Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MESUESE Njoftime pune - Kopshti Ledion kerkon Mesuese Didaktike!

Paga: * Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune |

* Te kete mbaruar arsimin Parashkollor dhe Didaktik, Adresa: Perball karburant Anel, Yzberisht

Botuar më 28/11/2023
* Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune

EDUKATORE Njoftime pune - KOPESHT PRIVAT

Paga: e kenaqshme |

Preferohet me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rruga e Kavajes, Tiranë

Botuar më 27/11/2023
e kenaqshme

SKULPTOR AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg.Në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj , kompania kërkon të

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar ne pervojen e kandidatit. |

Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Akedeminë e Arteve. Të karakterizohet nga iniciativa, kreativiteti dhe aftësia për të përmbushur afatet.Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.Eksperienca e punës përbën avantazh., studion projektin sipas specifikimeve të tijzbaton projetin sipas detajeve dhe afateve të kërkura.kompozon projekte duke aplikuar ide të cilat ndikojnë në përsosjen e mëtejshme të tij.siguron standardet e cilësisë dhe paraqitjes në punimin e veprave., mirëpresim kandidatë edhe pa eksperiencë të mëparshme pune. ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale promovimi brenda grupit. bonus per çdo mik te referuar ne kompani., kandidatët e interesuar të dërgojnë portofolin e tyre profesional nëpërmjet adresës zyrtare të emailit: [email protected] duke specifikuar në subjekt pozicionin për të cilin aplikojn., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit 2", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 26/11/2023
Bazuar ne pervojen e kandidatit.

MOZAICIST AGI KONS SHPK Kompania në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj kërkon të punësojë Punëtor në Repartin e Mozaikut.

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar ne eksperiencen e kandidatit. |

Mosha e kërkuar mbi 18 vjec.Të jetë person i përgjegjshëm dhe korrekt.Të respektoj kolegët dhe të zbatojë të gjitha detyrat e ngarkuara me rigorozitet dhe brenda afatit të caktuar. Raporton pergjegjesit te repartit., suporton artistët në proçese të ndryshme pune.transporton materiale të ndryshme.kujdeset që reparti të jetë i pastër dhe i rregullt, ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme.mundesi rritje profesionale.mundesi promovimi brenda grupit.bonus per çdo mik te referuar ne kompani., te interesuarit per cdo informacion te metejshem jane te lutur te kontaktojne nepermjet nr te kontaktit: 068 40 52 085. mirepresim kandidate edhe pa eksperience te meparshme pune., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 26/11/2023
Bazuar ne eksperiencen e kandidatit.

EDUKATORE KOPSHTI Njoftime pune - Kopshti “Tirana jone” Kerkon te punesoj Edukatore kopshti/Mesuese parashkollori

Paga: e kenaqshme |

Te interesuarit te dergojne cv ne adresen, te paraqiten prane kopshtit cdo dite nga ora 8.30-13.00 ose te telefonojne ne nr.

Botuar më 26/11/2023
e kenaqshme

SHOFER Oferta pune - SHKOLLA PRIVATE Kerkon te punesoje: Shofer me kohe te pjesshme

Paga: e kenaqshme |

Nje rruge ne mengjes ora 7:00-09:00 dhe ne dreke 14:30-17:00. Te kene patente te klasit d. te jete i paisur me leje drejtimi te kategorse d dhe cap.,, per transport femijesh ne shkolle private. te kene patente te klasit d. te jete i paisur me leje drejtimi te kategorse d dhe cap., Tiranë

Botuar më 26/11/2023
e kenaqshme

MESUESE FIZIKE Oferta pune - SHKOLLA PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, mbi 3 vjet eksperience, Tiranë

Botuar më 26/11/2023
e kenaqshme

MESUESE Njoftime pune - Kopshti Ledion kerkon Mesuese Didaktike!

Paga: * Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune |

* Te kete mbaruar arsimin Parashkollor dhe Didaktik, Adresa: Perball karburant Anel, Yzberisht

Botuar më 23/11/2023
* Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune

MESUES/E Njoftime pune - Qendra e Gjuheve te Huaja Kërkon të punësojë

Paga: * Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune! |

* Mesues/e te gjuhes Spanjisht. * Puna me kohe te plote. * Te kete eksperience pune, Adresa: Rr. "Panorama", kompleksi Prestigj, prane shkolles Harry Fults

Botuar më 23/11/2023
* Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune!

MESUESE Njoftime pune - Kerkohet Mesuese pikture Orari 16:00-17:00 dy here ne jave

Paga: 6.000 leke ne muaj |

Mesim pikture dy femijeve ne shtepi, Adresa: Adresa Rr. Kavajes prane Samsung Tirane.

Botuar më 23/11/2023
6.000 leke ne muaj
)