Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Top

ORE LORUS

From Seiko, per femra, me zinxhir stainless steel, mekanizem japonez quartz from Seik...

Botuar më 24/05/2023
8.900 leke

ORE ROMANSON

Premier, per meshkuj, me zinxhir stainless steel, swiss quartz me mekanizem kronograf...

Botuar më 24/05/2023
47.900 leke

ORE ROMANSON

Per femra, Swiss quartz, me larje floriri te kuqe dhe kurore me gure swarofski, 1 vit garanci, RIVALDI WATCHES Adr 1: Rruga Sami Frasheri, prane Sheshit Willson, Add 2: Ura e Tajvanit, ne hyrje te bllokut, gjendja: e re

Botuar më 01/06/2023
32.900 leke

ORE ROMANSON

Per meshkuj, me zinxhir stainless steel, xham zafir kunder gervishtjes, swiss quartz, me bateri, 1 vit garanci., RIVALDI WATCHES Adr 1: Rruga Sami Frasheri, prane Sheshit Willson, Add 2: Ura e Tajvanit, ne hyrje te bllokut, gjendja: e re

Botuar më 01/06/2023
31.900 lekecmimi/cope

SYZE VERSACE TE BLERA NE ITALI

Shiten syze Versace Gold Edittion te blera ne Itali Me Kodin PerkatesLogo Versace me gdhendje, Model Fibra Mbrojtese me Kutine Versace, Rruga Muhamet Deliu, tek Fresku

Botuar më 29/05/2023
50,00 euro

ORE POLO

Per femra, zinxhir stainless steel bicolor me gold, 1 vit garanci. Me blerjen e ores, perfitoni dhurate byzylykun, per me teper info, E gjeni tek "RIVALDI WATCHES", Adr 1: Rruga Sami Frasheri, prane Sheshit Willson, Add 2: Ura e Tajvanit, ne hyrje te bllokut, gjendja: e re

Botuar më 29/05/2023
9.900 leke

ORE SEIKO

"Presage" per femra, mekanizem automatic japonez, zinxhir stainless steel bicolor me gold, 2 vite garanci internacionale, per me teper info, E gjeni tek "RIVALDI WATCHES", Adr 1: Rruga Sami Frasheri, prane Sheshit Willson, gjendja: e re

Botuar më 29/05/2023
74.900 leke

ORE SEIKO

Per meshkuj, mekanizem automatic japonez, water resist 20bar, zinxhir stanless steel, e disponueshme me fushe te zeze dhe jeshile, 2 vite garanci internacionale, per me teper info, E gjeni tek "RIVALDI WATCHES", Adr 1: Rruga Sami Frasheri, prane Sheshit Willson, gjendja: e re

Botuar më 29/05/2023
72.500 lekecmimi/cope

ORE ROMANSON

Unisex per meshkuj dhe femra, zinxhir qeramik dhe xham zafir shume rezistent ndaj gervishtjeve, swiss quartz, 1 vit garanci, per me teper info, E gjeni tek "RIVALDI WATCHES", Adr 1: Rruga Sami Frasheri, prane Sheshit Willson, Add 2: Ura e Tajvanit, ne hyrje te bllokut, gjendja: e re

Botuar më 24/05/2023
29.900 lekecmimi/cope

ORE FOSSIL

Per femra, me zinxhir ngjyre gold, quartz movement, 1 vit garanci, per me teper info, E gjeni tek "RIVALDI WATCHES", Adr 1: Rruga Sami Frasheri, prane Sheshit Willson, Add 2: Ura e Tajvanit, ne hyrje te bllokut, gjendja: e re

Botuar më 24/05/2023
22.500 leke

ORE LORUS

From Seiko, per femra, me zinxhir ngjyre gold dhe fushe te zeze, mekanizem japonez from Seiko, 1 vit garanci, per me teper info, E gjeni tek "RIVALDI WATCHES", Adr 1: Rruga Sami Frasheri, prane Sheshit Willson, Add 2: Ura e Tajvanit, ne hyrje te bllokut, gjendja: e re

Botuar më 24/05/2023
9.900 leke

ORE LORUS

From Seiko, per femra, me zinxhir stainless steel, mekanizem japonez quartz from Seiko, 1 vit garanci, per me shume info, E gjeni tek "RIVALDI WATCHES", Adr 1: Rruga Sami Frasheri, prane Sheshit Willson, Add 2: Ura e Tajvanit, ne hyrje te bllokut, gjendja: e re

Botuar më 24/05/2023
8.900 leke
)