Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

HIDRAULIK AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg.Ne jemi në kërkim të punonjësve të kualifikuar për t’iu bashkuar

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga bazuar ne eksperiencen e kandidatit. |

Të ketë mbi 3 vjet përvojë pune në këtë pozicion.Prefererohen kandidatë që të kenë kryer arsimin e mesëm për profilin Hidraulik.Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punuarit në grup.Të ketë aftësi të shumë të mira planifikuese dhe organizuese., shqyrton planin e ndërtimit me specifikimet e paraqitjes së punimeve hidraulike.identifikon e mjetet e nevojshme dhe pajisjet e posaçme që janë të nevojshme për realizimin e punimeve hidraulike.instalon, riparon dhe mirëmban e pajisjet e ujit, tubave si dhe sistemet e ngrohjes së ujit.realizon mirëmbajtjen e sistemeve hidraulike dhe komponentëve të tyre.lexon projekte dhe evidenton listën e materialeve të nevojshme., orari i punës është nga ora 07:30-16:00 (30 min pushim dreke).kushte te mira pune, të interesuarit mund të kontaktojnë në nr: 068 40 52 085 / 068 40 16 639., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selitë, Tiranë, Tiranë

Botuar më 22/03/2023
Paga bazuar ne eksperiencen e kandidatit.

SPECIALIST NDERTIMI AGI KONS SHPK Agikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve. Në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga e negociueshme në varësi të eksperiencës së kandidatit. |

Eksperiencë e mëparshme pune në fushën e ndërtimit. Të zotërojë në nivel të mirë proçeset kryesore të punës si: muratur, suvatime, hidroizolime, armaturë etj.Të jetë i përgjegjshëm dhe korrekt në orarin e punës., koha e punës: kohë e plotë.e hënë - shtunë , ora 07:30 - 16:00 (30 min pushim dreke).ofrohen kushte shumë të mira pune., për më tepër informacion jeni të lutur të kontaktoni ne nr e kontaktit: 068 40 52 085 / 068 40 16 639, Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 22/03/2023
Paga e negociueshme në varësi të eksperiencës së kandidatit.

MARANGOZ AGI KONS SHPK Agikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve.Met – Engineering është pjesë e grupit të shoqërisë AGI

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve |

Kandidatët duhet të kenë të paktën 5 vite eksperiencë pune.Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe organizuese.Të jenë të përgjegjshëm dhe korrekt në orarin e punës., kandidatët duhet të kenë njohuri në përdorimin e makinerive që përdoren në reparte si: sharrë disk, plan, grosetë, sharrë shirit, makinë forimi, makinë prerëse, etj.të ketë eksperiencë pune në prodhimin dhe montimin e mobiljeve (materiale të ndryshme si melaminë, mdf, dru).të ketë përvojë pune në prodhimin e dyerve tamburat dhe ato të drurit ose në prodhimin dhe montimin e dyerve, dritareve me fasadë xhami etj.të lexojë dhe të interpretojë skicat e projekteve të mobilimit.të kenë aftësi në të punuarit në grup si edhe aftësi të koordinimit të punëve dhe projekteve.të karakterizohet nga saktësia, produktiviteti dhe aftësia për të përmbushur afatet., orari i punës:e hënë - e shtunë, ora 07:30 - 16:00 (30 min pushim dreke),ambient miqësor pune, kandidatët të cilët janë të interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre ne adresën zyrtare të e-mailit: [email protected] ose nëpërmjet nr të kontkatit: 068 40 52 085 /068 40 16 63, Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 22/03/2023
E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve

AGJENT IMMOBILIAR Nese keni eksperience pune me shitjet, keni iniciative dhe jeni te demotivuar nga puna standarde ne kompanite e zakonshme, kjo eshte mundesia juaj!

Paga: Konkuruese |

1- Te njohin mire terrenin dhe rruget e qytetit2- Te kene eksperence pune ne shitje3- Te kene fleksibilitet me oraret4- Te kene deshire per te mesuar5 Te jene te motivuar dhe entuziast6- Te jene me arsim te larte7- Te kene aftesi komunikuese dhe negociuese8- Mosha mbi 25 vjec, mundesi per rritje ne karriere, trajnim/certifikim si eksperte imobiliare dhe bashkepunim me nje staf profesionistesh., nëse jeni të interesuar, dërgoni cv ne, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
Konkuruese

KONSULENT IMOBILIAR MORINA REAL ESTATE në kuadër të zgjerimit të stafit të saj, është duke kërkuar konsulent/e imobiliar/e. Nëse jeni energjik, të gatshëm për të punuar në grup, nëse ju pelqen një punë dinamike dhe me te ardhura të larta, kjo është mundës

Paga: Konkuruese ne treg |

Mosha e preferuar mbi 23 vjec.Niveli I Arsimit: Bachelor/MasterAftësi shumë të mira komunikuese, apliko tani duke dërguar cv në adresen e mëposhtme të emailit ose na kontaktoni nëpërmjet numrit të celularit. vetëm aplikantët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë!, Adresa: Rruga Bardhyl, nr.16, Tiranë, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
Konkuruese ne treg

RECEPSIONIST/E AGI KONS SHPK ARKA Hotel pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. Ju fton për të aplikuar në pozicionin e:Receps

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Pagese konkuruese |

Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, • Diplomë Universitare në Hoteleri Turizëm ose Gjuhët e Huaja përbën avantazh;• Të kenë minimumi 1 vit eksperiencë pune në pozicion të ngjashëm;• Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i domosdoshëm);• Të kënë aftësi shumë të mira komunikuese, të dinë të drejtojnë punën në grup;• Të jenë të paraqitshëm;• Të njohin paketën Microsoft Office;• CV-të të shoqërohen me foto;• Të jenë korrektë;, • mirëpret të gjithë klientët në mënyrë miqësore dhe profesionale në çdo kohë;• ndjek veprimet e përditshme në hotel, dhe përditësohet me të gjitha ndryshimet dhe procedurat;• informon klientët me politikat dhe procedurat e pagesave në check –in; • koordinon me departamentin e housekeeping në lidhje me azhornimin e dhomave dhe koordinon kërkesat/nevojat për mirëmbajtje dhe riparime;• të kenë njohuri për qytetin, zonën përreth dhe atraksioneve të tjera për t'u siguruar klientëve të gjithë informacionin e kërkuar;• raporton cdo situatë apo kërkesë të pazakontë menaxherit;• janë fleksibile në bazë të nevojave të hotelt;, aplikantët të dërgojnë cv në adresen e e-mailit: [email protected] ose te telefonojne ne numrin +355686082912, Tiranë

Botuar më 18/03/2023
Pagese konkuruese

SHOFER AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Kompania jone në kuadër të zhvillimit të saj fton individë të kual

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve |

Te zoteroje patente pantente C, CAP & ADR.Të kenë eksperiencë të mëparshme pune, aplikantët e interesuar mund të dërgojnë cv në adresën tonë të e-mail ose të na kontaktojnë në numrin tonë cel 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 17/03/2023
E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve

ARKITEKT/E AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Arkitekti/ja do të duhet të marrë përsipër përgjegjësitë për t

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve |

Të ketë përfunduar studimet master në "Arkitekturë".Të ketë përvojë të mëparshme mbi 4 vjet në Projektim dhe Zbatim. Njohuri shumë të mira mbi programet 2D dhe 3D, Autocad, Sketchup, etj.Të zotërojë në nivel te mirë gjuhën Angleze.Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese.Paga është e negociueshme në varësi të eksperiencës së kandidatit., studion projektet sipas specifikimeve përkatëse.koordinon dhe zbaton projektin.analizon dhe vizaton detajet tip.përgatit brenda afateve të caktuara vizatimet sipas kërkesave të stafit teknik.asiston në organizimin e proceseve të punimeve arkitekturore, duke u bazuar në programin e përgjithshëm të punimeve.garanton përputhshmërinë e vizatimeve të ndërtimit me projektet e zhvilluara, duke kryer edhe plotësime të ndryshme sipas rastit.bashkëpunon me drejtuesit e ekipeve për detajet dhe punimet e rifiniturave arkitekturore.garanton cilësinë sipas afateve të punimeve arkitekturore dhe dorëzimit në kohë të këtyre materialeve.përgatit vizatimet arkitekturore për përfshirjen e tyre në paketat e tenderimit.bashkëpunon dhe shkëmben informacionin mbi punimet arkitekturore të cilat nënkontraktohen me furnizues të mundshëm., aplikantët e interesuar mund të dërgojnë cv-të e tyre në adresen e email-it: [email protected], Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 16/03/2023
E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve

INXHINIER NDERTIMI AGI KONS SHPK Kompania jone kerkon: Supervizor i Ndërtimit është përgjegjës për supervizimin e projekteve duke kontrolluar projektet, kryerjen e inspektimeve të cilësisë, mbikqyrjen e nënkontraktuesve dhe stafit të zbatimit te projekti

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve |

Diplomë në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit.Kandidatët preferohen te kenë minimalisht 5 vite pune si Inxhinier Ndërtimi në SUPERVIZIM por përparësi kanë kandidatët me më shumë vite eksperiencë në këtë fushë.Të zotërojë liçensë të vlefshme në Projektim dhe / ose Mbikëqyrje në kolaudim, në të kundërt të plotësojë kriteret e nevojshme për tu pajisur më një të tillë.Avantash kandidatet të cilët disponojnë më shumë pika në keto Liçensa.Të zoterojë shumë mirë programin AUTOCAD, si dhe ‘’Paketën Office’’.Të ketë njohuri shumë të mira në leximin, zbatimin dhe supervizimin e projekteve.Preferohet të zoterojë gjuhën Angleze dhe Italiane.Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese., inspektim ditor i punimeve dhe kontroll i cilësisë së punimeve;kontrolli dhe çertifikimi mujor i punimeve te kryera nga nënkontraktorët, baza, norma.monitorimin e grafikut të punimeve ndërtimore në përputhje me ndërtimin e objektit;të krijojë dhe të prodhojë një sistem raportimi ditor të kontrolleve të kryera gjatë proçesit të ndërtimit. ky raport duhet të ketë detajet e nevojshme në mënyrë që të jetë i mundur vlerësimi i progresit të punimeve duke u refereruar grafikut te punimeve. në këtë raport duhet të përfshihet një përshkrim i shkurtër i aktivitetit të ndërtimeve;monitorimi ditor i proçesit të ndërtimit dhe sigurimi që ndërtimi po kryhet në përputhje me projektin dhe specifikimet teknike;të krijojë dhe prodhojë një raport teknik (te shoqeruar dhe me foto) të mirë organizuar të aktivitetit ndërtimor, ky raport do i dërgohet çdo javë eprorit;të menaxhojë çdo ndryshim të punimeve/porosise dhe të kërkoj aprovimin tek strukturat përkatëse për këto ndryshime;të menaxhoj dhe të përgjigjet në bashkëpunim me inxhinierin kërkesave për informacion që mund të ketë investitori.të kontrollojë dhe të raportojë për progresin e punimeve;të përcaktojë mënyrën dhe frekuencën e testimeve për punimet dhe materialet ndërtimore;të miratojë punimet e kryera dhe materialet e përdorura gjatë ndërtimit;të kryejë kontrolle të vazhdueshme si dhe një kontroll përfundimtar përpara nisjes së proçedurës për dorëzimin e objektit; (baza per aktet e kolaudimit), te interesuarit te dergojne cv-ne e tyre ne email zyrtar: [email protected], Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite,, Tiranë

Botuar më 16/03/2023
E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve

INXHINIER MEKANIK AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në sektorin

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve |

Të ketë Diplomë Universitare në Inxhinieri Mekanike.Të ketë njohuri për repartet e prodhimit të hekurit.Preferohen kandidatë me eksperiencë të mëparshme pune.Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe të punuarit në grup., drejton repartin mekanik dhe të saldimit.interpreton skicat e projekteve dhe i zbaton në punime.realizon porositë për materialet e domosdoshme që kërkohen për realizimin e produkteve.kontrollon cilësinë dhe ndjekjen e punimeve të stafit që ka në varësi.raporton tek menaxheri financiar dhe drejtuesi teknik., aplikantët e interesuar mund të dërgojnë cv-të e tyre në adresën e emailit; [email protected], Adresa: Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 16/03/2023
E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve
)