Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

INXHINIER NDERTIMI VENDE TE LIRA PUNE - Kompani serioze ne Tirane per nevoja te zgjerimit te personelit te saj kerkon punonjes ne pozicionin:

Paga: e kenaqshme |

Te kete mbaruar arsimin e larte perkates,te kete minimumi 3 vite eksperience,te njohi mire gjuhen angleze dhe kompjuterin me programet e profesionit., ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te dergojne email ne:, Tiranë

Botuar më 21/03/2023
e kenaqshme

KIMIST VENDE TE LIRA PUNE - Kompani serioze ne Tirane per nevoja te zgjerimit te personelit te saj kerkon punonjes ne pozicionin:

Paga: SHUME E MIRE |

KIMIST USHQIMOR. Te kete mbaruar arsimin e larte perkates,te kete minimumi 3 vite eksperience,te njohi mire gjuhen angleze dhe kompjuterin me programet e profesionit., ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te dergojne email ne:, Tiranë

Botuar më 21/03/2023
SHUME E MIRE

FINANCIERE VENDE TE LIRA PUNE - Kompani serioze ne Tirane per nevoja te zgjerimit te personelit te saj kerkon punonjes ne pozicionin:

Paga: e kenaqshme |

Te kete mbaruar arsimin e larte perkates,te kete minimumi 3 vite eksperience,te njohi mire gjuhen angleze dhe kompjuterin me programet e profesionit., ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te dergojne email ne:, Tiranë

Botuar më 21/03/2023
e kenaqshme

ARKITEKT VENDE TE LIRA PUNE - Kompani serioze ne Tirane per nevoja te zgjerimit te personelit te saj kerkon punonjes ne pozicionin:

Paga: e kenaqshme |

Te kete mbaruar arsimin e larte perkates,te kete minimumi 3 vite eksperience,te njohi mire gjuhen angleze dhe kompjuterin me programet e profesionit., ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te dergojne email ne:, Tiranë

Botuar më 21/03/2023
e kenaqshme

PUNETOR NDERTIMI VENDE TE LIRA PUNE - Kompani serioze ne Tirane per nevoja te zgjerimit te personelit te saj kerkon punonjes ne pozicionin:

Paga: e kenaqshme |

Punetor mirembajtje ( ndertim ), ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te dergojne email ne:, Tiranë

Botuar më 21/03/2023
e kenaqshme

AGJENT IMMOBILIAR Nese keni eksperience pune me shitjet, keni iniciative dhe jeni te demotivuar nga puna standarde ne kompanite e zakonshme, kjo eshte mundesia juaj!

Paga: Konkuruese |

1- Te njohin mire terrenin dhe rruget e qytetit2- Te kene eksperence pune ne shitje3- Te kene fleksibilitet me oraret4- Te kene deshire per te mesuar5 Te jene te motivuar dhe entuziast6- Te jene me arsim te larte7- Te kene aftesi komunikuese dhe negociuese8- Mosha mbi 25 vjec, mundesi per rritje ne karriere, trajnim/certifikim si eksperte imobiliare dhe bashkepunim me nje staf profesionistesh., nëse jeni të interesuar, dërgoni cv ne, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
Konkuruese

KONSULENT IMOBILIAR MORINA REAL ESTATE në kuadër të zgjerimit të stafit të saj, është duke kërkuar konsulent/e imobiliar/e. Nëse jeni energjik, të gatshëm për të punuar në grup, nëse ju pelqen një punë dinamike dhe me te ardhura të larta, kjo është mundës

Paga: Konkuruese ne treg |

Mosha e preferuar mbi 23 vjec.Niveli I Arsimit: Bachelor/MasterAftësi shumë të mira komunikuese, apliko tani duke dërguar cv në adresen e mëposhtme të emailit ose na kontaktoni nëpërmjet numrit të celularit. vetëm aplikantët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë!, Adresa: Rruga Bardhyl, nr.16, Tiranë, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
Konkuruese ne treg

INXHINIER MEKANIK (HVAC) ARLIS NËRTIM, një kompani ndërtimi me mbi 15 vite eksperiencë, Kërkon të punësojë

Paga: ofrohet page e kenaqshme |

INXHINIER MEKANIK (HVAC), ofrohen kushte shumë të mira pune, Adresa: Kompleksi SQUARE 21, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
ofrohet page e kenaqshme

SPECIALIST PROKURIMESH ARLIS NËRTIM, një kompani ndërtimi me mbi 15 vite eksperiencë, Kërkon të punësojë

Paga: ofrohet page e kenaqshme |

SPECIALIST PROKURIMESH, ofrohen kushte shumë të mira pune, Adresa: Kompleksi SQUARE 21, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
ofrohet page e kenaqshme

SPECIALIST LOGJISTIKE ARLIS NËRTIM, një kompani ndërtimi me mbi 15 vite eksperiencë, Kërkon të punësojë

Paga: ofrohet page e kenaqshme |

SPECIALIST LOGJISTIKE, ofrohen kushte shumë të mira pune, Adresa: Kompleksi SQUARE 21, Tiranë

Botuar më 20/03/2023
ofrohet page e kenaqshme
)