Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENTE PROSPER SALE Kërkon të punësojë

Paga: Paga baze teper te kenaqshme dhe bonuset me te larta ne treg |

Gjuhet e huaja: anglisht - italisht - gjermanisht - spanjisht, keni eksperience pune dhe mbi te gjitha plot vullnet e deshire per te fituar sa me shume, -ambient teper miqesor e te pershtatshem per te punuar-kontrate te rregullt pune-mundesi rritje profesionale, nese nuk e keni gjetur akoma ate qe deshironi por besoni ne potencialin dhe aftesite qe zoteroni atehere ju ftojme per nje aplikim te prosper sales

Botuar më 19/11/2019
Paga baze teper te kenaqshme dhe bonuset me te larta ne treg

OPERATORE TELEFONIKE KOMPANIA NET CONECTION Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme (40.000 L-All). |

Femer, MOSHA MBI 21 VJEÇ. Te kene njohuri te gjuhes Angleze dhe Kompjuterike. Ofrohen kushte te mira pune (ne zyre), Adresa: Rr. “Themistokli Germenji, prane RTSH, Tirane

Botuar më 18/11/2019
Paga e kenaqshme (40.000 L-All).

OPERATORE IKANBI ALBANIA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Gjuhet e huaja: frengjisht, inbound/outbound. Njohuri shumë të mirë të gjuhës frënge. Komunikim i shkëlqyer. Seriozitet dhe përpikmëri;, ambient pune shumë i mirë. trajnim i vazhdueshëm, për te aplikuar dërgoni cv tuaj në adresën e e-mailit. web: www.ikanbi.com, Adresa: https://www.google.com/maps/place/iKanbi+Albania/@41.3138157,19.8132654,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x135030fc7ee0d8a9:0x15241397af3b1fd8!8m2!3d41.3138157!4d19.8154541, Tiranë

Botuar më 13/11/2019
e kenaqshme

OPERATOR/E ZZ GROUP Flet Gjermanisht?Italisht?Anglisht?Spanjisht?Beje zgjedhjen tende Part time ose Full time Kërkon të punësojë

Paga: page te kenaqshme dhe konkuruese ne treg |

Kerkojme:– aftesi te mira komunikuese– te punosh ne grup– seriozitet ne pune– ambicie dhe vendosmeri, te ofrojme:– kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes– mundesi trajnimi jashte shtetit– bonuse motivuese, duke shperblyer aftesine tuaj– trajnime me pagese te plote, dergoni cv tuaj ne adresen e e-mailit ose kontaktoni:, Adresa: Rr. Dora D´istria - Tirane, perballe Fakultetit Juridik

Botuar më 11/11/2019
page te kenaqshme dhe konkuruese ne treg
)