Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

INXHINIER Shoqeria SHAGA. shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Inxhinier/e Preventivuese me eksperience pune. Kualifikimet dhe Aftësitë: Diplomë në Fakultetin e Inxhinierisë së Drurit.- Përvojë pune mbi 5 vjet në përllogaritje kostoje dhe preventim.- Të zotrojë mirë Paketës Office.- Të ketë njohuri shumë të mira në leximin dhe zbatimin e projekteve., - bashkëpunon me ekipin për përgatitjen e dokumentacionit tekniko–financiar të mallrave deri në dorëzimin përfundimtar të produktit.- përgatit preventivat e paketave tenderuese- harton analizat teknike të zërave të punës bazuar mbi cmimet e materialeve. - harton dhe zberthen preventivat e skicave te hartuara nga arkitektet per mobilim.- zbërthen në sasi dhe vlerë mallrat e situacionuara., aplikantet e interesuar te dergojne cv-ne e tyre ne adresen tone te emailit ose ne nr tel.

Botuar më 27/07/2021
e kenaqshme

PUNETOR LAVANTERI LARJE TAPETESH Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime |

MESHKUJ , me ose pa eksperience pune , Sqarimet e detajuara vetem duke u prezantuar tek ambjentet e punes, Tiranë

Botuar më 26/07/2021
e kenaqshme + sigurime

PASTICIERE Kompania e kafese Mulliri Vjeter kerkon punonjese ne pozicionin:

Paga: e kenaqshme |

Te kete deshire per te punuar. Te kete aftesi organizimi dhe bashkepunimi ne grup., eksperienca nuk eshte kriter por perben avantazh, mosha 30-45 vjec, te interesuarat te dergojne cv e tyre ne adresen emailit ose te kontaktojne ne nr e tel, Adresa: Berxulle, Tiranë

Botuar më 26/07/2021
e kenaqshme

PUNETOR FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ngarkim shkrkim. Kushte te mira pune., Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 26/07/2021
e kenaqshme

SHITESE FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune., Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 26/07/2021
e kenaqshme

ARKITEKT/E MOBILERI MONDIAL Kërkon të punësojë

Paga: dhe kushte te mira pune |

Arkitekt/Arkitekte. Me eksperience pune., Adresa: Rruga Jordan Misja, Tirane

Botuar më 26/07/2021
dhe kushte te mira pune

REKLAMUESE MOBILERI MONDIAL Kërkon të punësojë

Paga: dhe kushte te mira pune |

Reklamuese. Me eksperience pune., Adresa: Rruga Jordan Misja, Tirane

Botuar më 26/07/2021
dhe kushte te mira pune

MARANGOZ Mobileri ne Tufine Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Rrashinues, me eksperience pune, mosha deri ne 35 vjec, Tiranë

Botuar më 25/07/2021
e kenaqshme

ARKITEKT SHOQERIA SHAGA SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rruga Hamdi Pepo ish qyteti nxenesve Tirane.

Botuar më 25/07/2021
E kenaqshme

MARANGOZ SHOQERIA SHAGA SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rruga Hamdi Pepo ish qyteti nxenesve Tirane.

Botuar më 25/07/2021
E kenaqshme
)