Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MONTUES MOBILJESH Njoftime pune - ARREDO FAB STUDIO, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te tij Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA! |

Transport i siguruar! Kontaktoni ne: 0682033763, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 22/03/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA!

MOBILIER Njoftime pune - ARREDO FAB STUDIO, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te tij Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA! |

Transport i siguruar! Kontaktoni ne: 0682033763, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 22/03/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA!

SHOFER Njoftime pune - Tirana Due shpk Kërkon të punësojë

Paga: Paga 50.000 leke + siguracionin i cili paguhet nga kompania |

Mosha 40 -45 vjeç. Ofrohet punesim me kohe te plote i cili do te punoje here si shofer dhe here si mekanik ne repart, Adresa: Rruga dytesore e autostrades Tirane Durres, 400m nga QTU

Botuar më 21/03/2023
Paga 50.000 leke + siguracionin i cili paguhet nga kompania

MONTUES MOBILJESH Njoftime pune - ARREDO FAB STUDIO, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te tij Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA! |

Transport i siguruar! Kontaktoni ne: 0682033763, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 20/03/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA!

MOBILIER Njoftime pune - ARREDO FAB STUDIO, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te tij Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA! |

Transport i siguruar! Kontaktoni ne: 0682033763, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 20/03/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA!

MOBILIER Njoftime pune - ARREDO FAB STUDIO, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te tij Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA! |

Transport i siguruar! Kontaktoni ne: 0682033763, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 19/03/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA!

MONTUES MOBILJESH Njoftime pune - ARREDO FAB STUDIO, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te tij Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA! |

Transport i siguruar! Kontaktoni ne: 0682033763, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 19/03/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA!

PUNETOR Njoftime pune - "Skrap 2007" Kerkon: Punetor te thjeshte per Seleksionimin e Metaleve

Paga: Ofrohen paga te larta |

Telefononi ne: 0672036326, Adresa: SHESHI SHQIPONJA, MBRAPA ISH AMC

Botuar më 19/03/2023
Ofrohen paga te larta

MAGAZINIER MAGIC ELEKTRIC është në kërkim të një Shitës – Magazinieri Operon në tregun shqiptar prej më shumë se 20 vitesh. Kompania ofron zgjidhje të integruara, të sigurta, efiçente dhe produktive në infrastrukturën e energjisë, proçeset industriale dhe

Paga: E kenaqshme dhe konkuruese ne treg |

• Të jetë person i shkathët, korrekt dhe i komunikueshëm;• Të bashkëpunojë në grup;• Të jetë i besueshëm, i përgjegjshëm dhe të përmbushë detyrimet e punës;• Të ketë përfunduar arsimin e mesëm, arsimi i lartë përbën avantazh;• Njohja e materialeve elektrike dhe eksperienca e meparshme përbën avantazh, të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klientëve.përgjegjës për shitjet në dyqan.krijon komunikimin dhe marrëdhënie me klientët.është përgjegjës për vendosjen, sistemimin dhe administrimin e gjithë materialeve që ndodhen në magazinë.bën inventarizimin e materialeve, dokumenton çdo lëvizje në magazinë (hyrje ose dalje).është përgjegjës për ruajtjen e vlerave materiale sipas kushteve teknike që kërkon secili prej tyre.plotëson ditarin e magazinës për çdo lëvizje, hyrje-dalje dhe dokumentat dhe kartelat përkatëse., te interesuarit mund te paraqiten prane zyrave tona ne adrese. gjithashtu mund te dergoni cv tuaj ne adresen e email-it ose mund te na kontaktoni ne numrin e telefonit, Adresa: Lagjja 14, Rruga Vellazerimi , Durres., Durrës

Botuar më 18/03/2023
E kenaqshme dhe konkuruese ne treg

PUNETOR ALUMIL ALBANIA Alumil Albania Shpk, me seli në Autostradën Tiranë-Durrës, km i 7-të, operon në Shqipëri që prej vitit 2004 dhe është një nga kompanitë më të mëdhapër prodhimin dhe shitjen me pakicë dhe shumicë të produkteve të aluminit në tregun s

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E konkurueshme |

Arsimi: i mesem - mesem profesional - 9 vjeçar, nuk ka nevoje per eksperience, preferohet mosha 20-50 vjec, punëtorë në linjë prodhimi, transport vajtje -ardhje nga fabrika ne tiranë-zogu i zi-unaza e madhe e tiranes-astir- dhe anasjelltas si dhe fabrikë-institut-kamëz-laknas-bërxulle-vorë-fabrikë dhe anasjelltas-pese dite pune ne jave (e hene-e premte).-puna behet me turne (turni i i-re 06:00-14:00, turni i ii-te 14:00-22:00)-paga baze pa shtesat e turneve 41,500 leke neto-nese punohet ore jashte orarit, diten e shtune ose te djele paguhet ekstra sipas kodit te punes-paga e gjitha e deklarur ne tatime dhe e paguar ne banke plus sigurimet e plota te paguara nga kompania-page te trembedhjete plus shperblim vjetor per arritje rezultatesh-pushime vjetore 28 dite kalendarike-festa zyrtare pushim-mbulim privat shendetesor falas., të interesuarit mund te kontaktojne ne wattsapp ne numrin 0688021790, te dorëzojne cv-në dorazi ose te paraqiten per interviste në selinë e kompanise, Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, km 7, Tiranë

Botuar më 17/03/2023
E konkurueshme
)