Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Top

KURSE ONLINE NE PLATFORMEN UNIPRO BALKAN ACADEMY

Unipro Ballkan Akademi ofron kurse te ndryshme profesionale. Regjistrohu tani dhe per...

Botuar më 19/03/2020

KURSE ONLINE NE PLATFORMEN UNIPRO BALKAN ACADEMY

Unipro Ballkan Akademi ofron kurse te ndryshme profesionale. Regjistrohu tani dhe perfito 10 dite FALAS akses ne te gjitha kurset online ne Platforme., www.uniprobalkanacademy.al

Botuar më 19/03/2020
)