Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHEZLLON

Material druri dhe hekuri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi, gjendja: shume e mire

Botuar më 22/09/2020
6.000 lekecmimi/cope

SHITEN 30 KILE RAKI (RAKI SHTEPIE) BIO, 19 GRAD

Lushnje, tek stacioni i trenit. Kilja

Botuar më 18/09/2020
500 leke
)