Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES Loca & Dinarsu Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per montimin e tendave dhe marketingun e tyre (nje person), Adresa: Autostrada Tirane Durres, km 7, Kashar.

Botuar më 15/10/2019
e kenaqshme

PUNONJESE Loca & Dinarsu Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per ne Zyre. Mosha deri 35 vjeç. Preferohet te komunikoje Anglisht. Te perdori programet baze te kompjuterit, Adresa: Autostrada Tirane Durres, km 7, Kashar.

Botuar më 15/10/2019
e kenaqshme
)