Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

ASISTENTE ADMINISTRATIVE INQ PROJECT SHPK, con sede a Tirana, ha aperto le posizioni: - Assistente amministrativo

Paga: tratabile |

Laurea in Scienze della Communicazione. Min 5 anni di esperienza di lavoro in pubbli...

Botuar më 01/10/2023
tratabile

NDIHMES MARANGOZ Njoftime pune - MOBILERI OLGEN Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Me eksperience pune! Te interesuarit te jene korrekte ne pune., Adresa: Rr. “Llazi Miho”.

Botuar më 02/10/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

ZMERILUES Njoftime pune - MOBILERI OLGEN Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Me eksperience pune! Te interesuarit te jene korrekte ne pune., Adresa: Rr. “Llazi Miho”.

Botuar më 02/10/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

PERFAQESUES SHITJESH HORECA Kompania MEGATEK po kërkon nje punonjës për Departamentin e Shitjeve me Shumice: Perfaqesues Rajonal Shitjesh HoReCa

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Detyrat dhe përgjegjësitë: * Vendos dhe mban kontakte me bizneset private që operojnë në zonën gjeografike që ka nën përgjegjësi si dhe me bizneset e tjera në zhvillim. * Komunikon dhe prezanton gjithë produktet dhe shërbimet e Megatek-ut tek klientela në zonën që ka nën përgjegjësi. * Identifikon, shqyrton dhe plotëson nevojat e klientëve bazuar në strategjinë fitimprurëse dhe komerciale të kompanisë. * Kontribuon në zgjidhje “problemesh” duke ofruar zgjedhje të ndryshme. * Kryen vizita dhe kontakte të rregullta (duke përfshirë dhe thirrjet telefonike) me gjithë bizneset private dhe filialet e tyre. * Siguron informacion të drejtpërdrejtë dhe të menjëhershëm për klientët e tij mbi produktet e reja dhe shërbimet e Megatek-ut. * Ruan njohuri të plotë dhe të thellë për gjithë klientët që janë në përgjegjësinë e tij, etj. ** Edukimi: Preferohet Diplomë Universitare në Administrim Biznesi apo fusha të ngjashme. Eksperiencë pune:Të paktën 2 vjet përvojë pune në shitje. Aftësi gjuhësore : Preferohet te kete njohuri te gjuhes angleze. Aftësi kompjuterike: Njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office. Aftësi të tjera: - Aftësi shume te mira në prezantim dhe komunikim- Aftësi shume te mira planifikuese dhe monitoruese- Aftësi shume te mira per te negociuar- Aftësi për t’u përshtatur shpejt me situata të reja, Adresa: ju lutem dorezoni CV e detajuar ne E-mail: [email protected] ose kontakt 0696082318. 2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:MEGATEK S.A Divizioni i Burimev

Botuar më 02/10/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

NDIHMES MOBILIER Njoftime pune - Mobileri Demneri Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa sipas eksperiences se punes + sigurime |

* Ndihmes Mobilier per Montime. * Me ose pa eksperience pune. * Orari punes 08:00 - 16:00. * Dita e Shtune 08:00 - 14:00. * Ofrojme kushte shume te mira pune, Adresa: Sauk, 100 m mbi shkollen e Policise. Te interesuarit te dergojne sms ne:

Botuar më 02/10/2023
Pagesa sipas eksperiences se punes + sigurime

ZMERILUES Njoftime pune - Mobileri Demneri Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa 40.000 leke + sigurime |

* Me ose pa eksperience pune. * Orari punes 08:00 - 16:00. * Dita e Shtune 08:00 - 14:00. * Ofrojme kushte shume te mira pune, Adresa: Sauk, 100 m mbi shkollen e Policise. Te interesuarit te dergojne sms ne:

Botuar më 02/10/2023
Pagesa 40.000 leke + sigurime

NDIHMES BOJAXHI Njoftime pune - Mobileri Demneri Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa 40.000 leke + sigurime |

* Me ose pa eksperience pune. * Orari punes 08:00 - 16:00. * Dita e Shtune 08:00 - 14:00. * Ofrojme kushte shume te mira pune, Adresa: Sauk, 100 m mbi shkollen e Policise. Te interesuarit te dergojne sms ne:

Botuar më 02/10/2023
Pagesa 40.000 leke + sigurime

NDIHMES MARANGOZ Njoftime pune - MOBILERI OLGEN Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Me eksperience pune! Te interesuarit te jene korrekte ne pune., Adresa: Rr. “Llazi Miho”.

Botuar më 01/10/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

ZMERILUES Njoftime pune - MOBILERI OLGEN Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Me eksperience pune! Te interesuarit te jene korrekte ne pune., Adresa: Rr. “Llazi Miho”.

Botuar më 01/10/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

ASISTENTE ADMINISTRATIVE INQ PROJECT SHPK, con sede a Tirana, ha aperto le posizioni: - Assistente amministrativo

Paga: tratabile |

Laurea in Scienze della Communicazione. Min 5 anni di esperienza di lavoro in pubbliche relazioni, vendita e distribuzione, organizzazione di fiere convegni e eventi culturati, ecc

Botuar më 01/10/2023
tratabile

INXHINIER MJEDISI INQ PROJECT SHPK, con sede a Tirana, ha aperto le posizioni: -Ingegnere AmbIentale (Project Manager)

Paga: tratabile |

Laurea in ingegneria Ambientale(Un Politecnica di Tirana or studi al estero)Esperienza di lavoro nell settore ambientale come Project Manager

Botuar më 01/10/2023
tratabile
)