Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

INXHINIER Njoftime per pune - Firma Ital Glass Costruzioni Shpk, kerkon: INXHINIER DESIGNER

Paga: * PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME |

* ME EKSPERIENCE PUNE. * KOMPANIA JONE OFRON KONTRATE PUNE FAT GJATE. * KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, Adresa: Sauk.

Botuar më 23/02/2024
* PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME

EKONOMISTE Njoftime per pune - Firma Ital Glass Costruzioni Shpk Kërkon të punësojë

Paga: * PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME |

* ME EKSPERIENCE PUNE. * TE DIJE GJUHE TE HUAJ ITALISHT DHE ANGLISHT. * KOMPANIA JONE OFRON KONTRATE PUNE FAT GJATE. * KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, Adresa: Sauk.

Botuar më 23/02/2024
* PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME

EKONOMISTE Njoftime per pune - Firma Ital Glass Costruzioni Shpk Kërkon të punësojë

Paga: * PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME |

* ME EKSPERIENCE PUNE. * TE DIJE GJUHE TE HUAJ ITALISHT DHE ANGLISHT. * KOMPANIA JONE OFRON KONTRATE PUNE FAT GJATE. * KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, Adresa: Sauk.

Botuar më 22/02/2024
* PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME

INXHINIER Njoftime per pune - Firma Ital Glass Costruzioni Shpk, kerkon: INXHINIER DESIGNER

Paga: * PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME |

* ME EKSPERIENCE PUNE. * KOMPANIA JONE OFRON KONTRATE PUNE FAT GJATE. * KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, Adresa: Sauk.

Botuar më 22/02/2024
* PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME

EKONOMISTE Njoftime per pune - Firma Ital Glass Costruzioni Shpk Kërkon të punësojë

Paga: * PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME |

* ME EKSPERIENCE PUNE. * TE DIJE GJUHE TE HUAJ ITALISHT DHE ANGLISHT. * KOMPANIA JONE OFRON KONTRATE PUNE FAT GJATE. * KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, Adresa: Sauk.

Botuar më 20/02/2024
* PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME

INXHINIER Njoftime per pune - Firma Ital Glass Costruzioni Shpk, kerkon: INXHINIER DESIGNER

Paga: * PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME |

* ME EKSPERIENCE PUNE. * KOMPANIA JONE OFRON KONTRATE PUNE FAT GJATE. * KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, Adresa: Sauk.

Botuar më 20/02/2024
* PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME

EKONOMISTE Njoftime per pune - Firma Ital Glass Costruzioni Shpk Kërkon të punësojë

Paga: * PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME |

* ME EKSPERIENCE PUNE. * TE DIJE GJUHE TE HUAJ ITALISHT DHE ANGLISHT. * KOMPANIA JONE OFRON KONTRATE PUNE FAT GJATE. * KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, Adresa: Sauk.

Botuar më 18/02/2024
* PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME

INXHINIER Njoftime per pune - Firma Ital Glass Costruzioni Shpk, kerkon: INXHINIER DESIGNER

Paga: * PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME |

* ME EKSPERIENCE PUNE. * KOMPANIA JONE OFRON KONTRATE PUNE FAT GJATE. * KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, Adresa: Sauk.

Botuar më 18/02/2024
* PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME
)