Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BE YOU - TECH - WIRELESS MICROPHONE HIFI SPEAKER WS-858

Tiranë | 990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ndjehuni si këngetarë të vërtet me Wireless Microphone Hifi Speaker WS-858. Ka një dizajn të veçantë enkas për ju. Mjafton ta lidhni me celularin apo kompjuterin tuaj., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
990 leke

BE YOU - TECH - WIRELESS MICROPHONE HIFI SPEAKER WS-858

Tiranë | 990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ndjehuni si këngetarë të vërtet me Wireless Microphone Hifi Speaker WS-858. Ka një dizajn të veçantë enkas për ju. Mjafton ta lidhni me celularin apo kompjuterin tuaj., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
990 leke

BE YOU - TECH - WIRELESS MICROPHONE HIFI SPEAKER WS-858

Tiranë | 990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ndjehuni si këngetarë të vërtet me Wireless Microphone Hifi Speaker WS-858. Ka një dizajn të veçantë enkas për ju. Mjafton ta lidhni me celularin apo kompjuterin tuaj., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
990 leke

BE YOU - TECH - PULUZ UHF WIRELESS MICROPHONE WITH LED DISPLAY

Tiranë | 2.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Një mikrofon dinamik nga PULUZ me valë UHF është një mikrofon që funksionon në intervalin UHF (Ultra High Frequency)., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
2.990 leke

BE YOU - TECH - WIRELESS MICROPHONE TTD-M12

Tiranë | 2.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Mikrofoni wireless TTD-M12 është një zgjidhje audio e klasit profesional që ofron transmetim pa tela për kapje të qartë dhe të saktë të zërit., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
2.990 leke

BE YOU - TECH - EARLDOM LIVE KTV MICROPHONE

Tiranë | 2.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ndjehuni si këngetar me mikrofonin për karaoke Earldom Live KTV Microphone MC5. Ka kapacitet baterie 2600 mAh, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
2.990 leke

BE YOU - TECH - EARLDOM WIRELESS MICROPHONE ET-MC2

Tiranë | 1.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Mikrofon për karaoke pa kabllo nga Earldom. Ka kapacitet baterie 1200 mAh dhe eshte i pajisur me teknologjine e anullimit te zhurmave. Shijoni mbremjet tuaja të karaokeve me miqtë, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
1.990 leke

BE YOU - TECH - EARLDOM WIRELESS KARAOKE MICROPHONE ET-MC4

Tiranë | 2.400 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Reduktim inteligjent i zhurmës, duke krijuar një mjedis mahnitës me zë të drejtpërdrejtë dhe jehonë të mrekullueshme., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
2.400 leke

BE YOU - TECH - LIGHT RING OL-K30

Tiranë | 1.600 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, naze LED me diameter 26cm me ndricim te ndryshueshem. Perdorim brenda ose ne ambjente te jashtme. Perdoret per foto, make up profesional, sallone bukurie ose per livestream., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 25/09/2023
1.600 leke

BE YOU - TECH - BASEUS LIGHT RING 10”

Tiranë | 2.600 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Unazë LED nga Baseus me diametër 25.4cm me ndriçim te ndryshueshëm. Përdoret për foto, make up profesional, sallone bukurie ose për livestream dhe filmime të ndryshme., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 25/09/2023
2.600 leke
)