Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MENAXHER SHITJESH AGI KONS SHPK PërshkrimiAgikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve. Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme |

Arsimi: i larte, Programet kompjuterike: microsoft office, Të ketë përfunduar arsimin e lartë bachelor, preferohen degët e Fakultetit Ekonomik.Të ketë mbi 3 vite eksperiencë pune në fusha të ngjashme.Të njohë shumë mirë programet bazë MO.Të ketë eksperiencë në realizimin e strategjive marketing dhe publicitar.Të jetë i/e besueshëm.Të ketë aftësi të mira konkuruese dhe të jetë i aftë të punojë në grup.Të ketë aftësi menaxhuese dhe vendimarrëse.Shënime, të hartoj buxhetin vjetor të shitjeve si edhe të kryej ndjekjen e tij deri ne realizim;të realizoje prezantimin e produkteve te kompanisë ne klientet potencial ;të përgatis raportet e shitjes dhe raportet e prezantimeve te kryeratë përgatis plane veprimi dhe tabela për të identifikuar klientë të rinj dhe të planifikoj mënyrën për qasje ndaj kontakteve të reja duke analizuar paraprakisht potencialin e blerësittë përgatis analiza të tregut, të konkurrencës, të çmimevetë udhëheq kërkime në treg për të identifikuar kërkesat e tregut dhe blerësit potencial;të ruaj marrëdhënie të vazhdueshme dhe afatgjata me klientët potencialë;të propozoj dhe përgatis oferta të personalizuara për klientët;të komunikoj kërkesat e klientëve tek kompania përpara finalizimit të kontratës;të negocioj me klientin për termat dhe kushtet, të mbyll kontratën në bashkëpunim me departamentin ligjortë ndjek zbatimin me korrektësi të kontratës me klientin;të bashkëpunoj me departamentet e tjera të kompanisë sipas nevojës;të kryej takime të rregullta periodike për ecurinë dhe problematikat e shitjeve;të raportoj tek eprorët periodikisht zhvillime specifike, informacione të mbledhura në terren, aktivitetet e konkurrencës etj;të respektoj etikën, kulturën organizative dhe vlerat e kompanisë;të ruaj informacionin konfidencial;të zbatoj detyrat që i caktohen nga eprorët në çdo rast., aplikantët e interesuar mund të dërgojnë cv-të e tyre në adresen e email-it: [email protected]ë gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr. 9887,, Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 26/09/2023
E diskutueshme

PASTRUESE Njoftime pune - Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. Myslym Keta, tek kthesa e varrezave, Tufine

Botuar më 26/09/2023
e kenaqshme

SALDATOR AGI KONS SHPK Met – Engineering është pjesë e grupit të shoqërisë AGIKONS. Ne jemi në kërkim të punonjësve të kualifikuar për t’iu bashkuar ekipit tonë në Repartin e Saldimit në pozicionin "Saldator".Kandidatet duhet të kenë eksperienc

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar në përvojën e kandidatëve. |

Ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale. mundesi promovimi brenda grupit., kandidatët të cilët janë të interesuar të kontaktojnë nëpërmjet nr të kontkatit: 068 40 52 085, Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 26/09/2023
Bazuar në përvojën e kandidatëve.

SPECIALIST NDERTIMI AGI KONS SHPK Agikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve.Kompania në kuadër të zgjerimit të aktiviteti

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar në përvojën e kandidatit. |

Eksperiencë e mëparshme pune në fushën e ndërtimit.Njohuri të vizatimit të teknik.Aftësi të mira organizimi dhe drejtimi.Aftësi për të përmbushur dhe realizuar në kohë të detyrave., specialisti i ndërtimit duhet të zotërojë proçeset e punës si: murature, suvatim, sistem kapot , armature etj.specialisti duhet të punojë në mënyrë të pavarur dhe me përgjegjshmëri të larta.specialisti duhet të ketë aftësi të mira në drejtimin e një grupi., ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale.mundesi promovimi brenda grupit., te interesuarit per cdo informacion te metejshem jane te lutur te kontaktojne nepermjet nr te kontaktit: 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 26/09/2023
Bazuar në përvojën e kandidatit.

PUNETOR NDERTIMI AGI KONS SHPK Agikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve.Kompania në kuadër të zgjerimit të aktivitetit t

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenqashme. |

Eksperienca në fushën e ndërtimit përbën avantazh por nuk është kriter.Mosha e kërkuar mbi 18 vjec.Të jetë person i përgjegjshëm dhe korrekt.Të respektoj kolegët dhe të zbatojë të gjitha detyrat e ngarkuara me rigorozitet dhe brenda afatit të caktuar., suporton specialistin në proçese pune si: murature, suvatim, armaturë etj.transporton materiale të ndryshme.kujdeset që objekti të jetë i pastër dhe i rregullt., ofrojmë;ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale.mundesi promovimi brenda grupit., te interesuarit per cdo informacion te metejshem jane te lutur te kontaktojne nepermjet nr te kontaktit: 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 26/09/2023
E kenqashme.

PUNETOR AGI KONS SHPK Agikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve.Kompania në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj kër

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme. |

Mosha e kërkuar mbi 18 vjec.Të jetë person i përgjegjshëm dhe korrekt.Të respektoj kolegët dhe të zbatojë të gjitha detyrat e ngarkuara me rigorozitet dhe brenda afatit të caktuar., suporton artistët në proçese të ndryshme pune.transporton materiale të ndryshme.kujdeset që reparti të jetë i pastër dhe i rregullt., ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale.mundesi promovimi brenda grupit., te interesuarit per cdo informacion te metejshem jane te lutur te kontaktojne nepermjet nr te kontaktit: 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 26/09/2023
E diskutueshme.

PUNETOR AGI KONS SHPK Agikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve. Kompania në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj kë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme. |

Kritere;Mosha e kërkuar mbi 18 vjec.Të jetë person i përgjegjshëm dhe korrekt.Të respektoj kolegët dhe të zbatojë të gjitha detyrat e ngarkuara me rigorozitet dhe brenda afatit të caktuar., • transporti i lëndës së parë (dherave) dhe përzierja e tyre.• përgatitje e lëndës së parë qeramikës.• filtrimi dhe presimi i materialit me anë të makinerive.• asistencë specialistëve në faza të ndryshme të punëve., ofrojm;trainim i posaçëm me pagesë nga specialistët për pozicionin e punës.ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale.mundesi promovimi brenda grupit., te interesuarit per cdo informacion te metejshem jane te lutur te kontaktojne nepermjet nr te kontaktit: 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 26/09/2023
E diskutueshme.

PUNETOR NGARKIM-SHKARKIMI AGI KONS SHPK Agikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve.Kompania në kuadër të zgjerimit të akti

Paga: E kenaqshme. |

Kritere; Eksperienca në fushën e ndërtimit përbën avantazh por nuk është kriter.Mosha e kërkuar mbi 18 vjec.Të jetë person i përgjegjshëm dhe korrekt.Të respektoj kolegët dhe të zbatojë të gjitha detyrat e ngarkuara me rigorozitet dhe brenda afatit të caktuar., detyratsuporton specialistin në proçese pune si: murature, suvatim, armaturë etj.transporton materiale të ndryshme.kujdeset që objekti të jetë i pastër dhe i rregullt., ofrojmë;ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale.mundesi promovimi brenda grupit., te interesuarit per cdo informacion te metejshem jane te lutur te kontaktojne nepermjet nr te kontaktit: 068 40 52 085., Adresa: Adresa: Teatri Kombëtar , Qëndër ,Tiranë, Tiranë

Botuar më 26/09/2023
E kenaqshme.

USTA Njoftime pune - Riu Mermer Kerkon te punesoje: Usta mermeri

Paga: 3500 leke dita |

Adresa: Mezez ,Tirane, Tiranë

Botuar më 25/09/2023
3500 leke dita

PUNETOR NGARKIM-SHKARKIMI Njoftime pune - Riu Mermer Kerkon te punesoje: Punetor ngarkim shkarkim

Paga: 2500 leke dita |

Te kete punuar me makineri mermeri Zmusi Gaterr, frez luciduese etj., Adresa: Mezez ,Tirane, Tiranë

Botuar më 25/09/2023
2500 leke dita
)