Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PARUKIERE DHE ESTETISTE- VENDE PUNE - REINA SPA

Paga: Page baze+perqindje |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, kandidatet e interesuara te dergojne cv ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga Mikel Maruli, Astir, Tiranë

Botuar më 01/06/2023
Page baze+perqindje

SANITARE - VENDE PUNE - REINA SPA

Paga: Paga e kenaqshme |

Te jete korrekte dhe detajiste, kushte shume te mira pune, Adresa: Rruga Mikel Maruli, Astir, Tiranë

Botuar më 01/06/2023
Paga e kenaqshme

SHERBIM KLIENTI Vende pune - Mundësi punësimi në Intermedica

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve Bachelor.Do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer studime në fushën laboratorike / shëndetësore / biologji molekulare e të ngjashme. do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuardhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike, dokumentacioni i kerkuar: - curriculum vitae;- fotokopje e licensës për ushtrimin e profesionit;- fotokopje e diplomës/ave;- detajet e kontaktit. http://www.intermedica.al, Tiranë

Botuar më 01/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

TEKNIK/E LABORATORI Vende pune - Mundësi punësimi në Intermedica Tirane

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuardhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike, kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve bachelor në teknik të lartë laboratorie dhe infermier dhe të jenë të pajisur me licensë për ushtrimin e profesionit.do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer edhe ciklin e studimeve master shkencor ose profesional., dokumentacioni i kerkuar: - curriculum vitae;- fotokopje e licensës për ushtrimin e profesionit;- fotokopje e diplomës/ave;- detajet e kontaktit. http://www.intermedica.al, Tiranë

Botuar më 01/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

INFERMIER/E Vende pune - Mundësi punësimi në Intermedica

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuardhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike, kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve bachelor në teknik të lartë laboratoriedhe infermier dhe të jenë të pajisur me licensë për ushtrimin e profesionit.do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer edhe ciklin e studimeve master shkencor ose profesional., dokumentacioni i kerkuar: - curriculum vitae;- fotokopje e licensës për ushtrimin e profesionit;- fotokopje e diplomës/ave;- detajet e kontaktit. http://www.intermedica.al, Tiranë

Botuar më 01/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

NDIHMES PARUKIERE Njoftime pune - The Trio Kërkon të punësojë

Paga: me marveshje |

Ndihmes Parukiere. Me ose pa eksperience pune. Kushte te mira pune. E diela pushim, Adresa: Tirane

Botuar më 01/06/2023
me marveshje

ASISTENTE DENTARE Njoftime pune - Kerkohet Asistente dentare

Paga: e kenaqshme |

Te kete arsim te mesem (arsimi i larte perben avantazh).Me ose pa eksperience pune.CV tuaja mund ti dergoni ne whatsapp, Adresa: Shkolla e Bashkuar

Botuar më 01/06/2023
e kenaqshme

AGJENT/E SHITJESH VENDE PUNE - OFROHEN MUNDESI PUNESI: AGJENT/E SHITJESH PER TIRANEN Kërkon të punësojë

Paga: page baze + % |

Orari nga e hena ne te premte 09:00-17:00 dhe dita e shtune 09:00-14:00, avantazh personat me eksperience pune te meparshme, kushte pune shume te mira, te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Adresa: Don Bosko, Tiranë

Botuar më 29/05/2023
page baze + %

MANIKYRISTE NJOFTIME PUNE - PARUKERI ESTETIKE "DEA", kerkon: Estetiste / Manikyriste

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA! |

* Te jete profesioniste dhe korrekte ne pune.

Botuar më 29/05/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA!

MJEK/E STOMATOLOGE PUNË Tirana Kërkon të punësojë

Paga: 1000 Euro |

Vende vakante për kategorinë mjekesiblloklaborant dentar paga 800-1000 euro me eksperienc 1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:0696630282 punetirana@, Tiranë

Botuar më 27/05/2023
1000 Euro
)