Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJESE LAVANTERIE Njoftime pune - PASTRIM KIMIK LAVANDERI ARTI Kërkon të punësojë

Paga: 40.000 leke + sigurime |

Adresa: Sauk, 1km para Teg, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
40.000 leke + sigurime

TEKNIK (TECNICI) Njoftime pune - KOMPANI ALBGUARDIA SHPK Kërkon të punësojë

Paga: E Kenaqshme |

Te kete njohuri nga elektronika dhe te kete patente te klasit B, te interesuarit te kontaktojne ne nr:, Adresa: Tirane

Botuar më 01/06/2023
E Kenaqshme

PUNONJES Oferta pune - FERME BIORGANIIKE Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Preferohet te kete punuar ne sera dhe me arsim te mesem bujqesor. Te kete patente klasi B, per drejtimin e mjetit, mosha deri ne 55 vjeç, te interesuarit te kontaktojne ne nr:, Adresa: Tirane

Botuar më 01/06/2023
Paga e kenaqshme

ASISTENTE ZYRE Dhurata.com me zyre kryesore ne Toronto Kanada, eshte duke kerkuar per Asistente zyre ne Tirane:

Paga: • Pagese kompetitive dhe progresive, bazuar ne contributin dhe perfomancen. |

Aftesi per te punuar me saktesi, dhe per ti kushtuar vemendje edhe detajeve me te vogla.Anglishte shume te mire, ne te folur dhe shkruar.Njohuri te mira te perdorimit te kompjuterit dhe te rrjeteve sociale.Te kete patjeter kompjuter dhe internet ne shtepi sepse turnin e dyte mund ta ndjeke dhe nga shtepia., sherbim klienti (email, telefon, rrjete sociale).merret me blerjen, pergatijen dhe paketimin e disa lloje dhuratash.ndjek porosite deri ne momentin e perfundimit., puna eshte e ndare ne 2 turne dhe eshte full time.dergo nje emailin me subjekt: web office customer support application tek [email protected], ne email, shkruaj nje prezantim te shkurter te vetes, dhe shpjego perse te pelqen kjo pune e pse mendon qe mund ta besh mire., Tiranë

Botuar më 01/06/2023
• Pagese kompetitive dhe progresive, bazuar ne contributin dhe perfomancen.

PUNONJESE ZYRE Njoftime pune - Kerkohet

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

* Mosha mbi 40 vjeç. * Te jete korrekte ne pune, Adresa: Per me teper informacion kontaktoni ne: 0692052583

Botuar më 01/06/2023
Ofrohet page e kenaqshme

SHOFER Njoftime pune - Kerkohen Shofere

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Mosha mbi 60 vjeç, Adresa: Per me teper informacion kontaktoni ne: 0692052583

Botuar më 01/06/2023
Ofrohet page e kenaqshme

PERFAQESUES SHITJESH Kerkoj pune - Kompania: SAGAX - Dyqanin: "VINOPOLY" Përfaqësues zyrtar i disa prej markave të pijeve alkoolike më elitare në tregun botëror me një përzgjedhje të larmishme pijesh alkoolike por jo vetëm. Portofoli i kompanisë

Paga: * Kushtet: pagë bazë + përqindje në shitjet mujore. |

- (Distribucion/Shpërndarje) * Ne jemi në kërkim të njerëzve proaktivë, të përgjegjshëm dhe pozitivë që demonstrojnë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe prezantimi, aftësi të punës në grup, proaktivitet, sens komercial dhe orientim drejt arritjes së rezultateve. ** Kandidatët me përvojë në shitjen e verës, pijeve alkoolike dhe produkteve gourmet, si dhe me interes të veçantë në fushën e verës konsiderohen si avantazh. -- * Përgjegjësia juaj është organizimi i përgjithshëm i procesit të punës në dyqan - pranimi dhe rregullimi i mallrave, kontrollimi dhe rimbushja e stokut, sinkronizimi dhe zbatimi i aktiviteteve të marketingut, trajtimi i parave të gatshme dhe lëshimi i faturave dhe faturave, ruajtja e një pamjeje komerciale të rregullt dhe higjiena e ndërmarrjes tregtare. -- * Detaje të mëtejshme do t'u ofrohen kandidatëve të përzgjedhur për intervistë., Adresa: Bulevardi "Deshmoret e Kombit". -- * Kandidatët e interesuar janë të mirëpritur të dërgojnë CV-të e tyre në: [email protected]

Botuar më 29/05/2023
* Kushtet: pagë bazë + përqindje në shitjet mujore.

FINANCIER/E OFERTA PUNE - MERR TAXI SHPK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te njohe programin financa 5, preferohet me 1 vit eksperience ne kompani sherbimi, ofrohen kushte te mira pune, per me shume informacion kontaktoni ne nr e kontaktit nga e hena - te premte nga ora 10:00-14:00, Tiranë

Botuar më 29/05/2023
e kenaqshme

SHOFER Kerko pune - KOMPANIA MERR TAXI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me patenta te klasit B dhe me patenta te klasit D, mosha e preferuar mbi 25 vjec, ofrohen kushte te mira pune, per me shume informacion kontaktoni ne nr e kontaktit nga e hena - te premte nga ora 10:00-14:00, Tiranë

Botuar më 29/05/2023
e kenaqshme

KONSULENT SHITJESH Kerkoj pune - Kompania: SAGAX - Dyqanin: "VINOPOLY" Përfaqësues zyrtar i disa prej markave të pijeve alkoolike më elitare në tregun botëror me një përzgjedhje të larmishme pijesh alkoolike por jo vetëm. Portofoli i kompanisë

Paga: * Kushtet: pagë bazë + përqindje në shitjet mujore. |

- (Shitës/e). * Ne jemi në kërkim të njerëzve proaktivë, të përgjegjshëm dhe pozitivë që demonstrojnë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe prezantimi, aftësi të punës në grup, proaktivitet, sens komercial dhe orientim drejt arritjes së rezultateve. ** Kandidatët me përvojë në shitjen e verës, pijeve alkoolike dhe produkteve gourmet, si dhe me interes të veçantë në fushën e verës konsiderohen si avantazh. -- * Përgjegjësia juaj është organizimi i përgjithshëm i procesit të punës në dyqan - pranimi dhe rregullimi i mallrave, kontrollimi dhe rimbushja e stokut, sinkronizimi dhe zbatimi i aktiviteteve të marketingut, trajtimi i parave të gatshme dhe lëshimi i faturave dhe faturave, ruajtja e një pamjeje komerciale të rregullt dhe higjiena e ndërmarrjes tregtare. -- * Detaje të mëtejshme do t'u ofrohen kandidatëve të përzgjedhur për intervistë., Adresa: Bulevardi "Deshmoret e Kombit". -- * Kandidatët e interesuar janë të mirëpritur të dërgojnë CV-të e tyre në: [email protected]

Botuar më 29/05/2023
* Kushtet: pagë bazë + përqindje në shitjet mujore.
)