Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

OPERATOR City Taxi Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Te kete njohuri mbi rruget e Tiranes, Tiranë

Botuar më 30/07/2021
E kenaqshme

SHITESE SMART TRONIC SERVICE (DYQAN CELULARESH) Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te larta + Bonuse |

Me eksperience pune ne dyqanet te Kompanive Celulare Te kete aftesi per menaxhimin e ...

Botuar më 29/07/2021
Ofrohen paga te larta + Bonuse

TEKNIK SMART TRONIC SERVICE (DYQAN CELULARESH) Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + bonus per cdo shitje. |

Per servis telefonash. Perben avantazh eksperienca e punes si ne ndrrimin e xhamave t...

Botuar më 29/07/2021
e kenaqshme + bonus per cdo shitje.

AGJENT FOREX NACC Kushte shume te mira dhe komode. Kërkon të punësojë

Paga: 400 Euro + bonuse te kenaqshme + bonuse ditore |

- Broker / Marketing ne gjuhet Anglisht. Me eksperience pune. Te kene arsimin e miese...

Botuar më 27/07/2021
400 Euro + bonuse te kenaqshme + bonuse ditore

KORRIER MRS OPTICAL

Paga: e kenaqshme |

Te jete i pajisur me patente, -motori sigurohet nga firma ( motor i ri)- sigurimet e ...

Botuar më 26/07/2021
e kenaqshme

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: paga mbi 100.000 leke |

Ne terren per rrethet. Te kete eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne n...

Botuar më 25/07/2021
paga mbi 100.000 leke

USTA DURALUMINI Kompania "SONI DURAL", Kerkon te punesoje: SPECIALIST DURALUMINI DHE DRURI

Paga: Ofrohen paga shume te mira |

Te kene eksperience pune, kushte shume te mira pune

Botuar më 23/07/2021
Ofrohen paga shume te mira

PUNETORE Agjencia e Rekrutimit “Profesionisti”, Për llogari të një Klienti lider në sektorin prodhimit dhe distribucionit të profileve të aluminit, është në kërkim të kandidatëve për pozicionin e punës Punëtorë në Linjë Prodhimi (M)

Paga: Shume e mire |

- Të kenë përfunduar shkollimin e mesëm; Përbën avantazh në përzgjedhje personat që kanë ndjekur shkollën e mesme profesionale në fushën e mekanikës ose në fusha te ngjashme. - Gatishmëria për të ndjekur udhëzimet e sigurisë në çdo kohë- Gjendje e mirë fizike- Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;- Të ketë personalitet të qetë dhe integritet të lartë;- Të jetë person që e kupton dhe e respekton hierarkinë;- Të jetë i aftë të punoj në grup- Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen;- Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperiencë pune në fusha të ngjashme për të cilën aplikoni;- Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makineritë prodhuese, - përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozicionin ku i caktohet në prodhim;- të ketë kujdes të veçantë gjatë proçesit të prodhimit;- asiston ose zëvëndëson koleget tjerë sipas nevojës;- detyra të tjera që mund të caktohen duke marrë parasysh pozicionin e punës, • puna 5 ditë në javë (40 orë në javë)• transport vajtje-ardhje nga qendra & unaza e madhe e tiranës • puna bëhet me turne (2 turne) • paga e gjitha e deklarur në tatime dhe paguar në banke plus sigurimet e plota të paguara nga kompania • pagë të trembëdhjetë plus shpërblim vjetor për arritje rezultatesh • pushime vjetore të paguara • festa zyrtare të paguara • mbulim privat shëndetësor falas, në rast se posedoni cilësitë e listuara më sipër, ju lutem të dërgoni cv-në tuaj ne adresen e emailit ose kontaktoni ne nr e telefonit:, Tiranë

Botuar më 31/07/2021
Shume e mire

CUSTOMER CARE (DURAZZO SMART WORKING) Comdata Albania avvia le selezioni per consulenti attività servizio clienti mobile nella città di Durazzo e vicinanze Parte di Comdata Group, leader multinazionale nel settore Customer Operations, presente in 22 paesi

Paga: • Ottima retribuzione + bonus |

• Ottima conoscenza della lingua italiana• Disponibilità lavorativa 6/8 ore, turni am/pm• Gradita esperienza precedente in call center, • inserimento immediato, formazione retribuita• trasporto garantito per il periodo iniziale di pratica a tirana, in seguito lavoro da casa, per candidarsi, prego inviare il curriculum vitae su indirizzo mail oppure contattateci allo nr di telefono per fissare un appuntamento, Tiranë

Botuar më 31/07/2021
• Ottima retribuzione + bonus

SHOFER Fabrika e prodhimit te mobiljeve ne Marikaj Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per kamioncine 3.5ton. -Te interesuarti duhet te kete eksperience ne drejtimin e furgonit .-Duhet te zoterojne patente B.-Te jene etik dhe korrekt.-Mosha 24 - 35 vjeç., Adresa: Rruga industriale Marikaj

Botuar më 31/07/2021
e kenaqshme

MARANGOZ Fabrika e prodhimit te mobiljeve ne Marikaj Kërkon të punësojë

Paga: teper e kenaqshme |

Per prodhimin e kuzhinave.Mund te kontaktoni ne numerin, Adresa: Rruga Industriale, MARIKAJ, VORE

Botuar më 31/07/2021
teper e kenaqshme

PUNETOR Fabrika e prodhimit te mobiljeve ne Marikaj Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(mashkull). Mosha 20-30., Adresa: Rruga industriale Marikaj

Botuar më 31/07/2021
e kenaqshme

CONSULENTI TELEFONICI Comdata Albania Parte del leader multinazionale Comdata Group, presente in 22 paesi ricerca Consulenti telefonici per attività di PRESA APPUNTAMENTI - web marketing dedicato alle imprese, un nuovo Start-up. Molto più semplice dalle v

Paga: Ottima retribuzione base + bonus |

Buona conoscenza della lingua italianaContratto full-time, sabato e domenica riposoGradita esperienza precedente in attività simili, inserimento immediato, formazione retribuitacontratto a norma di legge, per candidarsi, prego inviare il curriculum vitae su indirizzo mail oppure contattateci allo nr di telefono per fissare un appuntamento, Tiranë

Botuar më 31/07/2021
Ottima retribuzione base + bonus

PUNETOR ITAL CONSTRUZIONI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Punetor per konstruksione metalike, te kene eskperience ne reparte konstruksionesh metalike, ofrohet transporti vajtje-ardhje per pikat casa italia-qender kamez-laknas-vore-maminas, Adresa: Maminas-Durres

Botuar më 31/07/2021
e kenaqshme

BOJAXHI ITAL CONSTRUZIONI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Bojaxhi per konstruksionesh metalike, te kete eksperience pune ne lyerje me boje, ofrohet transporti vajtje-ardhje per pikat casa italia-qender kamez-laknas-vore-maminas, Adresa: Maminas-Durres

Botuar më 31/07/2021
e kenaqshme

SALDATOR ITAL CONSTRUZIONI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Saldator konstruksionesh metalike, Te jete i specializuar per saldime me tel, saldime MIG/TIG, , ofrohet transporti vajtje-ardhje per pikat casa italia-qender kamez-laknas-vore-maminas, Adresa: Maminas-Durres

Botuar më 31/07/2021
e kenaqshme

SANITARE ITAL CONSTRUZIONI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Sanitare per pastrim fabrike, , ofrohet transporti vajtje-ardhje per pikat casa italia-qender kamez-laknas-vore-maminas, Adresa: Maminas-Durres

Botuar më 31/07/2021
e kenaqshme
)