Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNONJES Pune - ClimaHome ofron mirembajtje te mirefillte te pajisjeve te kondicionimit pothuajse te gjithe klienteve te cilet kane blere pajisje kondicionimi prane kompanise dhe me gjere Kërkon të punësojë

Paga: ** Paga per dy muajt e pare fillon me 45.000 Leke/Neto per fillestaret dhe rritet ne baze te performances ne pune |

PUNONJES ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE! ** Orari i punes 08:20 - 16:30 nga e Hena ne te ...

Botuar më 30/01/2023
** Paga per dy muajt e pare fillon me 45.000 Leke/Neto per fillestaret dhe rritet ne baze te performances ne pune

PUNONJES Pune - ClimaHome ofron mirembajtje te mirefillte te pajisjeve te kondicionimit pothuajse te gjithe klienteve te cilet kane blere pajisje kondicionimi prane kompanise dhe me gjere Kërkon të punësojë

Paga: ** Paga per dy muajt e pare fillon me 45.000 Leke/Neto per fillestaret dhe rritet ne baze te performances ne pune |

PUNONJES ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE! ** Orari i punes 08:20 - 16:30 nga e Hena ne te Premte dhe 08:20-13:00 diten e Shtune, 30min eshte pushimi i drekes. ** Cdo minute, ore shtese apo dite feste pune paguhet ne perputhje te plote me legjislacionin shqiptar te punes. - Kualifikimet: * Te kete mbaruar shkollen e mesme. * Te jete njeri serioz, i pergjegjshem dhe te kete etike pune. * Te kete aftesi te punoje ne Grup. - Ofrohen mundesi kualifikim te metejshme dhe zhvillimi profesional. - Ofrojme ambiente cilesore pune, ku siguria ne pune dhe motivimi jane parimet tona kryesore, Adresa: Tirane, prane zones se Senatoriumit, Sauk (7minuta larg nga Tirana me autobus). Te interesuarit te dergojne Cv-te ne Email: [email protected] ose kontaktoni ne:

Botuar më 30/01/2023
** Paga per dy muajt e pare fillon me 45.000 Leke/Neto per fillestaret dhe rritet ne baze te performances ne pune

PUNONJES Pune - ClimaHome ofron mirembajtje te mirefillte te pajisjeve te kondicionimit pothuajse te gjithe klienteve te cilet kane blere pajisje kondicionimi prane kompanise dhe me gjere Kërkon të punësojë

Paga: ** Paga per dy muajt e pare fillon me 45.000 Leke/Neto per fillestaret dhe rritet ne baze te performances ne pune |

PUNONJES ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE! ** Orari i punes 08:20 - 16:30 nga e Hena ne te Premte dhe 08:20-13:00 diten e Shtune, 30min eshte pushimi i drekes. ** Cdo minute, ore shtese apo dite feste pune paguhet ne perputhje te plote me legjislacionin shqiptar te punes. - Kualifikimet: * Te kete mbaruar shkollen e mesme. * Te jete njeri serioz, i pergjegjshem dhe te kete etike pune. * Te kete aftesi te punoje ne Grup. - Ofrohen mundesi kualifikim te metejshme dhe zhvillimi profesional. - Ofrojme ambiente cilesore pune, ku siguria ne pune dhe motivimi jane parimet tona kryesore, Adresa: Tirane, prane zones se Senatoriumit, Sauk (7minuta larg nga Tirana me autobus). Te interesuarit te dergojne Cv-te ne Email: [email protected] ose kontaktoni ne:

Botuar më 23/01/2023
** Paga per dy muajt e pare fillon me 45.000 Leke/Neto per fillestaret dhe rritet ne baze te performances ne pune
)