Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHOFER SHKOLLA PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Furgoni per transport femijesh ne shkolle private. Te kene patente te klasit D. Te jete i paisur me leje drejtimi te kategorse D. Te jete i paisur me certifikaten e aftesise profesinole perkatese (CAP). Te kete eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit per me shume info, Tiranë

Botuar më 25/09/2020
e kenaqshme

MESUES SHKOLLA PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Fiskulture. Kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit per me shume info, Tiranë

Botuar më 25/09/2020
e kenaqshme

EDUKATORE Kopshti Privat Little Dore

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Te kete mbaruar arsimin Pedagogjik cilki i ulet. Te kete njohuri shume te mira te gjuhes Angleze. Mosha deri 45 vjeç, kushte shume te mira pune, Adresa: Blloku Ambasadave, rruga Skenderbej

Botuar më 24/09/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

MESUESE E GJUHES GJERMANE SHKOLLA PRIVATE JO PUBLIKE TIRANA JONE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te interesuarat te dergojne CV ne adresen emailit ose te paraqiten personalisht ne adresen e meposhtme,, kushte te mira pune, Adresa: Rr. "5 Maji", prane Qendres Tregtare

Botuar më 24/09/2020
e kenaqshme

MESUESE INFORMATIKE SHKOLLA PRIVATE JO PUBLIKE TIRANA JONE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te interesuarat te dergojne CV ne adresen emailit ose te paraqiten personalisht ne adresen e meposhtme, kushte te mira pune, Adresa: Rr. "5 Maji", prane Qendres Tregtare

Botuar më 24/09/2020
e kenaqshme

MESUES MATEMATIKE-FIZIKE UDHA E SHKRONJAVE CAMBRIDGE INTERNATIONAL SCHOOL Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kriteret: nota mesatare mbi 8.te kenë njohuri të gjuhës anglezekushte shumë të mira punete interesuarit të dërgojnë cv, diplomë dhe listën e notave te [email protected]

Botuar më 24/09/2020
e kenaqshme

MESUES GJUHE SHQIPE UDHA E SHKRONJAVE CAMBRIDGE INTERNATIONAL SCHOOL Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kriteret: nota mesatare mbi 8.te kenë njohuri të gjuhës angleze. kushte shumë të mira punete interesuarit të dërgojnë cv, diplomë dhe listën e notave te [email protected]

Botuar më 24/09/2020
e kenaqshme

MESUES BIOLOGJI-KIMI UDHA E SHKRONJAVE CAMBRIDGE INTERNATIONAL SCHOOL Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kriteret: nota mesatare mbi 8.te kenë njohuri të gjuhës anglezekushte shumë të mira punete interesuarit të dërgojnë cv, diplomë dhe listën e notave te [email protected]

Botuar më 24/09/2020
e kenaqshme

MESUES ANGLISHTEJE UDHA E SHKRONJAVE CAMBRIDGE INTERNATIONAL SCHOOL Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kriteret: nota mesatare mbi 8.te kenë njohuri të gjuhës anglezekushte shumë të mira punete interesuarit të dërgojnë cv, diplomë dhe listën e notave te [email protected]

Botuar më 24/09/2020
e kenaqshme

MESUESE PER CIKLIN FILLOR SHKOLLA PRIVATE JO PUBLIKE TIRANA JONE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te interesuarat te dergojne CV ne adresen emailit ose te paraqiten personalisht ne adresen e meposhtme, kushte te mira pune,, kushte te mira pune, Adresa: Rr. "5 Maji", prane Qendres Tregtare

Botuar më 24/09/2020
e kenaqshme
)