Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES MAGAZINE Njoftime pune - Kerkohet: PUNONJES MAGAZINE!

Paga: * OFROHET PAGESE E KENAQSHME DHE KUSHTE TE MIRA PUNE! |

- - Detyrat kryesore: * Transporti ne kohe dhe sakte i produkteve nga magazina ne dyqan dhe anasjelltas. * Finalizimi i transportit me dorezimin tek personat pergjegjes. * Procesi i perpunimit te produkteve duke filluar me numerimin dhe sistemimin ne rafte. * Asistimi ne procesin e paketimit te porosive. * Mirembajtja e magazines perfshin pastrimin, sistemimin, ambalazhimin e produkteve dhe inventarizimin e tyre - - Kriteret kryesore: * Arsim i mesem. * Leje drejtimi e kategorise B, Adresa: Rr. :Komuna Parisit".

Botuar më 22/02/2024
* OFROHET PAGESE E KENAQSHME DHE KUSHTE TE MIRA PUNE!

AGJENT SHITJESH Njoftime pune - Nis Kompani Kërkon të punësojë

Paga: * Ofrohen paga te kenaqshme |

* Ne terren i cili do te punoje edhe ne ambjentet e punes. * Preferohet te komunikoje Anglisht. * Ofrohen kushte shume te mira pune. * Transport i garantuar nga firma, Adresa: Vore

Botuar më 19/02/2024
* Ofrohen paga te kenaqshme

PUNETOR MAGAZINE Njoftime pune - Nis Kompani Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te kenaqshme |

* Kushte shume te mira pune. * Transport i garantuar nga firma, Adresa: Vore

Botuar më 19/02/2024
Ofrohen paga te kenaqshme

MENAXHER Njoftime pune - Nis Company, ka ne fokus te aktivitetit te tij tregetimin e profileve te aluminit dhe plastikes! Kerkon te punesoje nje * MENAXHER / MARKETING SHITJESH

Paga: * Ofrohen paga te kenaqshme |

Kriteret: * Komunikim, etik, korrektesi, perkushtim. * Njohuri kompjuterike dhe programe marketingu. * Eksperinca perben avantazh. * Njohuri te gjuhes angleze. * Aftesi menaxheriale dhe profesiinale ne prezantimin e produktit ne teren. * Leje drejtimi automjeti., Adresa: Vore

Botuar më 15/02/2024
* Ofrohen paga te kenaqshme

PUNETOR MAGAZINE Njoftime pune - Triticum Food Kërkon të punësojë

Paga: * Ofrohen paga dhe kushte shume te mira pune |

* Te kete eksperience pune., Adresa: Prush, Vaqarr.

Botuar më 14/02/2024
* Ofrohen paga dhe kushte shume te mira pune
)