMINI Oferte pune nga Kompani Private Kërkon të punësojë

Paga: 100.000 leke |

(Specialist), kushte te mira pune, Adresa: Prane Spitalit Nene Tereza

Botuar më 05/06/2023
100.000 leke

EDUKATORE KOPSHTI Njoftime pune - KOPESHT PRIVAT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Edukatore kopshti per femije 3-4 vjec.Kushte shume te mira pune. Te jete e dashur me femijet, Adresa: Rr. “Aleksander Moisiu”. Per me teper lutemi kontaktoni ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 05/06/2023
e kenaqshme

EDUKATORE Njoftime pune - KOPESHT PRIVAT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Edukatore per bebe 0-2 vjec.Kushte shume te mira pune. Te jete e dashur me femijet, Adresa: Rr. “Aleksander Moisiu”. Per me teper lutemi kontaktoni ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 05/06/2023
e kenaqshme

BOJAXHI AGI KONS SHPK Agikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve.Met – Engineering është pjesë e grupit të shoqërisë AGIKO

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme. |

Kriteret e Kandidatit; • Eksperienca e mëparshme përbën avantazh por nuk është kusht. • Të jetë person korrekt dhe I përgjegjshëm. • Të zbatojë dhe realizojë me përpikmëri dhe në kohë detyrat e ngarkuara nga përgjegjësi., ofrohet; • mundësi rritje profesionale. • kontratë e rregullt pune. • mundësi promovimi brenda grupit. • kushte të mira pune dhe ekip bashkëpunues. mirepresim aplikimin tuaj duke kontaktuar në nr tonë të kontaktit; 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 04/06/2023
E diskutueshme.

FATURISTE BRUNES Kompania "Brunes" sh.p.k, nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave, ne saje te zgjerimit te aktivitetit, kerkon 1 kandidate ne pozicionin "Faturiste".

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

Kandidatja duhet të ketë diplomë universitare ( Fakulteti Ekonomik)Të ketë minimalisht 2 viet eksperiencë pune në të njëjtin profil pune.Aftesi të shkëlqyer komunikuese dhe aftesi për të punuar në ekipNjohuri në programin financiar “Microsoft Dynamics NAV”, faturon të gjitha faturat e shitjes se mallit në sistem;bën sistemim të faturave të shitjes sipas numrit rendor dhe grupit të faturave, si dhe verifikon saktësine e plotësimit të tyre;pranon dhe regjistron porositë për shitje në sistemin kontabël.ndërlidhë porositë e aprovuara me fletëdërgesa për të krijuar dokumentin e liferimit të mallit.mirëmban faturat dhe dokumentet burimore në dosje, dhe sigurohet që ato të jenë të plota.regjistron faturat e kthimit të mallit, dhe zbritjet., Tiranë

Botuar më 04/06/2023
E kenaqshme

TEKNIK ELEKTRICIST BRUNES Kompania "Brunes" sh.p.k, nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave, ne saj te zgjerimit të aktivitetit kerkon 1 (nje) kandidat në pozicionin: TEKNIK ELEKTRIK

Paga: E kenaqshme |

Minimalisht te kete mbaruar Shkollen e mesme-Preferohet shkolle profesionale ose kurse profesionale për Teknike Elektrike/Elektronike.-2 vite punë në të njëjtin profil, është përgjegjës për sistemet elektrike që përfshijnë panelet kryesore të tensionit tëulët dhe të mesëm-kontrollon gjëndjen e gjeneratorëve, gjëndjen e depozitës së naftës, paneletpërkatëse.-inspekton dhomën e paisjeve elektrike/elektronike dhe panelet për ndonjë anomali-kontrollon llampat dhe transformatorët e llampave dhe bën zëvendësimin e tyre.-është përgjegjës për matjen dhe kontrollin e parametrave elektrike në panelet kryesore dhedytësore të shpërndarjes dhe njofton në mënyrë periodike për ecurinë e tyre.-kontrollon sistemin ups nëse funksionon në rregull.-eshtë përgjegjës për gjithë punët elektrike/elektronike në showroom dhe dyqanet etjera të kontraktuara nën përgjegjësi-drejton sistemin e ndezjes/fikjes së gjithë dritave të qendrës në bazë të orarit tëpërcaktuar.-kontrollon aparaturat nëse punojnë dhe ndizen në kohë nëpërmjet kontrollit mesistemin bms & timer.-kontroll i infrastruktures data-rack -tel -fo, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
E kenaqshme

SPECIALIST Shoqeria “PE- VLA- KU” sh.p.k kerkon te punesoje punetore, te cilet te jene te gatshem te punojne ne objektin tone ne Vore: · Hidraulik. · Elektriçist. · Murator. · Suvatues. · Pllakashtrues. · Specialist për montim çatie. · Manovrator. · Shofe

Paga: OFROHEN PAGA TE MIRA |

Të cilët duhet të permbushin kërkesat si me poshtë: 1. Të kenë të paktën experience pune, sipas pozicionit të kërkuar. 2. Të jenë të pergjegjshem në punë. 3. Të kenë aftësi të mira komunikimi edhe bashkëpunimi me kolegët. 4. Të jenë të gatshëm të nisen në cdo kohë, Adresa: SHENIM: Te gjithë kandidatet e interesuar të dërgojnë CV-të ne: [email protected] ose te kontaktojne ne numrin: 0697085825. Vetëm kandidatët e perzgjedhur do te kontaktohen!

Botuar më 02/06/2023
OFROHEN PAGA TE MIRA

PUNETOR MAGAZINE Njoftime pune - KOMPANI PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: PAGESA E KENAQSHME + SIGURIME |

* Mosha deri 45 vjeç. * Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra". Te interesuarit te kontaktojne ne what's up ne: 0672060872

Botuar më 02/06/2023
PAGESA E KENAQSHME + SIGURIME

PUNETORE PAKETIMI Njoftime pune - KOMPANI PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: PAGESA E KENAQSHME + SIGURIME |

(FEMER). * Mosha deri 50 vjeç. * Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra". Te interesuarat te kontaktojne ne what's up ne: 0672060872

Botuar më 02/06/2023
PAGESA E KENAQSHME + SIGURIME

PUNETOR MAGAZINE BRUNES LEZHE Kompania "Brunes" sh.p.k, nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave, ne saje te zgjerimit te aktivitetit kerkon Punetor Magazine, per showroom-in e saj ne LEZHE;

Paga: E kenaqshme |

Te kete eksperienca puneAftësi shumë të mira komunikimi dhe punë në ekip.I aftë të koordinoje dhe te balancoj punën., të bëj hyrje në magazinë, çdo mall që vjen nga klientët dhe furnitorët dhe të bëjë inventarizimin e gjendjes.te përgatisë lëndët që do t'i dërgohen fabrikave të prodhimit, në përputhje me urdhërat e punë të ardhura nga menaxheri operacional.të kryej sistemimin e mallrave në magazinë, duke krijuar hapësirë të mjaftueshme manovrimi.

Botuar më 01/06/2023
E kenaqshme
)