Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SISTEMUESE GLOBAL LOGISTIC Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Sistemues - sistemuese , ofrohen 2 vende te lira pune , mosha 19 deri 27 vjec\e , aftesi te mira komunikuese, Tiranë

Botuar më 19/09/2020
e kenaqshme

PUNONJES FASONERI NE PASKUQAN 2, KAMEZ KERKON FURGONA PER TRANSPORT PUNONJESISH ME KAPACITET MBI 20 VENDE NGA TIRANA NE PASKUQAN 2 DHE ANASJELLTAS

Paga: Pagesa e garantuar ne fund te muajit dhe vazhdimesi per nje kohe te gjate pune |

Per realizimin e ketij sherbimi kerkojme 3-4 furgona te cilet te jene te pajisur me dokumentacionin e nevojshem per transport punonjesish dhe ne gjendje te mire teknike, per te realizuar nje transport sa me komod.

Botuar më 19/09/2020
Pagesa e garantuar ne fund te muajit dhe vazhdimesi per nje kohe te gjate pune

PUNETOR LAVANDERI ELITE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune. Mosha mbi 20 vjeç, Adresa: Tek kthesa e Kamzes

Botuar më 18/09/2020
e kenaqshme

PERGJEGJES LAVAZH Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Lavazhi. Te jete korrekt ne pune, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 18/09/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

LAVAZHIER Lavazh Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 18/09/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

SHOFER TAXIE CITY TAXI Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Leje drejtimi: kategoria d, taxie, Adresa: Komuna e Parisit, Kompleksi Kika II

Botuar më 18/09/2020
E kenaqshme

SHOFER Shoqeria Proftrans shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te paisur me ADR, per cisterna, Adresa: Vaqarr

Botuar më 18/09/2020
e kenaqshme

LAVAZHIER FIRMA KIKA Kërkon të punësojë

Paga: PAGA 40% E LARJES SE MAKINES |

(PUNETOR LAVAZHI). ME EKSPERIENCE PUNE. TE DIJE TE NGASI MAKINEN, Adresa: Prane TV Klan, brena ish fabrikes se vjeter te Porcelanit

Botuar më 18/09/2020
PAGA 40% E LARJES SE MAKINES

PUNETOR FIRMA KIKA, kerkon te punesoje: Punetor ULLUQESH

Paga: PAGA E KENAQSHME |

ME EKSPERIENCE PUNE, Adresa: Prane TV Klan, brena ish fabrikes se vjeter te Porcelanit

Botuar më 18/09/2020
PAGA E KENAQSHME

PUNETOR MAGAZINE ALBA FOAM SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e kenaqshme |

Te jete korrekt ne pune, Tiranë

Botuar më 15/09/2020
Pagesa e kenaqshme
)