Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BICIKLETE

24 katershe, e kuqe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic", gjendja: shume e mire

Botuar më 04/12/2023
8.000 leke

CANTE UDHETIMI

Lekure ngjyre kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic", gjendja: shume e mire

Botuar më 04/12/2023
5.000 leke

VATHE

PER FEMRA, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic", gjendja: shume e mire

Botuar më 04/12/2023
500 leke

VATHE

PER FEMRA, GOLD, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic", gjendja: shume e mire

Botuar më 04/12/2023
500 leke

VATHE

PER FERMRA GOLG, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic", gjendja: shume e mire

Botuar më 04/12/2023
500 leke

UNAZ SERMI

Per femra, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic", gjendja: shume e mire

Botuar më 04/12/2023
500 leke

VATHE PER FEMRA

Gold, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic", gjendja: shume e mire

Botuar më 04/12/2023
500 leke

KEPUCE PER FEMRA

Me take, te kuqe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic", gjendja: shume e mire

Botuar më 04/12/2023
1.800 leke

SYZE DIELLI

Origjinale, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic", gjendja: shume e mire

Botuar më 04/12/2023
2.900 leke

BICIKLETE ORIGJINALE

E pa perdorur dhe ne gjendje te mire. Ngjyra: bardh me detaje blu., Tirane, gjendja: shume e mire

Botuar më 18/11/2023
200,00 euro
)