Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Me marreveshje |

Ofrohet punë agjent imobiliar pranë zyrës Primis.Zyra Primis me adresë rruga “M...

Botuar me 15/10/2018
Me marreveshje

Serenata Korcare Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune, Adresa: Prane Institutit te Fiskultures

Botuar me 12/10/2018

ARREDO FAB Kërkon të punësojë Saldator

- Punonjes ne perpunimin e Inoksit. Mosha deri 40 vjeç, Adresa: Autostrada Tirane-Du...

Botuar me 11/10/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamariere

/Kamarier. Me eksperience pune, Adresa: Adresa 1: Blv. “Zogu I”, prane stacioni t...

Botuar me 11/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pjatalarese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 09/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pastruese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 09/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Shites/e

Peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 09/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Kamarier/e

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 09/10/2018

KOPESHTI ANNA’S Kërkon të punësojë Edukatore

Per kopesht dhe çerdhe. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Karaman Yl...

Botuar me 09/10/2018

Restorant Piceri Gusto Italiano Kërkon të punësojë Kamariere

(femer). Te dije Italisht, Anglisht. Te kete eksperience pune. Paga shume e mire., A...

Botuar me 08/10/2018

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Recepsionist

/ Recepsioniste. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar me 15/10/2018

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e pjesshme |

Arsimi: i larte, Zyra Primis me adresë rruga “Murat Toptani” po rekruton ekspertë ndërmjetësimi.Detyra juaj kryesore është të ndërmjetësoni me sukses transaksionin e shitjes (blerjes) ose dhënies (marrjes) me qira të një prone të paluajtshme si ekspert në një ekip profesionistësh.Profili i kandidatit:• Preferohet arsimi i lartë, veçanërisht në degët Menaxhim, Marketing. Të jetë korrekt, këmbëngulës, komunikues dhe me aftësi të mira negociuese• Të jetë bashkëpunues me të tjerët dhe me sens të mirë organizimi. • Per individet me me eksperiencë të mëparshme në shitje ofrohen bonuse te vecanta., Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6

Botuar me 15/10/2018

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Avokat

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 100.000 Leke |

Arsimi: master niv.2, Leje drejtimi: kategoria b, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Programet kompjuterike: microsoft office, Zyra Primis me adresë rruga “Murat Toptani” po rekruton Avokat te licensuar. Duhet te kete mbaruar shkollen e Avokatise., Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6.

Botuar me 15/10/2018
Paga: 100000 Leke

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Juriste

Kontrata: Kohe e plote |

Te intersuarit duhet te permbushin kriteret: Te kene mbaruar arsimin e larte per drejtesi ose te jene ne kryerje e siper te Masterit. Njohuri shume te mira te legjislacionit Shqiptar dhe nderkombetar ne teori dhe zbatimin e tij ne praktike. Korrekte dhe te zbatoje deadline-et qe i vendosen. Te kene aftesi shume te mira komunikimi dhe pune ne skuader. Licensa e Avokatit perben avantazh., Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6

Botuar me 15/10/2018

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Me marreveshje |

Ofrohet punë agjent imobiliar pranë zyrës Primis.Zyra Primis me adresë rruga “Murat Toptani” po rekruton ekspertë ndërmjetësimi.Detyra juaj kryesore është të ndërmjetësoni me sukses transaksionin e shitjes (blerjes) ose dhënies (marrjes) me qira të një prone të paluajtshme si ekspert në një ekip profesionistësh.Profili i kandidatit:• Preferohet arsimi i lartë, veçanërisht në degët Menaxhim, Marketing• Preferohet me eksperiencë të mëparshme në shitje• Të njohë gjuhë të huaja (anglisht, italisht) Të jetë korrekt, këmbëngulës, komunikues dhe me aftësi të mira negociuese• Të jetë bashkëpunues me të tjerët dhe me sens të mirë organizimi, Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6

Botuar me 15/10/2018
Me marreveshje

Primis Real Estate Kërkon të punësojë Avokate

Kontrata: Kohe e plote |

Zyra Primis me adresë rruga “Murat Toptani” kerkon te punesoje Avokate (femer), te disponoje license avokatie dhe te njohe gjuhen Italiane dhe Angleze. Kandidati duhet të jetë korrekt, këmbëngulës dhe komunikues. Të jetë bashkëpunues me të tjerët dhe me sens të mirë organizimi. Mosha 23-35 vjec, Tiranë, Adresa: Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Kati 6

Botuar me 15/10/2018

Bar First Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Blv. "Gjergj Fishta", rr. "Nikolla Jorga", prane ish Ekspozites

Botuar me 15/10/2018
e kenaqshme

VILA SHARD Kërkon të punësojë Recepsionist

/Recepsioniste, Tiranë, Adresa: Rr. Reshit Collaku, perballe Albtelecom ne Myslym shyri

Botuar me 15/10/2018

BAR KAFE CORNER Kërkon të punësojë Banakiere

(F). Me eksperience pune. Page + sigurime shoqerore, Adresa: Prane Akademise se Arteve

Botuar me 15/10/2018

KOMPANIA NET CONECTION Kërkon të punësojë Operatore telefonike

Femer, MOSHA MBI 21 VJEÇ. Te kene njohuri te gjuhes Angleze dhe Kompjuterike. Ofrohen kushte te mira pune (ne zyre) dhe page e kenaqshme (40.000 L-All)., Adresa: Rr. “Themistokli Germenji, prane RTSH, Tirane

Botuar me 15/10/2018