Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Botuar më 02/02/2023
OFROHEN PAGESA SHUME TE KENAQSHME

PUNETOR/E Pune - Riciklim per Plasmas dhe Plastike Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa: TE LARTA! |

Pranohen dhe punetor te huaj. Ofrojme kushte te mira pune, Adresa: Kashar, 1 km nga City Park

Botuar më 08/02/2023
Pagesa: TE LARTA!

ELEKTRICIST Njoftime pune- Gjikuria Construction Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: duke filluar nga 70,000 lekë |

Leje drejtimi: kategoria b, Gjuhet e huaja: anglisht, Programet kompjuterike: microsoft office, 1.Përfundimi i praktikës elektricist;2. Përvojë pune si elektricist;3.Diplomë e shkollës së mesme;4.Patentë shoferi e vlefshme;5.Diplomë elektricist nga një kolegj teknik;6.Njohuri për sistemin e thellë elektrik, prodhimin e energjisë, projektet, mirëmbajtjen dhe riparimin., mbi 2 vite eksperiencë, 1. instalon, mirëmban dhe riparon sistemet e kontrollit elektrik, instalimeve elektrike dhe ndriçimit;2.lexon diagramet teknike dhe projektet;3. kryen mirëmbajtje të përgjithshme elektrike;4. inspekton transformatorët dhe ndërprerësit dhe komponentët e tjerë elektrikë;5.zgjidhja e problemeve elektrike duke përdorur pajisje të përshtatshme testuese;6. riparon dhe zëvendëson pajisjet, instalimet elektrike etj;7. ndjek rregullat shtetërore dhe lokale të ndërtimit të kodit kombëtar elektrik;8.mirëmbajtje ndërprerësit te qarkut;9.njohuri të mira të sistemeve të ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar;10.njohuri të mira të pajisjeve të ndryshme testuese., -dieta mujore;-transport i përfshirë;-akomodim i garantuar., kandidatët e interesuar të kontaktojnë në: 0682018650, Vlorë

Botuar më 08/02/2023
duke filluar nga 70,000 lekë

NDIHMES "ClimaHome" ofron mirembajtje te mirefillte te pajisjeve te kondicionimit pothuajse te gjithe klienteve te cilet kane blere pajisje prane kompanise dhe me gjere - Kerkon: NDIHMES TEKNIK

Paga: OFROHEN PAGESA SHUME TE KENAQSHME |

Kriteret: * Te kete mbaruar shkollen e mesme, preferohet Arsim Professional sipas profilit te punes. * Te jete serioz, i pergjegjshem dhe te kete etike pune. * Te kete aftesi te mira komunikuese. * Te kete aftesi te punoje ne grup. * Preferohet te kete eksperienca te meparshme pune ne kete drejtim. - Ofrojme kushte teper te mira dhe ambient komod ne pune. - Ofrohen mundesi kualifikim te metejshme dhe zhvillimi profesional. Orari i punes: * 08:20 - 16:30 nga e Hena ne te Premte dhe 08:20-13:00 diten e Shtune, 30min eshte pushimi i drekes, Adresa: Tirane, prane zones se Senatoriumit, Sauk (7minuta larg nga Tirana me autobus). Te interesuarit te dergojne Cv-te ne Email: [email protected] ose kontaktoni ne:

Botuar më 07/02/2023
OFROHEN PAGESA SHUME TE KENAQSHME

MENAXHER SHITJESH AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg.Ne jemi në kërkim të: Menaxher Shitjesh. Qëllimi i Pozic

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve |

Të ketë përfunduar arsimin e lartë bachelor, preferohen degët e Fakultetit Ekonomik.Të ketë mbi 3 vite eksperiencë pune në fusha të ngjashme.Të njohë shumë mirë anglishten.Të njohë shumë mirë programet bazë MO.Të ketë eksperiencë në realizimin e strategjive marketing dhe publicitar.Të jetë i/e besueshëm.Të ketë aftësi të mira konkuruese dhe të jetë i aftë të punojë në grup.Të ketë aftësi menaxhuese dhe vendimarrëse., siguron informacionin e nevojshëm nga terreni për të përcaktuar planin mujor të shitjeve të projekteve të kompanisë.identifikon mundësitë e zhvillimit të biznesit, duke përcaktuar kërkesat e klientëve, masën e tregut, lëvizjet e konkurentëve, parashikimin e lëvizjeve konsumatore, specifikimet e produktit.përgatit dhe implementon planet e shitjeve për të arritur kuotat e zhvillimit të biznesit, si janë të përcaktuar nga kompania për projektet që mbulon.kontribon me informacion në lidhje me politikat e çmimit dhe oferta të ndryshme për produktet e projekteve në ngarkim.eshtë përgjegjës për organizimin dhe manaxhimin e proçesit të shitjes dhe ndjekjen e proçesit me departamentet e tjera kur është e nevojshme.eshte përgjegjës për identifikimin e klientëve potenciale dhe prezantimin e produkteve të projekteve në ngarkim.krijon oferta të personalizuara me klientët duke përshtatur nevojat e klientëve me llojin e produktit që kompania ofron.negocion dhe finalizon me klientin specifikimet e produktit, kushtet e transaksionit si dhe format e ndryshme të financimit.harton kontratat respektive, dhe ndjek proçesin e shitjes sipas proçedurave të përcaktuara.ndihmon dhe bashkëpunon me kolegët e marketingut për implementimin e aktiviteteve të marketingut që lidhen me promovimin e produkteve të projekteve që mbulon apo klientëve të targetuar., agikons ofron një paketë të kënaqshme benefitesh., kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre nëpërmjet adresës zyrtare [email protected] nëpërmjet nr tonë të kontaktit: 068 40 52 085 / 068 40 16 639, Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selitë, Tiranë, Tiranë

Botuar më 07/02/2023
E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve

USTA DURALUMINI Njoftime pune - Firme Private Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Ne qender, tek prokuroria e Tiranes

Botuar më 07/02/2023
e kenaqshme

POMPIST AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme ne baze te eksperiences se kandidateve |

Arsimi: i mesem, Kandidatët preferohen të kenë eksperiencë të mëparshme pune por nuk është kusht i domosdoshëm.. Të kenë dëshirë për të mësuar. Të jenë të përgjegjshëm dhe korrekt në orarin e punës. Të kryejnë detyrat e caktuara nga përgjegjesi në kohë dhe me efikasitet., mosha e kërkuar 20 - 50 vjeç., kushtet e punës:koha e punës: e plotëorari: e hënë - e shtunë, ora 07:30 - 16:00 (30 min pushim dreke). kontratë e rregullt pune. mundësi rritje profesionale dhe promovimi brenda kompanisë., të gjithë kandidatët e interesuar të na kontaktojnë nëpërmjet nr të kontaktit: 068 40 52 085. email: [email protected], Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selitë,, Tiranë

Botuar më 06/02/2023
E diskutueshme ne baze te eksperiences se kandidateve

SONDIST AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme ne baze te eksperiences se kandidateve |

Arsimi: i mesem, mosha mbi 20 vjec., të zotërojë patentë manovratori.preferohet të ketë eksperiencë pune.të jetëbashkëpunës dhe fleksibël në orare., orari i punës: nga e hëna - shtunë, ora 07:30 - 16:00 (30min pushim dreke).kontratë e rregullt pune. mundësi rritje profesionale dhe promovimi brenda kompanisë., personat e interesuar të na kontaktojnë në numrin tonë të cel: 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane., Tiranë

Botuar më 06/02/2023
E diskutueshme ne baze te eksperiences se kandidateve

SHOFER BETONIERE AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatu

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme ne baze te eksperiencave te kandidateve |

Arsimi: i mesem, Të zotëroj patentë të kategorisë C, Cap, Patentë Automakinisti.Të ketë eksperiencë të mëparshme pune., mosha nën 60 vjeç., aplikantët e interesuar mund të dërgojnë cv në adresën tonë të e-mail [email protected] ose të na kontaktojnë në numrin tonë cel 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tiranë

Botuar më 06/02/2023
E diskutueshme ne baze te eksperiencave te kandidateve

PUNETOR/E Pune - Riciklim per Plasmas dhe Plastike Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa: TE LARTA! |

Pranohen dhe punetor te huaj. Ofrojme kushte te mira pune, Adresa: Kashar, 1 km nga City Park

Botuar më 06/02/2023
Pagesa: TE LARTA!

ADMINISTRATOR AGI KONS SHPK S&D është pjesë e grupit të shoqërisë AGIKONS. Ne jemi në kërkim të punonjësve të kualifikuar për t’iu bashkuar ekipit tonë në pozicionin: "Administrator për ambjente të përbashkëta". Informon punonjësit

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme. Bazuar ne pervojen e kandidateve. |

Arsimi: i larte, KERKESA & PREFERENCATë ketë njohuri bazë të paketës office.Të ketë çertifikatën e administratorit të lëshuar nga Bashkia e Tiranës.Të ketë eksperienca të mëparshme në organizimin dhe drejtimin e proceve të ndryshme të punës. Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë cv-në e tyre ne adresën e emailit: [email protected], mosha mbi 40 vjec., mbikqyrja dhe mirëmbajtja e pronës;inspekton dhe dokumenton gjëndjen e objekteve (ndriçim rrugor, ndriçim objektesh,furnizim me ujë, fasada) plotësimi i formularëve të kontrollit dhe ndërrmarrja e veprimeve për eleminimin e problematikave të evidentuaraplotëson formularët të kontrollit dhe ndërmerr veprimet për eleminimin e problematikave të evidentuara. kontroll i gjëndjes së apartementeve, dhe ambjenteve të lira për kontrollin e gjëndjes së tyre fizike(plotësimi i formularëve përkatës)monitorimi i gjëndjes së ujit dhe realizimit te pastrimit të depozitavekontroll i kryerjes së detyrave nga kompania e sigurisë. menaxhimi financiar;leximi i sahateve të ujit dhe energjisë në të gjitha pikat dalë.shpërndarja e faturave të administrimit energjisë dhe ujit.menaxhon dhe mban nën kontroll shlyerjen e debive duke mbledhur detyrimet kondominiale.nëpërmjet cilësisë së shërbimeve kondominiale , bëhet garant të ofrojë për klientet rezident shërbime extra sipas kërkesës së klienteve. (mirëmbajtje-gjëlberim) përkudrejt faturimit dhe likujdimit nga klientë. marredhenia me rezidentet_dhe pushtetin vendor ;kontakton me banorët sa herë janë prezent për problematikat të evidentuara dhe pretenduara prej tyre si difekte të investitorit në ndërtim.siguron riparimin e tyre nga stafi kundrejt faturave dhe situacioneve të miratuara më parë.mirëmban marrëdheniet me institucionet lokale.ndjekja e të gjitha problemeve me institucionet vendore si përfaqesues i kompanisë., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane., Tiranë

Botuar më 05/02/2023
E diskutueshme. Bazuar ne pervojen e kandidateve.
)