Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES/E KERKOHEN PUNETORE! DJEM DHE VAJZA PER AVOLXHIME ELEKTRIKE, ME OSE PA EKSPERIENCE. PUNA MESOHET NGA NE.

Paga: Pagesa 50.000 leke |

* MOSHA DERI 40 VJEÇ. * TRE MUAJT E PARE JANE TRAJNIM I PAGUAR ME 50.000 LEKE NETO NE MUAJ. * PAS MUAJIT TE TRETE KA RRITJE RROGE. * KONTRIBUTET PAGUHEN NGA KOMPANIA, Adresa: FABRIKA NDODHET NE MAMINAS DHE KA TRANSPORT TE VETIN PER PUNONJESIT. TE INTERESUARIT TE NA KONTAKTOJNE

Botuar më 29/05/2023
Pagesa 50.000 leke

PUNONJES/E KERKOHEN PUNETORE! DJEM DHE VAJZA PER AVOLXHIME ELEKTRIKE, ME OSE PA EKSPERIENCE. PUNA MESOHET NGA NE.

Paga: Pagesa 50.000 leke |

* MOSHA DERI 40 VJEÇ. * TRE MUAJT E PARE JANE TRAJNIM I PAGUAR ME 50.000 LEKE NETO NE MUAJ. * PAS MUAJIT TE TRETE KA RRITJE RROGE. * KONTRIBUTET PAGUHEN NGA KOMPANIA, Adresa: FABRIKA NDODHET NE MAMINAS DHE KA TRANSPORT TE VETIN PER PUNONJESIT. TE INTERESUARIT TE NA KONTAKTOJNE

Botuar më 24/05/2023
Pagesa 50.000 leke
)