Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

OPERATOR/E Njoftime pune - Kompania "DO TAXI", kerkon: Operator/e per Sherbim Taxi

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

* Me eksperience pune ne fushen e taxive ose te ngjashme. * Ofrojme mundesi trajnimi. * Puna 8 ore ne dite. * Te kene njohuri te rrugeve te Tiranes dhe aftesi shume te mira komunikimi, Adresa: Tirane. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 23/02/2024
Ofrohet pagese e kenaqshme

SHOFER TAXIE Njoftime pune - Kompania "DO TAXI" Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te larta + sigurime |

* Te kete patente te klasit D dhe deshmie Taxie. * Te interesuarit te jene korrekte ne pune, Adresa: Tirane. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 23/02/2024
Ofrohen paga te larta + sigurime

SHOFER KAMIONI PUNË TIRANA

Paga: 3000 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kriteret:- te kene patente ce- te kene eksperince te meparshme pune-te jene njohes te gjuhes italinane ne nivel mesatar, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
3000 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

ROJE PARKIMI PUNË TIRANA

Paga: 60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Disa nga detyrat kryesore:u ndalon hyrjen personave te paautorizuar te hyjne ne ambjentet e punesvezhgon ne menyre te vazhdueshme objektinraporton te eproretdisa nga kriteret:te kete arsim te mesemte jete person serioz dhe korrektte jete i besueshemte permbushe me perpikmeri detyrat e komunikuara nga eproret

Botuar më 22/02/2024
60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

ROJE PARKIMI PUNË TIRANA

Paga: 60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Disa nga detyrat kryesore:u ndalon hyrjen personave te paautorizuar te hyjne ne ambjentet e punesvezhgon ne menyre te vazhdueshme objektinraporton te eproretdisa nga kriteret:te kete arsim te mesemte jete person serioz dhe korrektte jete i besueshemte permbushe me perpikmeri detyrat e komunikuara nga eproret

Botuar më 22/02/2024
60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

PUNETOR SERVISI Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 800 |

Kerkohet specialist servisi, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
800

SHOFER TAXIE PUNË TIRANA

Paga: 70 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion |

Kerkohen shofere ne tregun e sherbimive taksi ne shqiperi.kandidati, duhet te posedoje lejen e dreitimit te klasit "d” te drejtimit si dhe deshmine e taksistit.preferohet te ketë njohuri komunikimi ne gjuhet e huaja italisht/anglisht (nuk eshte e domosdoshme)., Tiranë

Botuar më 22/02/2024
70 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion

SHOFER PUNË TIRANA

Paga: 60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kerkohet shofer !.pozicioni i punes konsiston ne terheqejn e pakove postare nga klientet e kompanise dhe ti dorezojme ne magazinen cdo dite.klientet jane te perditshem ne adresa fikse.punohet nga e hena - te shtune , e dila pushim ! kandidati duhet te kete eksperinece pune si shofer ne pune te njejte ose te ngjashme.mosha 40 - 60 vjec !, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

PUNETOR SERVISI Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 800 |

Kerkohet specialist servisi, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
800

PUNETOR SERVISI Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 800 |

Kerkohet specialist servisi, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
800
)