Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

STAF Njoftime pune - Shoqeria Ardeno shpk Kerkon te punesoj Staf ne pozicionet: Marangoz. Shofer. Bojaxhi

Paga: e kenaqshme |

Te intersuarit te kontaktojne ne numerin e telefonit ose te dergojne CV ne ardresen e...

Botuar më 07/12/2023
e kenaqshme

SHITESE Njoftime pune - Dyqani i mobilerise "AXL Mobileri" qe ndodhet tek Rruga Myslym Shyri kerkon te punesoje: SHITESE MOBILERIE.

Paga: e kenaqshme |

E interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo me ndonje pune tjeter., mos...

Botuar më 03/12/2023
e kenaqshme

STAF Vende pune - New Home Mobileri Kerkon te punesoje: NDIHMES MARANGOZ ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE DHE ZMERILUES ME EKSPERIENCE PUNE

Paga: shume te kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Laprake, Rruga Petrit Radoviska. Vetem Arkitekti e...

Botuar më 30/11/2023
shume te kenaqshme

PERGJEGJES BRUNES Kompania Brunes sh.p.k., një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, interesohet të rekrutojë kandidatë për pozicionin "Pergjegjes Magazine" në Brunes Tiranë.

Paga: E kenaqshme |

Administrimi i magazinës në përputhje me politikat dhe vizionin e kompanisë;mbikqyrjen e pranimit të produkteve, magazinimit, shpërndarjes dhe mirëmbajtjes së ambjenteve dhe produkteve në magazinë;koordinimi dhe menaxhimi i detyrave ditore te stafit nen varesikontrolli dhe supervizimi i punonjesvekontrolli për sasinë dhe cilësinë e të gjitha produktevekujdesi për të gjitha të mirat e paluajtshme të vendosura në hapësiren që ka nën përgjegjësi;kordinimi dhe zbatimi i politikave dhe procedurave në magazinë;mbikqyrja e standarteve të shëndetit dhe sigurisë në punë;koordinimi i procesit të shpërndarjes se produkteve ne klientmbajtja e procesverbaleve per procedurat ne magazineeshte pergjegjes per te gjithe aktivitetin e magazines qe ai ka nen kujdes, duke perfshire koridnimin, mirembajtjen, rregullimin e ambientit dhe cdo lloj aktiviteti tjeter ne magazine,performon detyra te ndryshme te magazinesmban shenime te ndryshme lidhur me produktet qe ka ne dorezim, mund te beje dhe pune fizike., Tiranë

Botuar më 07/12/2023
E kenaqshme

USTA MOBILERIE Njoftime pune - BASHARI DESIGN Kërkon të punësojë

Paga: * NESE KENI EKSPERIENCEN E DUHUR NE OFROJME PAGA TE STANDARTEVE TE LARTA |

* TE INTERESUARIT TE JENE KORREKTE NE PUNE, Adresa: Rr. “Gjergj Legisi”, prane outlet Adidas

Botuar më 07/12/2023
* NESE KENI EKSPERIENCEN E DUHUR NE OFROJME PAGA TE STANDARTEVE TE LARTA

NDIHMES Njoftime pune - Mobileri Demneri kerkon: NDIHMES ZMERILUES!

Paga: Pagesa shume e kenaqshme + sigurime |

* Me ose pa eksperience pune. * Orari punes 08:00 - 16:00. * Dita e Shtune 08:00 - 14:00. * Ofrojme kushte shume te mira pune, Adresa: Sauk, 100 m mbi shkollen e Policise. Te interesuarit te dergojne sms ne:

Botuar më 07/12/2023
Pagesa shume e kenaqshme + sigurime

STAF Njoftime pune - Shoqeria Ardeno shpk Kerkon te punesoj Staf ne pozicionet: Marangoz. Shofer. Bojaxhi

Paga: e kenaqshme |

Te intersuarit te kontaktojne ne numerin e telefonit ose te dergojne CV ne ardresen e-mail, Adresa: Autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 07/12/2023
e kenaqshme

SHITES Punë Tirana Shitese mobilerie Page e kenaqshme

Paga: 400 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

Pa pages per aplikantetpunetirana.comwhatsapp [email protected] ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana

Botuar më 06/12/2023
400 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE

ARKITEKT Njoftime pune - Një nga kompanite lider në fushën e tregëtimit të mobiljeve për zyra dhe shtëpi nga markat më të njohura Italiane Po kërkon kandidatë të përshtatshëm për pozicionin “Arkitekt per ambiente te brendeshme”.

Paga: e kenaqshme |

- Diplomë Universiteti ne Arkitekture ose Inxhinieri Ndertimi.- Eksperiencë në dizajn të brendshëm ose përvojë të ngjashme (përbën avantazh).- Aftësi shumë të mira komunikuese, koordinuese dhe i afte te interpretoje specifikimet e projektit.- Njohuri të programeve MSOffice, Excel, përbën avantazh njohja e programit Autocad, Sketchup ose softuer të ngjashëm., ekzekuton vizionin e showroom-it për të pasqyruar një larmi stilesh dhe situatash jetese.- përdor qasje kreative për të zgjidhur sfidat e arredimit për të siguruar thjeshtësi, efektivitet në kosto dhe efikasitet në dizajnin e ambienteve.-perditesohet rreth trendeve aktuale të arredimit të ambienteve dhe produkteve/markave te mobilimit mete cilat bashkepunon kompania per t’u dhene klienteve nje informacion të saktë në një mënyrë konsultative.- sipas specifikimeve te klientit dhe ne bashkepunim me konsulentin e shitjeve, harton dhe zhvillon plan-prezantime te ambienteve te brendeshme brenda parametrave të hapësirës dhe buxhetit të klientëve.- përditëson skedarët e klientit sipas kërkesave specifike, përgatit preventivët (përfshire skicimin nëformatin 3d), dhe organizon informacionin e projektit të klientit., * të dhënat personale të pranishme në cv-të e mbledhura përmes portalit online, për pozicione të lira pune, do të trajtohen në përputhjeme ligjin 9887, datë 10.03.2008 "për mbrojtjen e të dhënave personale, i ndryshuar”., të interesuarit duhet të kontaktojnë në numrin celular brenda datës 21 dhjetor 2023.

Botuar më 06/12/2023
e kenaqshme

MONTUES MOBILJESH Njoftime pune - Një nga kompanite lider në fushën e tregëtimit të mobiljeve për zyra dhe shtëpi nga markat më të njohura Italiane Po kërkon kandidatë të përshtatshëm për pozicionin “Montues mobiljesh”

Paga: e kenaqshme |

- Min. 1 vit eksperiencë të mëparshme në montim mobiljesh.- I aftë të lexojë dhe ekzekutojë udhëzimet e montimit, vizatimet dhe manualet.- Të zotërojë koordinim të mirë dorë-sy dhe aftësi mekanike.- I familjarizuar me pajisjet e montimit të mobiljeve (manuale dhe elektrike).- I vetë-motivuar, energjik dhe komunikues i mirë., - të sigurojë një produkt të ndërtuar mirë, duke ndjekur me përpikmëri udhëzimet dhe proceset edetajuara të montimit të mobiljeve.- gjatë hapjes së ambalazhimit të mobiljeve, të tregohet i vëmendshëm dhe të kontrollojë nëse të gjithapjesët janë të disponueshme.- të raportojë në kohë për çdo problem, pjesë të munguar ose me defekt nëse do të ketë.- të mbajë zonat e punës të pastra, të organizuara dhe pa rreziqe për pjesëtarët e tjerë në ekipin epunës.- të komunikojë në mënyre korrekte me klientët dhe kolegët., * të dhënat personale të pranishme në cv-të e mbledhura përmes portalit online, për pozicione të lira pune,  do të trajtohen nëpërputhje me ligjin 9887, datë 10.03.2008 "për mbrojtjen e të dhënave personale, i ndryshuar”., të interesuarit duhet të kontaktojnë në numrin celular brenda datës 21 dhjetor 2023.

Botuar më 06/12/2023
e kenaqshme

SHITES Punë Tirana Shitese mobilerie Page e kenaqshme

Paga: 400 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

Pa pages per aplikantetpunetirana.comwhatsapp [email protected] ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana

Botuar më 06/12/2023
400 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE

SHITES Punë Tirana Shitese mobilerie Page e kenaqshme

Paga: 400 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

Pa pages per aplikantetpunetirana.comwhatsapp [email protected] ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana

Botuar më 05/12/2023
400 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE

MOBILIER Njoftime pune - Mobileri Kiand Kërkon të punësojë

Paga: 100.000 leke |

Mobilier. Kushte te mira pune, Adresa: Tapiz

Botuar më 05/12/2023
100.000 leke
)