Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

STAF Njoftime pune - Shoqeria Ardeno shpk Kerkon te punesoj Staf ne pozicionet: Marangoz. Shofer. Bojaxhi

Paga: e kenaqshme |

Te intersuarit te kontaktojne ne numerin e telefonit ose te dergojne CV ne ardresen e...

Botuar më 27/11/2023
e kenaqshme

PUNONJESE ZYRE Njoftime pune - Kompania "AXL Mobileri" Kerkon: Punonjese ne zyre per manaxhimin e porosive te klienteve.

Paga: teper e kenaqshme dhe transporti me mjetet e kompanise. |

E interesuara duhet te kete mbaruar nje dege te fakultetit te inxhinjerise, te fakult...

Botuar më 23/11/2023
teper e kenaqshme dhe transporti me mjetet e kompanise.

EKONOMIST Njoftime pune - Kompania Roland Glass kerkon te zgjeroje stafin me Ekonomist

Paga: shume e mire |

Me eksperience., te interesuarit per informacione te metejshme kontaltoni ne numerin ...

Botuar më 23/11/2023
shume e mire

SHITESE Njoftime pune - Dyqani i mobilerise "AXL Mobileri" qe ndodhet tek Rruga Myslym Shyri kerkon te punesoje: SHITESE MOBILERIE.

Paga: e kenaqshme |

E interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo me ndonje pune tjeter., mos...

Botuar më 23/11/2023
e kenaqshme

INSTALUES&MIRËMBAJTËS ASHENSORI/SHKALLË ELEKTRIKE E.M.E ASHENSOR GROUP Operon në treg nga viti 2009 si distributor ekskluziv i brandit ndërkombëtar Schindler në Republikën e Shqipërisë dhe Kosovës për shitje, instalime, mirëmbajtje të ashensorëve, shk

Paga: Paga është e kënaqshme. Niveli i pagës vlerësohet bazuar edhe në eksperiencën e punonjësit dhe performancën e tij në punë |

Të jenë të aftë për punë dhe të shëndetshëm fizikisht dhe mendërisht. -Të ...

Botuar më 20/11/2023
Paga është e kënaqshme. Niveli i pagës vlerësohet bazuar edhe në eksperiencën e punonjësit dhe performancën e tij në punë

KAMARIER/E Njoftime pune - Bar Kafe Kërkon të punësojë

Paga: * OFROHENT PAGA TE MIRA |

* Mosha 16 – 45 vjeç. * Puna Turni I ose Part Time, Adresa: Prane Medresese

Botuar më 20/11/2023
* OFROHENT PAGA TE MIRA

TEKNIK ELEKTRICIST Pune - Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm: Është kompani leader në tregun Shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka më të njohura ndërkombëtare.Tek CCBS, ne

Paga: Pagese e kenaqshme |

• Diploma e Shkolles Mesme Profesionale ne Elektrike, perparesi Diplome e Shkolles se Larte ne Inxhinieri Elektrike/Elektronike.• Aftësi për të diagnostifikuar me saktesi e shpejtesi difektet dhe riparuar ne kohe• Aftesi per te punuar ne grup• 3 ose me shume vite pervojë në mirembajtjen e linjave te prodhimit, preferohet ne industri pijesh.• Njohuri per perdorimin e kodeve elektrike kombëtare.Njohuri te mira te procesit dhe te linjave Ekzekutim te sakte te procedurave ne fuqiNjohja dhe perdorimi i manualeve te makinave Njohja e rregullave te sigurimit teknik dhe GMP.Njohjuri mbi funksionimin e PLC, aplikacioneve software teknike.Njohja dhe përdorimi i Microsoft Office, tekniku elektrik është përgjegjës për funksionimin e pajisjeve dhe programeve të mirëmbajtjes së linjave, në përputhje me specifikimet e pajisjeve dhe përputhshmërinë me standardet e cilësisë së ccbs. pozicioni gjithashtu është përgjegjës për realizimin e detyrave të mirëmbajtjes te përcaktuara në standardet e sigurisë dhe produktivitetit.1. kontrollon dhe aktivizon impiantet ndihmese ne fillim te cdo turni.2. ekzaminon difektet gjate procesit prodhues dhe nderhyn per riparimin e menjëhershme. 3. ploteson fleten e nderhyrjes pas mbylljes se difektit. 4. ekzekuton programin e mirëmbajtjes parandaluese në pajisje.5. kryen kontrollin e pajisjeve sipas frekuencave te percaktuara ne procedurat e aprovuara., të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cv në adresen e-mailit, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
Pagese e kenaqshme

MAGAZINIER Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm Tek CCBS, ne jemi të bindur për rritjen e biznesit tonë, për kontributin në komunitetet lokale dhe në zhvillimin e burimeve njerëzore me an

Paga: Pagese konkuruese |

• Të ketë mbaruar arsimin e mesëm (përbën avantazh arsimi i Lartë).• Aftësi shumë të mira organizative dhe menaxhimi të kohës.• Aftësi shumë të mira komunikimi si verbal edhe te shkruar.• Të ketë aftësi në përdorimin e MS Excel dhe Outlook.• Përbën avantazh njohja e një gjuhe të huaj (Italiane dhe/ose Angleze)., ky rol ka si përgjegjësi kryesore organizimin, regjistrimin dhe monitorimin e gjithë aktiviteteve të lëvizjes së produktit përfundimtar pas prodhimit,midis magazinave dhe lokacioneve të tyre. gjithashtu do të monitorojë edhe procesin e rotacionit të produktit., të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cv në adresen e-mail: [email protected]., Tiranë

Botuar më 29/11/2023
Pagese konkuruese

PUNETOR MOBILERIE Njoftime pune - Mobileri Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa fillon nga 55.000 leke. |

Me ose pa eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune. Orari punes: 08:00 – 16:30, Adresa: Kombinat, Prush

Botuar më 29/11/2023
Pagesa fillon nga 55.000 leke.

PUNONJES Njoftime pune - SULOLLARI KLIMA Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Per sisteme ftohje-ngrohje, me ose pa eksperience pune, mosha mbi 25 vjec, Adresa: Rr. Muhamet Gjollesha, tek semafori i Myslym shyrit, ngjitur me Max Optika, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
E kenaqshme

MOTORRIST PER SHPERNDARJE Njoftime pune - Fast-Food NE QENDER TE TIRANES Kërkon të punësojë

Paga: * OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA + PERQINDJE PER ÇDO POROSI |

* TE INTERESUARIT TE KENE EKSPERIENCE DHE JENE KORREKTE NE PUNE!, Adresa: NE QENDER TE TIRANES

Botuar më 29/11/2023
* OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA + PERQINDJE PER ÇDO POROSI

SANITARE Njoftime pune - Fast-Food ALBANIA NE QENDER TE TIRANES Kërkon të punësojë

Paga: * OFROHEN PAGESA TE LARTA |

* ME EKSPERIENCE PUNE, Adresa: NE QENDER TE TIRANES.

Botuar më 29/11/2023
* OFROHEN PAGESA TE LARTA

TAPICIER Njoftime pune - Mobileri Kiand Kërkon të punësojë

Paga: 80.000 leke |

Tapicier. Kushte te mira pune, Adresa: Tapiz

Botuar më 29/11/2023
80.000 leke

MOBILIER Njoftime pune - Mobileri Kiand Kërkon të punësojë

Paga: 100.000 leke |

Mobilier. Kushte te mira pune, Adresa: Tapiz

Botuar më 29/11/2023
100.000 leke

MOTORRIST PER SHPERNDARJE Oferta pune - Era Restorant Kërkon të punësojë

Paga: ne nivelet e tregut |

(Motorri mundesohet nga kompania). Arsimi i mesem. Te jete i paisur me leje drejtimi. Te njohe shtrirjen teritoriale te Tiranes. Paga ne nivele shume te mira. Mosha mbi 20 vjeç. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 29/11/2023
ne nivelet e tregut

KUZHINIER/E Oferta pune - Era Restorant Kërkon të punësojë

Paga: ne nivelet e tregut |

Te jete me eksperience pune ne kuzhine, jo me pak se 3-vjet. Te njohi mire sektorin e kuzhines. Arsimi i mesem (preferohet me arsim te larte). Puna me dy turne. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 29/11/2023
ne nivelet e tregut
)