Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET PIANO GAVEOA FRANCEZE ORIGJINALE, TE SHOQERUARA ME 40 LIBRA PER PIANO TE CILAT JANE ME VLERA TE VECANTA ARTISTIKE.BOTIMET E SHTEPISE RIKORDI, TE SHKRUARA NGA AUTORE ME PERVOJE BOTERORE!

Sonatat: J.Haiden, Moxar, Bethoven, Shopen prelude dhe nupturne, Bach, etj.Te sapo blera jashte vendit. Librat shiten me cmimin e blerjes dhe piano shitet., Bulevardi Zhan Dark, pallati prane Ministrise se Jashtme, gjendja: shume e mire

Botuar më 12/01/2024
1.300,00 euro

PIANO GJERMANE NE SHITJE

E sapoardhur, Tirane, Rruga Budi, gjendja: e re

Botuar më 11/09/2023
1.000,00 euro

PIANO GJERMANE NE SHITJE

E sapoardhur, Tirane, Rruga Budi, gjendja: e re

Botuar më 09/08/2023
1.000,00 euro

PIANO NE SHITJE

Shitet piano Webel & Leghleiter, Tirane, gjendja: e mire

Botuar më 26/06/2023
10.000 leke

SHITET PIANO GAVEOA FRANCEZE ORIGJINALE

Te shoqeruara me 40 libra per piano botimet e shtepise rikordi, sonata. Moxart, Bethoven, Hajdenit etj. R.ShumanTe sapo blera jashte vendit. Librat 400 Euro diskutueshem dhe piano.

Botuar më 26/06/2023
1.400,00 euro

PIANO NE SHITJE

Shitet piano Webel & Leghleiter, Tirane, gjendja: e mire

Botuar më 14/06/2023
10.000 leke

SHITET PIANO GAVEOA FRANCEZE ORIGJINALE

Te shoqeruara me 40 libra per piano botimet e shtepise rikordi,sonatat Moxart ,Bethoven,vellimet e Bahut etj.Te sapo blera jashte vendit.Librat 400 Euro diskutueshem dhe piano.

Botuar më 14/06/2023
1.400,00 euro

ORGANO PROFESIONALE

Shitet Organo profesionale Oxygen 61, Tirane, gjendja: e mire

Botuar më 12/06/2023
300,00 euro

CANON EF 70-200 USM II F2.8

Ne shitje lente canon ef 70-200 f2.8 Usm ii ne gjendje perfekte, shitet per arsye se kam kaluar ne RF. Lentja eshte shume e mirembatur., gjendja: e mire

Botuar më 02/06/2023
1.200,00 euro

PIANO GJERMANE NE SHITJE

E sapoardhur, Tirane, Rruga Budi, gjendja: e re

Botuar më 19/04/2023
1.000,00 euro
)